Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváljak, vagy várjak még?
Szerintem a kerdezö hiaba akar valtoztatni,egyedül nem lehet mindent megvaltoztatni.Mindenhez 2 ember kell.
Sajnos a ferfiak azt hiszik altalaban,hogy ha gyerek van,akkor mar neki nem kell udvarolni ,kedveskedni,mert az asszony igyis ugyis nala marad.
Pedig igenis jol esne neha egy szal virag,vagy bon-bon,vagy közös seta a ferfi ötleteböl kiindulva,egy kirandulas,közös fözöcskezes,stb...
Na persze jön a kifögas,hogy:de a gyerek.....
Azt hiszem nem kell egyböl valni,de ha te ugy latod hogy nem fog az egeszen semmi valtoztatni,akkor együtt elni is felesleges.
Szerintem probaljal meg minel tobb kozos programot szervezni a csaladnak, es te ne a baratnoiddel menjel beszelgetni!! Persze veluk is kell neha, de azert probald megtartani az egyensulyt! Hidd el, hogy a kicsinek apara is szuksege van!
Menjetek kirandulni, setalni, baratokhoz, szuleitekhez, cukraszdaba, szinhazba a kicsivel es cirkuszba is! Keszitessetek kozos fenykepet magatokrol, ott mindenki nezzen ki jol, uj frizura, smink....stb. dobd fel a kozos eleteteket, de ne a TE sajat magad eletet a baratnoiddel! Szerintem ez nagyon onzo dolog! Irjal majd, hogy valtozott-e a helyzet.
Ezt a választ ugyan másnak írtam, de neked is ugyanezt tudom mondani, úgyhogy ide másolom. Ahogy látom, ez rátok NAGYON igaz.
Van egy nagyon jó könyv, ezt szerintem mindenképpen szerezd be. [link]
Sajnos nem olcsó, de jó. Tömören összefoglalva a lényeget arról szól, hogy az emberek különböző módon fejezik ki a szeretetüket egymás iránt, és különböző módon is érzékelik azt. Mindenki a szeretet kifejezésének egyik módjára sokkal fogékonyabb, mint a többire, ez olyan mint az „anyanyelve” az embernek, egy olyan kifejezési mód, amin sokkal jobban elér hozzá az üzenet. Ezeket a módokat szeretetnyelvnek hívja a szerző, és öt van:
Ajándékok: Ez a fajta ember akkor érzi úgy, hogy szeretik, ha rendszeresen kap apróbb tárgyakat (nem feltétlenül vásároltakat). A legnagyobb fájdalmat a tárgyai elvételével okozhatjuk neki.
Testi érintés: Ennek az embernek a gyöngéd érintés jelenti a szeretetet (nem csak a szex!!!), a legnagyobb fájdalom, ha megütik.
Dicséret: minden alkalmat meg kell ragadni, hogy megdicsérd, de nem szabad ócsárolni.
Segítség: Minden segítség, ha mégoly apró is, azt érezteti vele, hogy szereted.
Minőségi idő: Ez a típus akkor érzi hogy szereted, ha az idődet áldozod rá. Nem háttértevékenységként, hanem aktívan ráfigyelve, vele foglalkozva (lehet ez kirándulás, vagy beszélgetés, vagy akármi de csak rá figyelj).
Mindez nem azt jelenti, hogy mondjuk egy ajándék szeretetnyelvű ember nem igényel néha ölelést, vagy szereti ha szidják, de alapvetően elég jól elvan a többi kifejezési forma nélkül. És ha nem vagy tisztában a másik szeretetnyelvével, akkor könnyen lehet, hogy úgy okozol neki mély sebet, hogy nem is akarsz. Mert mondjuk lehet, hogy valakinek a szidás sokkal jobban fáj, mintha vernéd. És ha azt gondolnánk, hogy minden férfi egy kaptafa és csak a szex kell neki, akkor mondom, hogy én pl egy dicséretfüggő vagyok, amit a feleségem nagyon nehezen értett meg, de látom rajta, hogy tudatosan tesz azért, hogy az én „nyelvemen” mondja el az érzéseit. Kb ugyanolyan megható, mint mikor Freddy Mercury magyarul énekli el a Tavaszi szél c népdalt. [link]
Amennyit a leírtakból látok, az alapján ez a könyv nagyon sokat tudna segíteni neked. A gyerek miatt a válás legyen az utolsó utáni lehetőség!
