Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válásnál mennyire befolyásolja a bírói döntést ha az anyuka depresszió ellen nyugtatót szed / szedett?
Figyelt kérdés
Kérdésem a gyerek elhelyezésére értendő, hogy mennyire hivatkozhat erre az apa, hogy neki ítéljék a gyereket??2015. márc. 11. 13:33
31/35 anonim válasza:
A bíróságok már kívülről fújják a válni szándékozók aljas kis praktikáit :)
32/35 anonim válasza:
29, nem azt irtam, hogy agresszív az anyuka, csak arra utaltam, hogy a depressziósok sokszor ártanak is maguknak. Az én környezetemben is volt olyan depressziós, aki túladagolta magát gyógyszerrel, volt olyan, aki felakasztotta magát és szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy sok öngyilkost is a depresszió taszít ebbe bele. Egy szóval bem mondom, hogy a kérdező is ezt fogja tenni magával, de én, ha felelősségteljes, szerető apuka lennék, a legvégsőkig hatcolnék érte, hogy a gyermekemet magamhoz vegyem, mert nem nőhet fel ilyen közegben. Egy depressziós ember mellé kell valaki, aki támogatja őt a nehéz pillanatokban. Ha az anyuka egyedül marad, akkor mi lesz? Mi garantálja, hogy lelkiekben és mentálisan képes a gyereket megfelelően nevelni? Csak abba gondoljatok bele, mielőtt szemétnek gondoltok engem, hogy melyikőtök bízná rá a gyerekét akár csak egy hétig egy depressziós emberre???!! Hát én belegondolni se merek, hogy mit élnék át egy hét alatt, abba meg főleg nem, hogy egy depressziós nevelje fel...
33/35 anonim válasza:
Enyhe vagy kozepesen sulyos depinel nincs gond. Ha nagyon kekeckedne a ferj,akkor lehet vinni orvostol papirt hogy alkalmas vagy. De kezeltetni kell mert konnyen atfordulhat sulyosba es akkor mar mas a helyzet. Akkor mar merlegel a biro is ha nem tudja rendesen ellatni az anya a gyereket.marpedig sulyos depinel szinte biztos h nem tudja rendesen gondozni. En kozepes depivel voltam kezelve de a kutyat nem erdekelte a valaskor,a fiamat en kaptam. Viszont en jartam kezelesre. de ha az exferjem kotozkodott volna akkor is en kapom a gyereket mivel a doki igazolta volna az alkalmassagot. Ne aggodj azert ez nem igy mukodik h a ferj radfogja biro meg neki itel rogton. De a gyerek erdekeben inkabb egyezzetek meg.
34/35 anonim válasza:
Ugyan már! Tudjátok hány családos ember szed gyógyszert valamilyen pszichés betegségre? Nem! Akár a szomszédotokban, baráti körötökben is lehet, csak ezt nem reklámozza az ember? És valószínűleg egyik sem ütötte agyon még a gyerekét.
35/35 anonim válasza:
Manapság már minden második ember depressziós meg gyógyszert szed valami pszichés zavarra.De el tudom képzelni,hogy befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!