Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyjam a ferjem mert bevallotta, hogy haromszor volt prostival az elmult evben?
Én elhagynám.
Az meg, hogy prosti... A legnagyobb fokú igénytelenség. És bár elhiszem, hogy néhány drágább prosti nagyon igényes, de nem tud felmutatni szűrésről papírokat, hogy nincs semmi betegsége. És azért a többségre nem az igényesség a jellemző. Szóval betegséget vihetett haza (akár hpv-t, amiből később a nőnél rák alakulhat ki!) úgyhogy eleve azzal kezdheted, hogy elmész nemi betegség szűrésre, mert sok nemi betegségnek nincs semmi tünete.
Szóval én szexszelni biztos képtelen lennék vele. És ha 3x megtette (pontosabban 3-at vall be) akkor szerintem meg fogja tenni többször is.
Egyébként kíváncsi lennék, ha kielégítő volt a szexuális életetek, akkor miért fordult máshoz? Mi hiányzott neki?
Figyi Aggódó Kérdezö!
Ne idegeskedj ezen a dolgon, semmi extra nincs benne, teljesen természetes amit a férjed tett. Olyan, mintha egy étteremben enne, és nem azt, amit te föztél. A ribivel semmi érzelmi kötödése nincs, egyszerüen goldolom férjed beletolta magvait a hölgy torkába.
Nézd a jó oldalát, erre valók a léjhölgyek, ne egy anyuka telelövellt szájjal adjon puszit a gyermekeinek, vagy magyaráznod kellene, hogy miert nem tudsz leülni.
Ha igazán jó feleségként akarsz viselkedni, akkor válassz együtt hölgyet a férjeddel, néha te is csatlakozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!