Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyjam a ferjem mert bevallotta, hogy haromszor volt prostival az elmult evben?
Jaj már megint egy evolucionista! A kis elméleted csak a férfiak hűtlenségét próbálja magyarázni, a nők kikacsintásaira nem ad magyarázatot...szóval kicsit sántít...
Ha valaki folyton más nőket akar megb-szni, akkor ne házasodjon! ennyi!
Előző vagyok. Nekem a hármas azért jutott eszembe, mert valamelyik első válaszoló ezt hozta fel példának.
De egyébként az én pasimmal is közel állunk ahhoz, hogy megszervezzük, mert igényli.
És majd amikor ez lesz, akkor lehet, hogy én nem fogom életem legnagyobb orgazmusát átélni a nővel (hiszen heteró vagyok), de őt akkor is őrülten fel fogja izgatni, és utólag nagyon hálás lesz érte, hogy milyen élményt kapott tőlem. És engem csak ez érdekel.
#28: ez teljesen igaz, hogy nagyon nehéz lehet annak a számára, aki abban nőtt fel, hogy örökhűség, holtodiglan...
Csak hát körül kéne nézni és szembenézni azzal, hogy az örökhűség, holtodiglan elképesztően ritkán működik.
egyébként ha kicsit elgondolkodunk tényleg azon hogy miért fogalmazódik meg
egyáltalán a kérdés és a sokszinű válaszok ,
akkor sokkal inkább szociológiai mint evolúciós magyarázatot kell keresni.
Nálunk különösen jellemző az hogy a társadalmi megítélése a férfinek és a nőnek különböző.
Még mindig él az hogy neked ezt kell tenned mert nő vagy,a férfi sokkal szabadabb stb.
illetve a probléma abban is leledzik ,hogy az emberek eléggé énközpontúvá váltak az utóbbi
időben.
Problémát elkerülni, ignorálni sokkal könnyebb ( ráhúzok egy szép lepedőt és nem látom
,engem nem érdekel, a férfiak ilyenek, minden férfi megcsal, elhagy,egyedül maradok, öreg vagyok és szülnöm kell)
mint valóságban megoldani, és szembenézni a problémákkal
Nincs már megbecsülés sem tisztelet, az emberek nagy részében.
mind esetre megköszönöm (tényleg és irónia nélkül) mindenkinek a válaszokat
mert így elgondolkodtam és rájöttem arra ,hogy mennyire szerencsés vagyok:
hogy nem rózsaszín felhős szerelemből választottam párt,hanem megpróbáltuk mert mindketten úgy láttuk hogy képesek lennénk szeretni és tisztelni egymást
hogy olyan embert találtam magam mellé akit olyanok neveltek föl, akik tiszteletre méltók,
együtt öregedtek meg és bár rengeteg probléma és betegség volt mégis kitartottak egymás
mellett a halálig, és hogy ő ezt a példát hozta magával.
hogy nem a szex és az orgazmus az életünk központja
és már megértem azt is miért élünk kicsit visszavonulva és csodálkozva a mai fiatalokon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!