Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben tudok e magasabb tartásdíjat megítéltetni? Minimálbérrel van bejelentve, de háromszor annyit keres borítékban.
Szomorú hogy az egyik fél mindig megússza egy minimális összeggel. Egy gyerek normális esetben ennél sokkal többe kerül. Azt meg ne várjuk már el, hogy mialatt apuka vígan éli az életét, a gyerek nélkülözzön. Aki gyereket vállal, az egy életre teszi azt és nem bújhat ki alóla csak mert a másikkal szétmennek. Csak egy gyerekcipő 10 ezer forint és akkor még nem is írtam listát arról, hogy mi kell egy gyereknek és mennyit visz el havi szinten. December környékén vettünk a kislányomnak pár téli ruhát: Bakancs kb. 8 ezer, overál 10 ezer, egy vastag kinti nadrág 4 ezer és ebből kell legalább két darab. Egy vastag téli felső szintén 3 ezer körül. És akkor ezzel még csak pár olyan ruhadarabot vettem, amit eljárósként felhúzhat úgy, hogy nem óvodás. Egy óvodásnak ennél több szép ruha kell. És ez CSAK ! a ruha. Akárkihez is kerül a gyerek, ennek a költségnek MINDEN ESETBEN feleződnie kellene. Mindenkinek, aki szerint ez így igazságos, kívánom hogy csak 20 ezer forintja legyen havonta és abból kelljen megélnie.
Most nem szenvedünk hiányt semmiben, de gyerekként én is átéltem ezt, az ilyen irigy és önző szülőnek pedig csak a legrosszabbakat tudom kívánni...
30, igazad van, de ennyi pénzből NYOMOROGNAK az emberek. Ha a kozmunkasnak nincs egyéb jövedelme, gyakorlatilag éhezik!!! Ettől hangos a sajtó, olvasol újságot? Hogy ebből nem lehet megélni.
Ha a pároddal ennyit keresnetek megélnetek 2* 54 e- bol?? És egy felnőtt simán kevesebb pénzből elvan, mint a gyerek. Gondolkodj magadon, mire, mennyit költesz. Szerinted normális az a példa, amit egyik válaszoló írt, hogy apuka zsebbe kap 500 e-t, de a gyereknek 13-at ad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!