Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki tud seggitsen! Egy hónapja külön vagyok a feleségemtől, nem tudom más milyen praktikát alkalmaz, de én már ugy érzem megbolundulok nélküle. Nagyon szeretem őt, nem tudok másra gondolni. Hogy lehet valakit elfelejteni akit imádunk?
Sajnos sehogy én nekem 3 éve történt egy hasonló eset nem feleségem volt mondjuk, sőt.. én azóta is hatása alatt vagyok a történteknek.
De ki tudja nálad meddig lesz jelen mindenki máshogy dolgozza fel , de azt mondják , hogy az idő mindent meggyógyít.. Valakinek 1 hét , valakinek 1 év, de az is lehet sose. Próbálj pozítivan gondolkodni nekem ezt tanácsolták , persze lópikulát se segített..
Én ugyanezt éreztem és idegösszeomlást kaptam. 2 hónapig csak altattak és több hónapig voltam kórházba. De kb. most 2 évre rá is hiányzik, pedig 4 gyermekünk is van...
Kívánok rengeteg erőt és szerintem szedj nyugtatót vagy kedélyállapotjavítót vagy menj el pszichológushoz, ha már úgy érzed, hogy megőrülsz a hiányától...
"Elfelejteni" úgy lehet valakit, hogy egy sokkal jobb jön helyette.
De azt nem lehet erőltetni, tehát csak szex-re nem lehet alapozni.
Ha elhagyott vagy megcsalt, akkor szépen csendben üritsd ki a szivedbõl.
De ha te tettél rossz fát a tüzre, akkor próbáld megkérdezni magadtól, hogy megérte-e?
Könnyebb választ adni, ha tudjuk, hogy mit tõrtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!