Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most válok a férjemtől. Gyermekeim 17 és 14 évesek. Ügyvédemmel pszichológiai vizsgálatot kértünk gyermek elhelyezési ügyben, mert igyekszik befolyásolni a gyerekek döntését. Jár ez valamilyen költséggel nekem?
tényleg ennyire rossz a helyzet?
alapból hozzád helyezik el a gyermekeket ,de nem is tudok belegondolni h mit tehettél ami miatt már ehhez kell folyamodni.
A kérdező arra kíváncsi, ingyenes-e egy ilyen vizsgálat.
Őszintén nem tudom, de mit csinálnak ma ingyen? Kijelölték a pszichológust, vagy ti választjátok? Biztos tarifa alapján dolgoznak, mint az ügyvédek, közjegyzők,ingatlanosok...Én tudok egy pszichológusról, akihez óvodás gyermeket hordanak: egy óra 9ezer Ft!
ennyi idős gyerekek önállóan dönthetnek, hogy kivel élnek. tökmindegy a vizsgálat, mert nekik jogukban áll dönteni a szülőknek meg el kell ezt fogadniuk. ha veled, azt is, ha vele, azt is.
minek kell harcolni???
anno 10 éves koromban, a bíróság elküldött minket anyuval pszichológiai vizsgálatra,mert nem akartam apámmal menni láthatásra-ivott. az ingyenes volt. de ha ti kéritek tuti ti fizetitek.
egyébként nagyok már a gyerekek miért fontos ez? főleg h őket is megkérdezik,hol akarnak élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!