Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válásnál mennyire befolyásolja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válásnál mennyire befolyásolja a bírói döntést ha az anyuka depresszió ellen nyugtatót szed / szedett?

Figyelt kérdés
Kérdésem a gyerek elhelyezésére értendő, hogy mennyire hivatkozhat erre az apa, hogy neki ítéljék a gyereket??
2015. márc. 11. 13:33
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
90%
A bíróságok már kívülről fújják a válni szándékozók aljas kis praktikáit :)
2015. márc. 11. 17:44
 32/35 anonim ***** válasza:
58%
29, nem azt irtam, hogy agresszív az anyuka, csak arra utaltam, hogy a depressziósok sokszor ártanak is maguknak. Az én környezetemben is volt olyan depressziós, aki túladagolta magát gyógyszerrel, volt olyan, aki felakasztotta magát és szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy sok öngyilkost is a depresszió taszít ebbe bele. Egy szóval bem mondom, hogy a kérdező is ezt fogja tenni magával, de én, ha felelősségteljes, szerető apuka lennék, a legvégsőkig hatcolnék érte, hogy a gyermekemet magamhoz vegyem, mert nem nőhet fel ilyen közegben. Egy depressziós ember mellé kell valaki, aki támogatja őt a nehéz pillanatokban. Ha az anyuka egyedül marad, akkor mi lesz? Mi garantálja, hogy lelkiekben és mentálisan képes a gyereket megfelelően nevelni? Csak abba gondoljatok bele, mielőtt szemétnek gondoltok engem, hogy melyikőtök bízná rá a gyerekét akár csak egy hétig egy depressziós emberre???!! Hát én belegondolni se merek, hogy mit élnék át egy hét alatt, abba meg főleg nem, hogy egy depressziós nevelje fel...
2015. márc. 11. 18:12
 33/35 anonim ***** válasza:
91%
Enyhe vagy kozepesen sulyos depinel nincs gond. Ha nagyon kekeckedne a ferj,akkor lehet vinni orvostol papirt hogy alkalmas vagy. De kezeltetni kell mert konnyen atfordulhat sulyosba es akkor mar mas a helyzet. Akkor mar merlegel a biro is ha nem tudja rendesen ellatni az anya a gyereket.marpedig sulyos depinel szinte biztos h nem tudja rendesen gondozni. En kozepes depivel voltam kezelve de a kutyat nem erdekelte a valaskor,a fiamat en kaptam. Viszont en jartam kezelesre. de ha az exferjem kotozkodott volna akkor is en kapom a gyereket mivel a doki igazolta volna az alkalmassagot. Ne aggodj azert ez nem igy mukodik h a ferj radfogja biro meg neki itel rogton. De a gyerek erdekeben inkabb egyezzetek meg.
2015. márc. 11. 18:17
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már! Tudjátok hány családos ember szed gyógyszert valamilyen pszichés betegségre? Nem! Akár a szomszédotokban, baráti körötökben is lehet, csak ezt nem reklámozza az ember? És valószínűleg egyik sem ütötte agyon még a gyerekét.
2015. márc. 12. 08:40
 35/35 anonim ***** válasza:
Manapság már minden második ember depressziós meg gyógyszert szed valami pszichés zavarra.De el tudom képzelni,hogy befolyásolja.
2015. márc. 25. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!