Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ebben az esetben tudok e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben tudok e magasabb tartásdíjat megítéltetni? Minimálbérrel van bejelentve, de háromszor annyit keres borítékban.

Figyelt kérdés
Meg egyeztünk 30.000 ft gyermektartásban a volt párommal,amikor mentünk a bíróságra még a parkolóban is azt mondta,hogy ennyit hajlandó adni. A bírónő előtt már azt mondta,hogy nem hajlandó ennyit fizetni,mert egy gyerek szerinte nem kerül ennyibe. (Hozzáteszem a bírónőnek unszimpatikus is lett egyből) Mivel már pár hónapja nem éltünk együtt,mindeközben ő munkahelyet váltott. A bírónő azt javasolta,hogy mivel jó nevű cégnél van és köztudott ,hogy ott nem rosszak a fizetések menjek bele abba,hogy a bíróság megszabja a nettó bevételének a 20%-át,így ha nem ment bele a 30.000-be,majd vonnak tőle 40-et. Csakhogy a következő hónapban már ki is derült,hogy jól át lettem vágva,mert ugyan jól keres,de azt borítékba,így kapok 20.000 ft gyerektartást.
2015. febr. 5. 09:28
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
81%

vagyonosodási vizsgálat a NAV-nál

és a cég ellen

ismerős így kapott rendes gyt anno !

2015. febr. 5. 15:51
 42/66 anonim ***** válasza:
54%

40-es,te nem értesz engem. Neked tuti nincs gyereked, és nem is lesz. Nem a nő kell, hogy luxust akarjon a gyerekének, hanem a FERFI, az APA! ne nézze már, hogy a gyerek vegetal, miközben telne többre. Egy férfi nem akarhat jót a gyerekének ? Képzeld, az én férjem normál kereteken belül mindent megad a gyereknek. Nem luxus dolgok, de tábor, mozi, úszás nem gond. Ha elválnank is fizetne, mert ha elvalunk, attól a fiam még az ő gyereke is lenne, és szeretne öt, és a legjobbat akarná neki . Számodra ez elképzelhetetlen???

Hallottad már azt a szót, hogy szeretet, felelősség vállalás, meg ilyenek. Attól hogy elvalnak a gyerek nem csak a nőé, a ferfie is elvileg, mi az, hogy a nő ne akarjon luxust. És a férfi? Ő onnantól elengedi a gyerek kezét, ennyi volt?

Különben próbálj már meg egyszer havi 54 e-bol megelni! De úgy, hogy az otthonodban a rezsi rád eső részét is fedezze.

2015. febr. 5. 15:58
 43/66 anonim ***** válasza:
47%

41-es, én is ezt írtam, engem is lepontoztak.

Ettől függetlenül úgy vagyok vele, hogy a gyt csaláson túl társadalmilag is helytelen a borítékba kapott fizetés.

2015. febr. 5. 15:59
 44/66 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó én meg azon gondolkozom, hogy szerencsés vagyok, hogy csupa olyan pasit ismerek, aki szereti a gyerekét. Milyen ez már, elvált nő ne akarjon a gyereknek luxust, kész.. Mert a válás után maga a férfi nem akarhat jót a gyereknek, válás után már nem is az övé a gyerek, mi? Milyen emberek vannak..
2015. febr. 5. 16:02
 45/66 anonim ***** válasza:
37%
És attól is mindenki eltekint, hogy nem azért ennyi a gyt, mert ennyi járna, hanem mert a férfi adót csal.
2015. febr. 5. 16:04
 46/66 anonim ***** válasza:
40%
Akkor megint ott tartunk, hogy gazdag pasi -szegény nő kombó. Ha a nő egyedül képtelen a gyereknek megadni a legalapvetőbb dolgokat, akkor mindig is egy tesco-feltöltős lúzer volt, és megint azt várja, hogy a gazdag pasi tartsa el, mert őő megteheti.
2015. febr. 5. 16:22
 47/66 anonim ***** válasza:
63%
Most komolyan! Szerintetek az adócsalás, zsebbe fizetés normális dolog? Vagy miért kaptunk többen emiatt lepontozást?
2015. febr. 5. 16:25
 48/66 anonim ***** válasza:
12%
47. Persze, ilyenkor egyből mindenki becsületes, meg adócsalás, megy a vamzerkedés, bezzeg ha még a férje lenne és hazavinné borítékban a többletet, az ellen nem lenne kifogása.
2015. febr. 5. 16:28
 49/66 anonim ***** válasza:
62%

48-as! A kérdésem fennáll, vagyis miért kell lepontozni, mert helytelenítem az adócsalást? Én nem a kérdező felesége vagyok, én is, a férjem is minden megkeresett forintunk után adózunk.

Arról meg lehet moralizálni, hogy az asszony a válás előtt elfogadta- e borítékos pénzt az embertől. Az én szememben az a lényeg, hogy a pasi egyrészt az adócsalás miatt gerinctelen, másrészt azért, mert egy hazugságra alapozva kitoszik a saját gyerekével. Tartom, hogy simán befenyegetném a NAV-val.

2015. febr. 5. 16:35
 50/66 anonim ***** válasza:
69%

46-os,azert kíváncsi vagyok, miféle ember, aki ilyeneket ír,mint te. Folyamatosan, minden hozzá szolasodban úgy fogalmazol, mintha a gyerek egyedül a nőé lenne, a pasinak semmi felelőssége. Elég torz a családokrol, gyerekkel szembeni felelősségről alkotott képed.

Nem a nő eltartasarol van szó, hanem a közös (közös!!!) gyerekerol. A férfi adó csalassal eleri, hogy ne járjon annyi gyt, mint ami a tényleges jövedelme alapján járna.

Nem fizet lakás használati díjat, tehát ingyen lakik egyedül a közös tulajdonban, míg a nő albérletet fizet.

20 000 forint nem pénz, a gyerek költségeinek töredékét sem fedezi. Igen, ahol a férfi munkanélküli, vagy minimálbéres, ott ennyit ítélnek meg, de nem azért, mert ennyiből el lehet egy gyereket tartani, hanem azért, mert aki tényleg, tehát nem csalassal minimálbéres, az valóban nem tud többet fizetni.

Egyébként ismétlem, ha normálisan akarod nevelni a gyereket, tehát nincs semmi luxus, de azért vízen, kenyeren kívül mást is kap, továbbá normális otthont teremtesz, akkor 20e forint semmire sem elég.

2015. febr. 5. 17:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!