Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem úgy döntött elhagy engem. Mi lesz a gyerekekkel? Többi lennt.
Figyelt kérdés
Két gyerek van 4 éves 9 hónapos. Itthon lévö édesanya vagyok. A ház nem a mienk, béreljük... Mik a kilátások? Természetesen szeretném ha a gyerekek velem maradnának. Férjem amúgy is 12 órát dolgozik egy nap, sokat utazik a munkája miatt külföldre is. Tehát ideje nincs gyereknevelésre... Nekem pedig munkám nincs. Azt se tudom hova megyünk így lakni? Segítségem szülöktöl nincs..2015. jan. 31. 09:33
31/32 anonim válasza:
Csak magyarorszagon ulnek otthon evekig AZ anyak sehol mashol.
Ez csak rossz helyzetbe hozza oket
Ez pontosan így van.Ha nem így lenne,akkor lenne esélyük a kisgyerekes anyáknak is a munkaerőpiacon,de az csak korlátozva akad.
32/32 anonim válasza:
19.03!
Ez elmèletben mind "szèp ès jó", de Magyarorszàgon erre nincs felkèszülve a bölcsödei rendszer. Anyósom bölcsis vezetőnő, ő is kivan bukva hogy mekkora túljelentkezès van de a fèrőhelyek szàma vèges. Vàrólista van a bölcsiben.
Ettől eltekintve az sem normàlis dolog ami nàlatok folyik, ott gyakorlatilag intèzmènyesített gyereknevelès van. Ahogy megszülöd le is passzolod... kb. Így nèz ki a törtènet.
Nekem senki ne mondja hogy egy újszölöttnek, csecsemőnek,kisgyereknek nem az anyja mellett van a legjobb helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!