Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem úgy döntött elhagy engem. Mi lesz a gyerekekkel? Többi lennt.
ma 15:28
Nem, nem havi 110 ezerből élek. De ez egy teljesen másik történet.
Előző, téged hogyan bocsáthattak el várandósság alatt?
Kedves Utolsó! Erről beszélek! De sokan, akik nincsenek ilyen élethelyzetben, ezt nem értik meg.
Azért milyen dolog úgy nekimenni egy kapcsolatnak, hogy már azzal számol az ember, hogy mi lesz, ha vége lesz.
Mennyien puffognak a házassági szerződés ellen, hogy milyen az mááááár.
Egy másik dolog. Ha a kérdező most azt írta volna, hogy van félretett pénze, akkor az lenne a baj, mert milyen dolog az, hogy ő nem dolgozik, az apa meg igen, az anyuka meg teszi félre a pénzt magának.
Röhejesnek tartom ezt a felfogást, hogy a nő legyen a felelősségteljes. Igen! Legyen az, de a férfi is. Egy család tervezéséhez két ember kell. Valahogy csak megtermékenyült az a nő.
Feribàtya!
Úgy küldtek el hogy azon a munkahelyen mindenki fúrt mindenkit, ott szúrtak hàtba ahol akartak.. 6 hetes terhes voltam, tudtam màr róla de a 12. hètig nem akartam szólni (nyilvàn ez az èn hibàm, de mivel előző terhessègem tragèdiàval vègződött, most senkinek nem akartam szólni, ha úgy tetszik 12. hètig akàrmi törtènhet stb. dolgozni szerettem nem akartam hogy rajtam csàmcsogjanak)
Kórhàzba kerültem 5 napra. Kiszivàrgott hogy milyen osztàlyon vagyok, meglàtott egy kollega. Aznap amikor újra dolgoztam, reggel màr hivattak. Ilyen olyan indok, megszorítàsra van szüksèg, jó munkaerő voltam stb. Köpni-nyelni nem tudtam.
Nyilvàn nem tudtam bizonyítani hogy a terhessèg miatt alakult így, de nem tudom màsra fogni, merthogy előtte 2 hèttel megkaptam egy magasabb poziciójú àllàst több fizuèrt ami rengeteg ott dolgozó csőrèt bökte. Nem
16.41!
Így van!!!
Hogy nèzne az ki hogy a fèrjem hozzá haza gyakorlatilag a több pènzt ès kaja vagy 1 csekk befizetèse helyett azt a pènzt elrakom magamnak. Aztàn ha kèrdezi megmondom neki hogy tartalèkot gyűjtök arra az időre ha netalàn lelèpne.
Jogosan tartana arra a pènzre igènyt ő is mert ugyan miből tudnàm bizonyítani hogy kizàrólag a gyesemből raktam fèlre nem az ő fizujàból.
Nàlunk egyèbkènt sincs enyèm tied. Minden közös. A lakàsra sem mondogatom soha hogy enyèèèm. Közösnek vesszük, annak mondjuk de papíron az èn tulajdonom.
Èn mondjuk tuti rossz nèven vennèm ha lenne egy külön szàmlàja amire az "agglegèny èletère" rakosgatna fèlre. De neki szintúgy fordítva.
Most akkor közösen tervezünk vagy nem?!
Nalunk negy gyerek van es nincs szerzodes.
De a hazat az en nevemre vettem meg az eskuvo elott.
Soah nem voltam gyes gyed mert itt nem letezik.
A gyerekek 16 hetes koruktol jartak bolcsibe (csaladi napkozi) igy nem maradtam ki a munkabol.
Az en szakmamban akar egy ev kimaradas is azt jelenti lemaradtal felejtos vagy nem ad senki munkat.
Soha az eletben egy napot nem tartott el a ferjem soha.
Mikor ozvegy maradtam es o hirtelen elment anyagilag es szervezesileg semmi gondom nem volt a gyerekeket is el tudtam latni.Mivel vallakozo volt igy ozvegy nyugdij nem jart (itt nincs ilyen).
Persze erzelmileg osszetortem de nem ez a lenyeg.
Igen is azt tartom egy no a sajat maga eletet szervezi.
Legyen vegzetsege legyen szakmaja legyen takarek penze.
Ha belekezd egy par a gyerekvallalasban legyen feretett penz es a no ne uljon evekig otthon dolgozzon a terhesseg alatt es szules utan.
Kiszolgaltatott helyezetbe sajat magat teszi egy ember.
Ja, a szülőszobáról azonnal rohanok majd dolgozni....
Kérdező, mi a helyzet veled?
Csak magyarorszagon ulnek otthon evekig AZ anyak sehol mashol.
Ez csak rossz helyzetbe hozza oket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!