Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válásnál mennyire befolyásolja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válásnál mennyire befolyásolja a bírói döntést ha az anyuka depresszió ellen nyugtatót szed / szedett?

Figyelt kérdés
Kérdésem a gyerek elhelyezésére értendő, hogy mennyire hivatkozhat erre az apa, hogy neki ítéljék a gyereket??
2015. márc. 11. 13:33
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
24%
Kezelik a betegséget?
2015. márc. 11. 13:37
 2/35 anonim ***** válasza:
78%

Mit, xanaxot? Szerintem ez nem befolyásol semmit, ma már minden harmadik ember valamilyen nyugtatót szed, lehet, hogy a bíró is, aki hozza a döntést.

Ettől a szülő teljes értékű ember.

2015. márc. 11. 13:38
 3/35 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem befolyásolja a bírót a döntésében. Hivatkozni bármire lehet. Az már más kérdés, hogy mennyire érdemes. Ettől az anya még teljes mértékben alkalmas a gyerek nevelésére.
2015. márc. 11. 13:39
 4/35 anonim ***** válasza:
41%

Azert en ovatosabb lennek.

Sulyos depresszioval siman lehet valaki nevelesre alkalmatlan.

2015. márc. 11. 13:49
 5/35 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, hogy nem olyan egyszerű azért...Ezért tettem fel a kérdést, hogy esetleg valaki nem-e találkozott ilyen esettel...Mert lehet, hogy akkor inkább kihagynám az orvost..ha tudom, hogy a jövőben esetleg ellenem felhozható lenne ez az egész..
2015. márc. 11. 13:56
 6/35 anonim ***** válasza:
85%
HA valaki tisztában van a betegéségvel és nem kezelteti, az komolyabb érv ellene, mint ha kezelteti magát...
2015. márc. 11. 13:59
 7/35 anonim ***** válasza:
60%
Hagyd ki a gyógyszeres kezelést, de menj el orvoshoz. Beszélgetéssel is sokat segit. Ne mondd meg, hogy oda mész.Ha olyan az apa, simán felhasználja ellened.Legyél okos!
2015. márc. 11. 13:59
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

A depresszió népbetegség.

Nyugodtan mehetsz orvoshoz, max. otthon ne szólj róla.

AZ orvos semmit nem mondhat a betegségedről. Ha valami gond van, akkor meg úgyis hivatalból vizsgálnak. De erre nem fog sor kerülni.

2015. márc. 11. 14:00
 9/35 anonim ***** válasza:
47%
Mikor elkezdődött a válás, de még együtt kényszerültünk lakni a volt férjemmel, szörnyű időszak volt, sokat volt pánik rohamom. Mivel a főiskola alatt is volt, így nagyjából tudom kezelni gyógyszer nélkül. De ez már kezdett durvulni, elmentem a háziorvosomhoz. Elmondtam mi a helyzet és azt mondta, hogy nem ad semmilyen gyógyszert, mert ha adna nagy valószínűséggel, ha apuka amúgy is alkalmas a gyereknevelésre, Ő kapná meg. Szóval ezzel óvatosan. Aztán az exem elköltözött és el is múltak a pánik rohamok. Mindamellett, ha amúgy az anyukával semmi gond nincs, én elég visszatetsző dolognak érzem, hogy apuka erre hivatkozva venné el a gyereket. Ez egy betegség. Ettől még lehet jó anya.
2015. márc. 11. 14:00
 10/35 anonim ***** válasza:
67%

ha a válás miatt depressziós akkor nem hiszem h beleszámít

az mindenkit megvisel ....

ha ez már szakorvos által kezet betegség akkor igen

2015. márc. 11. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!