Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férj - feleség - szerető (k)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férj - feleség - szerető (k) - gyerekek. Meddig várjak?

Figyelt kérdés

Adott egy 20 éves kapcsolat, két gyerekkel, 12 éves lány, 15 éves fiú. A kapcsolat végleges romlása kb 6 éve kezdődött, nőnek is, ffinak is folyamatosan kapcsolatai voltak. Otthon természetesen szinjáték. A gyerekek (elvileg) nem tudnak semmit. A pár szétköltözött kb 3 hónapja. Gyerekek egy hét itt, egy hét ott.... Megnézik, igy, külön jobb lesz-e, de természetesen a gyerekek az elsők. De szerintetek mi a jobb nekik, ha marad a házasság és a szinjáték, egy úgymond szerepjáték a gyerekek előtt, vagy a már tarthatatlan helyzetre végre pontot tesznek, és elválnak? (Netalántán megvárják, mig a gyerekek kirepülnek és utána elválnak?)

Jelen esetben: a férfi mikor dönti el, hogy egyáltalán tényleg le akarja e zárni a feleségével a kapcsolatot? (Konkrétan a válásra gondolok.) Mikor akarja megmondani a gyerekeknek, hogy van valakije? (Jelenleg egyáltalán nem szándékozik megmondani.) És hogy egyáltalán akar e új életet kezdeni a másik nővel valaha? (Soha nem jön semmire egyértelmű válasz, néha már azt gondolom, döntésképtelen...)

2010. nov. 20. 20:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

1. A gyerekek nem hülyék. Pontosan tudják, mi történt, történik.

2. A szülő a magatartásával példát mutat. Akkor is, ha nem akar!

2010. nov. 20. 20:27
 2/19 anonim ***** válasza:

Jelen esetben: a férfi mikor dönti el, hogy egyáltalán tényleg le akarja e zárni a feleségével a kapcsolatot?

Egy hat éve romlott kapcsolatot valószínűleg le kell zárni. Kivéve, ha mindketten meg akarjátok menteni, akkor párterápia. De a leírásodból nem erre következtetek.

Mikor akarja megmondani a gyerekeknek, hogy van valakije? (Jelenleg egyáltalán nem szándékozik megmondani.)

Tehát hazudik. Vigyázz, mert kiderül. És az elsőnek igaza van: példát mutatsz. És a gyereked egy hazug apára nem fog tudni felnézni.

És hogy egyáltalán akar e új életet kezdeni a másik nővel valaha? (Soha nem jön semmire egyértelmű válasz, néha már azt gondolom, döntésképtelen...)

Egy ilyen nőért meg kár tönkretenni egy házasságot, ha nem is tudja veled akar-e élni.

Ezek a gyerekek elég nagyok ahoz, hogy ti elváljatok, és ne hazudozzatok és ne éljetek színjátékot mert az tönkretesz mindenkit.

2010. nov. 20. 21:42
 3/19 A kérdező kommentje:
Lehet nem voltam egyértelmű, de én a harmadik vagyok... (nő). Családterápián már túlvannak, én végigszenvedtem vele, fogalmam sem volt, hogy mi lesz a vége... de most már különélnek 3 hónapja... Rengeteget mesél a gyerekekről, akiket természetesen félt... de én már nagyon szeretném őket megismerni.... És ő ezt valamiért nem akarja (még).. tulajdonképpen azt sem tudom, hogy mit akar egyáltalán, akar e velem felépiteni egy új életet valaha?
2010. nov. 20. 21:58
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja ez nem volt egyértelmű. De a véleményem ugyanaz: ha nem akarózik neki, akkor az nem jó jel.
2010. nov. 20. 22:14
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Akár az én férjem szeretője/barátnője is lehetnél, a leírtak alapján, csak nálunk kisebbek a gyerekek. Szóval szerintem ne várj a pasasra. Az én férjembe is olyan szerelmes a barátnője, mint az állat, már tervezi a közös életüket, ő meg csak hablatyol oda is, meg hozzám is. Kellene neki ez is, az is, meg még ki tudja ki. Ő sem ismertette össze a barátnőjével a gyerekeket, pedig én mondtam több alkalommal is, hogy semmi kifogásom ellene. Valahogy úgy érzem, hogyha bevonná a gyerekekhez a barátnőt, akkor mintegy azt érzékeltetné a barátnővel, hogy komolyabbra fordult a kapcsijuk.Egyébként egyre jobban utálom ezt én is, hogy soha, semmire nincs egyértelmű válasz. nincs igen, vagy nem, fekete vagy fehér. Csak a maszatolás, örökké.
2010. nov. 20. 23:28
 6/19 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszod. Igazából én is abba fáradtam már bele, hogy nincs semmi konkrétum... Miért nem tudja megmondani, eldönteni, mit akar? A nem is válasz, és legalább le lehetne zárni ezt az egészet, nem tönkretenni sok embert maga körül... Soha nem gondoltam hogy ilyen kapcsolatom lesz, és nem is vagyok az a típus, de már egyre inkább úgy érzem, hogy ha ő tényleg nem akar továbblépni, neki jó ez is meg az is, hát akkor én ebből nem kérek, köszönöm szépen....

Sajnos a kapcsolatunk elején sokmindent elhittem neki....

2010. nov. 20. 23:40
 7/19 anonim ***** válasza:
72%
Ahogyan a feleség is. Az a baj, hogy ha valakit megcsal érted, akkor már eleve elgondolkodtató az állhatatossága meg a jelleme...
2010. nov. 21. 10:02
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neki nagyon is jó a helyzet megmarad a család és a szerető is. Szerintem ő nem fog lépni ha neked ez nem jó lépj te.
2010. nov. 21. 21:55
 9/19 Ildegonda ***** válasza:
SEMEDDIG, ha jót akarsz Magadnak.A férfiak sosem döntenek, pp-k
2010. nov. 22. 00:20
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

00:20

ez fölösleges általánosítás( pasi vagyok de nem is veszem magamra)

Kérdező ne várj semeddig hagyd ott a francba az egészet.

Bele sem szabad menni ilyen majd lesz valahogy dologba,váljon el ,költözzön külön ,teljen el egy X idő majd kezdjen egy másik kapcsolatot......

2010. nov. 22. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!