Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válásnál mennyire befolyásolja a bírói döntést ha az anyuka depresszió ellen nyugtatót szed / szedett?
Figyelt kérdés
Kérdésem a gyerek elhelyezésére értendő, hogy mennyire hivatkozhat erre az apa, hogy neki ítéljék a gyereket??2015. márc. 11. 13:33
11/35 anonim válasza:
A gyereknek mindkét szülőjére szüksége van. Inkább egyezzenek meg maguk között a szülők békésen.
12/35 anonim válasza:
Ja, amúgy Frontin volt a gyógyszer amit adott volna, 9-es vagyok. :)
13/35 anonim válasza:
Azért az nem mindegy kérdező, hogy gyógyszert szed és rendben van tőle, vagy a gyógyszer ellenére is totál depressziós és gyermeknevelésre alkalmatlan, mert önmagába sem tud lelket verni.
Számtalan ember küzd depresszióval, de ez gyógyszerrel elég jól kezelhető. Ha szedi, hát szedi, legalább kezelteti magát.
14/35 anonim válasza:
És ha valaki egyedülálló anyaként szed nyugtatót depresszió ellen, attól el kell venni a gyereket? Ugyan már!!!
15/35 anonim válasza:
A depresszionak is vannak fokozatai. Van aki siman teljes erteku eletet el, dolgozik, gyereket nevel, van aki meg egesz nap ki sem bir kelni az agybol...
16/35 anonim válasza:
Hát az én egyik ismerősöm minden este Xanaxszal lövi be magát, de utána már nem gyereket, de még háziállatot sem bíznék rá. Először felélénkül tőle, üvöltve beszél, hülyéskedik, túlpörög, aztán ez sírásba, önsajnálatba fordul, őt senki sem szereti, brühühű... ölelkezni akar, tiszta elmebeteg. Végül ájultan elalszik. Én biztos nem bíznék kisgyereket arra, aki ilyen szemétre rászokott (mert keményen kémiai függést okoz!) de még a nagyobbacskákat is elmenekíteném a közeléből. Kezeltesd magad pszichoterápiával, ne legális drogokkal.
17/35 anonim válasza:
16-os, te mellébeszélsz. Egy szem 0,25-ös, de még a 0,50-es xanax sem okoz ilyen panaszokat. Tudom, mert ilyen helyen dolgozom. Az igaz, hogy függőséget okoz, de aki így tudja magát szinten tartani a betegséggel szemben, azon észre sem vennéd, hogy szedi, ha betartja a dózist és nem iszik rá alkoholt.
18/35 anonim válasza:
Lehet, hogy te ilyen helyen dolgozol, de én meg minden este LÁTOM ÉS ÁTÉLEM, mit művel ez a szar az anyámmal. Na akkor erről ennyit.
19/35 anonim válasza:
szerintem egy ügyvéddel egyeztess erről, biztos jobban vágja a témát, mint mi, akik "józan paraszti ésszel" gondolkodunk. az én magán és nem szakavatott véleményem az, hogy nem jó pont a depresszió és beszélhetünk fennálló és korábbi, már elmúlt depresszióról is. Az elmúlt depi újra vissza jöhet, pláne az ilyen stresszes időszakokban, tehát ha leállsz most a kezelésről, az se sokat segít, éppen hogy ront a te helyzeteden, mert össze is roppanhatsz a válás okozta stressz miatt kezeletlen depivel.
20/35 anonim válasza:
#18: Akkor nem megfelelő gyógyszert kapott anyukád. Ilyent nem okot egy szem Xanax normális esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!