Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betelt a pohár. Elhagyjam?
4 éves kapcsolatban 3 éves gyerek, amit 9 hónap terhesség előzőtt meg.
Te ott cs*szted el, hogy egy szinte vadidegennek szültél.
ne haragudj de magyarázd el nekem.. ha eddig is veszekedtettek ráadásul semmiségeken akkor minek maradtál vele és szültél egy gyereket?
nem bántásból, csak egyszerűen nem értem ezt a fajta kapcsolatfüggőséget, hogy inkább marad valaki (ennyire) egy szr kapcsolatban, minthogy egyedül legyen...
*De én ebbe nem merek pénzt ölni,mert félek attól hogyha szét megyünk és beleverem a pénzt akkor nekem semmim nem lesz.
Sosem szeretted ezt az embert.
Gondolom a gyerek miatt maradtatok együtt.
Hisz pár hónap "ismeretség" után nem tervből szokott lenni a baba.
Te már úgy gondolkodsz hogy szétmentek. Az autóba nem ölsz bele pénzt mert ha szétmentek....
Így állsz hozzá.
Elhiszem, hogy rossz lenne nélküle, egyedül felnevelni a gyerkőcöt (oké hogy látogathatja,de nem családként lesztek már együtt)
De minek maradni egy olyan kapcsolatban amiben nem vagytok boldogok?
Ha nem tudtok ezen változtatni,hogy ne mindennapos legyen a cirkusz akkor nemsok értelme van így folytatni.
Öreg korodban majd visszagondolsz a régi"szép" időkre?!
Nem fogsz bele gondolni, hogy mi lett volna ha elválunk békésen és megtaláljuk mindketten a megfelelő párt?
Meg szerinted az örökös veszekedésekkel nem marjátok majd el egymást? Valamelyikőtök úgyis beleun.
Vagy másnál keresi a boldogságot. Melyikőtök megy szívesen haza és nem azon kattog hogy ma ugyan milesz?!
Gyakorlatilag rögtön teherbe estél. Elég nagy felelőtlenség volt. Miért nem házasodtatok össze?
Ha élettársak vagytok, akkor a szerzett vagyon a szerzés arányaiban közös. Bár egy bírósági procedúra nem álommenet.
Csak te érzed. Ha több a rossz, mint a jó, akkor ne maradjatok együtt.
Sokszor próbáltátok már megbeszélni és stb.
Minek századjára is? Te is tudod, hogy ugyan ez lesz.
A sok civakodás miatt úgyis eltávolodtok, ha tovább fajul, lehet meg is utáljátok egymást.
Megéri?
És a gyerek mindennap ezt lássa? Nem süket,vak, felfogja a dolgokat és kifog rá hatni.
Nekem sem volt jó olyan "családban" felnőni ahol cirkusz cirkusz hátán.
Az is lehet hogy majd később a ti dühötök a gyereken csattan(nem fizikailag)
7-es igen igazad van.rengetegszer gondolok arra mert ha szétmegyünk...
a kislányomat sem szeretném ennek kitenni.
nem tervezett baba volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!