Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Aki tud seggitsen! Egy hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki tud seggitsen! Egy hónapja külön vagyok a feleségemtől, nem tudom más milyen praktikát alkalmaz, de én már ugy érzem megbolundulok nélküle. Nagyon szeretem őt, nem tudok másra gondolni. Hogy lehet valakit elfelejteni akit imádunk?

Figyelt kérdés

2013. júl. 6. 20:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért mentetek szét?
2013. júl. 6. 20:46
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
Miért kéne elfelejteni. Őrizd meg a szép emlékeket és lépj tovább. Ha meg nem akarsz, és van még esély, akkor menj vissza hozzá. Ha nem akarja, akkor meg tartsd tiszteletben az akaratát. Néha pont az jelenti az igazi szeretetet, hogy lemondasz az illetőről, hogy szabad lehessen. Ha erre képtelen vagy, az nem szeretet, hanem önzés.
2013. júl. 6. 20:46
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sehogy én nekem 3 éve történt egy hasonló eset nem feleségem volt mondjuk, sőt.. én azóta is hatása alatt vagyok a történteknek.

De ki tudja nálad meddig lesz jelen mindenki máshogy dolgozza fel , de azt mondják , hogy az idő mindent meggyógyít.. Valakinek 1 hét , valakinek 1 év, de az is lehet sose. Próbálj pozítivan gondolkodni nekem ezt tanácsolták , persze lópikulát se segített..

2013. júl. 6. 20:47
 4/19 anonim válasza:
58%

Én ugyanezt éreztem és idegösszeomlást kaptam. 2 hónapig csak altattak és több hónapig voltam kórházba. De kb. most 2 évre rá is hiányzik, pedig 4 gyermekünk is van...

Kívánok rengeteg erőt és szerintem szedj nyugtatót vagy kedélyállapotjavítót vagy menj el pszichológushoz, ha már úgy érzed, hogy megőrülsz a hiányától...

2013. júl. 6. 20:48
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagyon kedves barátom szerint, csak a szépre kell emlékezni.
2013. júl. 6. 20:51
 6/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ,megpróbálom a lehetetlen,mielőbb elfeledni.
2013. júl. 6. 20:58
 7/19 anonim ***** válasza:
80%

"Elfelejteni" úgy lehet valakit, hogy egy sokkal jobb jön helyette.

De azt nem lehet erőltetni, tehát csak szex-re nem lehet alapozni.

2013. júl. 6. 20:59
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki hogy van vele ,de nemhogy sex-re de más lányra sem akarok gondolni
2013. júl. 6. 21:06
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyenkor az segíthet a legtöbbet, ha sokat vagy társaságban, és keveset egyedül. az kicsit eltereli a figyelmed.
2013. júl. 6. 21:10
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha elhagyott vagy megcsalt, akkor szépen csendben üritsd ki a szivedbõl.

De ha te tettél rossz fát a tüzre, akkor próbáld megkérdezni magadtól, hogy megérte-e?

Könnyebb választ adni, ha tudjuk, hogy mit tõrtént.

2013. júl. 6. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!