Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elváljak, vagy várjak még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváljak, vagy várjak még?

Figyelt kérdés
Most 13 hónapos a kisfiúnk, másfél éve vagyunk házasok. Nem a gyerek miatt esküdtünk, terveztük az esküvőt is és a gyereket is. De, így utólag, már a lánykérés idején sem volt minden rendben. Ha a kapcsolatunkban probléma adódik (nagyon különbözőek vagyunk), akkor az csak szerintem probléma, a férjem szerint minden rendben, csak én hisztizek. Már hónapok óta nem szeretkezünk- mostmár egyikünk sem igazán vágyik rá. A terhesség alatt egyszer! szeretkeztünk, én majd megőrültem, de mára már belefáradtam. Én pörgős vagyok, ő lomha, én nagylelkű, ő kicsinyes, én nyitott, ő magánakvaló. Tudom, hamarabb kellett volna gondolkozni, de a szerelem nagyon sok mindent áthidal. Szerintetek van még esély, hogy újra pozitívabban lássam őt és a jövőmet vele? Most úgy érzem, h mindenben akadályoz, de legalábbis hátráltat :( Emelett nagyon rendes, nem iszik, nem csajozik, nem játékgépezik, eljár dolgozni és imádja a fiát. Fogjam be a szám és örüljek, vagy hallgassak az ösztöneimre?
2010. febr. 11. 12:15
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
jövök még, olvaslak bennetek, csak most gyerek cirkuszol :)
2010. febr. 11. 12:36
 12/30 anonim ***** válasza:
64%
Ne rekeszd ki ennyire a párodat az életetekből. Szervezz családi programokat, ahova együtt mehettek. Mi például nemsoká elkezdünk úszni járni gyerekestől (15hós a fiunk). A férjemnek is jót fog tenni a mozgás, a pici is élvezi majd és együtt is leszünk. De millió dolgot lehet csinálni majd tavasztól, mozduljatok ki. Ha tudtok nagyszülőt, keresztszülőt, bárkit bevonni aki vigyázhat a picire, akkor kettesben is elmehettek valahova. És próbálj valahogy közeledni hozzá. Igen, te! Ő most valószínűleg úgy érzi, hogy kikerült a családból, hiszen neked minden a kisbabáról szól. Én is elkövettem ezt a hibát régebben, de sikerült rendbehozni a házasságomat. Mikor esténként hazajött a férjem, akkor meg sem hallgattam, folyvást a gyerekről áradoztam, hogy ezt csinálta, azt csinálta. Aztán meg persze miután ezt elmeséltem, a kezébenyomtam a picit és elmentem vacsit csinálni, takarítani, stb. Mire ezzel végeztünk, akkor már csak ettünk, fürdeni mentünk (azt is külön mert úgy kényelmesebb volt) és lefeküdtünk. Egy idő után úgy érezte a férjem, hogy vele nem foglalkozik senki és senkit nem érdekel az ami vele történik. Hála istennek ő elmondta ezeket nekem és magamhoz tértem. Most már igyekszem ővele is foglalkozni, kevésbé vagyok tisztaságmániás és most már nem csak én hiszem azt, hogy boldog család vagyunk. Próbáld kicsit beleképzelni magad a helyzetébe és üljetek le beszélgetni a helyzetről. Nem kell egyből válni! Nyilván ő sem boldog így, de talán még nem menthetetlen a dolog. Annyit mindenesetre megérdemeltek mindhárman, hogy legalább megpróbáljátok rendbehozni.
2010. febr. 11. 12:39
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor is a beszélgetés mellett tartok ki!!Nem élhettek társas magányban egymás mellett!!!Az csak rosszhoz vezethet!!Ha nem ment elsőre megy msjd másodszorra,légy kitartó hiszen elméletileg ő az életed párja!!Mondd el neki ahányszor csak jól esik egyszer úgyis befogadja azt amit te mondani akarsz neki.
2010. febr. 11. 12:41
 14/30 anonim ***** válasza:
48%
Én is amellett vagyok, hogy kis különéléssel tesztelhetnétek a kapcsolatotokat! Ne te menj, menjen ő!!!
2010. febr. 11. 12:44
 15/30 anonim ***** válasza:
75%

"Én pörgős vagyok, ő lomha, én nagylelkű, ő kicsinyes, én nyitott, ő magánakvaló."

Nyilván ha megkérdeznénk őt erről, más lenne a véleménye, pl "Én megfontolt vagyok, ő idegbeteg, én vigyázok a pénzünkre, ő elszórja, én megválogatom a barátaimat, ő mindenkivel lepacsizik".

Ezzel azt akarom kifejezni, hogy nincs olyan, hogy csak a másik a hibás. Ha a házasságotok kudarcba fulladt, az legalább olyan mértékben a te kudarcod, mint az övé. Ha pedig már eljutottál idáig, nincs mit mentegetni, válni kell.

2010. febr. 11. 12:50
 16/30 anonim ***** válasza:
64%

Én nem értem miért kellenne válni?

Ha nem megy akkor rögtön dobjuk ki és keressünk másikat?Ennek nem szabadna így lennie!!

Kicsit kéne harcoli érte,hátha...!!!!

2010. febr. 11. 13:00
 17/30 A kérdező kommentje:
12:33 cuki vagy, esetleg mr csernus? egy élmény lehet veled az élet :D vállaltam, h szeretni fogom (szeretem is) és h vele leszek jóban-rosszban (hál' Istennek, eddig télleg csak jó jutott, nem panaszkodhatok), de azt nem vállaltam és nem is vállalnám, hogy megszűnök létezni, az érzelmi és szexuális igényeimet pedig megtagadom...és azt hiszem h csinálom a dolgomat és ő is az övét, csak egymásfelé kezdünk elmúlni
2010. febr. 11. 13:09
 18/30 A kérdező kommentje:
12:33 köszönöm, megpróbálok újra beszélni vele...bár igazán szólva tényleg nehéz onnan vitázni, hogy szerinte ez így rendben van...és hidd el, nem szoktam szidni, és egyáltalán nem őt hibáztatom mindezért...tudom, hogy nekem óriási szerepem van abban, hogy ide jutottunk, csak úgy érzem, h ezt csak én szeretném megoldani, ő meg elvan a "langyosban" - ha érted mire gondolok
2010. febr. 11. 13:12
 19/30 A kérdező kommentje:
12:35 köszönöm a tippet, meg is rendelem a könyvet...nagyon igaz lehet ám, én is többször észrevettem magamon, h azt adom neki (akár törődés, akár ajándékozás -ami most hirtelen eszembe jut), amit én szeretnék kapni tőle.
2010. febr. 11. 13:13
 20/30 A kérdező kommentje:
12:39 Nem, sajnos, azt gondolom én is, h ő sem boldog így :( csak benne még nem fogalmazódott meg, h mégis mitől lehetne az...lehet, h háttérbe szorul, ma este megpróbálom erről faggatni, mert magától ezt még sosem mondta...igazság szerint már olyan minimálisra redukálódott a kommunikáció kettőnk között, h kimondottan furcsa lenne, ha hirtelen a napjáról érdeklődnék...megpróbálom ezt is, köszi
2010. febr. 11. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!