Szia...
Nos, én ebben neked nagyon aktuális dolgokat tudok mondai a saját életemből.. Igaz nálunk még nincs baba... de az elmúlt hónapokban...bennem lévő gondolatok nagyon vegyesek voltak az irányában.. Ugyan iylen gondjaink voltak... csak a terhesség és a gyermek nélkül.. De valami változott bennem..
GOndold át..
Hisz jó ember... Én is azt gondoltam át, hogy jó ember...
szeret a maga módján....
megbízható... dolgozik...
és nem üt-ver...
nem kiabál... de ha valami olyan van, férfiként tud fellépni...
Ne egy anyámasszony katonájának kell elképzelni... De nem egy bunkó, aki megcsal...
Hidd el a f érfiak egyformák...
és örüljönk neki, hogy csak ennyi a problémánk.. :d
Gondold ezt át...
És adj neki még esélyt..
és kezd olyan kedves lenni mint régen...
Kezd el olyan dolgokat csinálni, mint régen..
Szeress bele újra...
Szerintem ez a titka...Én ezt tettem..
És most nagyon jóóó.. :d
Remélem tudtam segíteni...
Nálam ez az időszak 5-6 hónap volt... Szóval ne add fel.. és szeresd.. :D
Szia..
25/N
Hasonló cipő: terhességem 5. hónapjában esküdtünk, a babát terveztük, az esküvőhöz a férjem ragaszkodott. Már akkor hatalmas repedések jelentkeztek a kapcsolatunkban: szervezésben nem segített, a babával teljesen magamra hagyott, bármit kérdeztem tőle a picivel kapcsolatban, két válasz volt lehetséges: "nem értek hozzá" és "nem érdekel". Új hobbikba temetkezett, míg én kétségbeesetten próbáltam felnőni az új feladathoz, a kisbabámhoz! Segítség nulla, anyukám nem él, anyósom inkább a kicsi fia szenvedéseivel volt elfoglalva, családtag nincs a közelben, barátnők 100km-re. Végül belejöttem, de elpattant valami, azt hiszem. Nálunk fordítva volt a szexszel: én nem bírtam még rágondolni se. Hormonálisan biztos totál megborultam, plusz az alváshiány, eszembe se jutott a szex. Amikor már nem szopott a pici, és kezdte átaludni az éjszakát, kezdett jobb lenni a helyzet, már nem voltam depressziós, de ezt már nem lehetett visszafordítani. (Azt nem írtad, hogy nálatok ilyen szempontból mi a helyzet, de ha még szoptatsz, azt javaslom, mindenképp várj addig, míg vége!)
Engem is egyre jobban zavartak a különbségek, amik nem látszottak korábban, csak az együttélés rögös útján váltak nyilvánvalóvá. Sajnos az emberek egy idő után nem változnak, és ha többszöri megbeszélés sem hatásos, egy idő után az ember belefárad, hiszen nem papagáj, hogy folyton ugyanazt ismételgesse, és a másik felnőtt ember, akinek állítólag nem kell százszor elmondani valamit, hogy megértse...
Igen, valóban két ember kell, hogy valami elromoljon, de ha már belefáradtál, mint ahogy én is, akkor inkább az elköltözés, és egy kicsit mindenki elgondolkodhat.
Ez a nők dolga!!Hogy megteremtse a boldog,biztos hátteret otthon.A kutyát sem érdekli,hogy te milyen fáradt vagy!
Te vállaltad az anya szerepet,a feleség szerepet akkor tedd a dolgodat és ne nyavajogj!!
Inkább foglalkozz többet a férjeddel!
A nő dolga,ugyan már nem eszköz a nő amit a férj bakapcsol,ha épp dugni akar meg enni,és hiába teper a nő egyedül,a férj is kell hozzá...
Én is tepertem annó egy férfiért mindent bedobtam,szexi fehérneműt is,aztán ő közölte hogy eltakarom a tévét,na itt lett vége a dolognak.Amúgy azok hirdetik ezt a nők dolga a saját vágyai eltiprása,akik keserűek már mert nincs orgazmusuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!