Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miert van az hogy a legtobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy a legtobb ferj kivirul a valas utan a no meg osszetorve egyedul marad a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
Ha megnezem az elvalt ismeroseimet azt tapasztalom hogy a ferj hamar megismerkedik egy novel aztan nyaralgatnak,boldogak a feleseg meg egyedul marad a gyerekkel,gyerekekkel alig tud megelni es a gyerektartas mellett szinte teljesen magara van utalva. Ezek olyan hazassagok ahol nem a szereto miatt valtak el. Miert van az hogy egy ferfi konnyebben talal tarsat mint egy no?
2014. okt. 3. 20:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
55%
Az én "ismerőseim" között pedig az jellemző, hogy az exfeleség szipolyozza a volt férjet, aki a nyomorult kis fizetésének nagy részét a gyerekre költi, közben a szüleinél lakik, és esélyes sincs új életet kezdeni. A legtöbb házasság felbomlását csak az egyik fél akarja, akinek jobb lesz úgy, így a másik persze, hogy ott marad összetörve, ameddig nem sikerül neki is továbblépnie.
2014. okt. 3. 20:55
 2/24 anonim ***** válasza:
19%
Én is, mint az első, inkább az apákat látom rossz helyzetben. Sajnos, ma a nők minden apróságért válnak, mert ők boldogok akarnak lenni.
2014. okt. 3. 21:03
 3/24 anonim ***** válasza:
87%

"Sajnos, ma a nők minden apróságért válnak, mert ők boldogok akarnak lenni."

A szemetek, ezt hogy képzelik?

2014. okt. 3. 21:07
 4/24 anonim ***** válasza:
78%

"Sajnos, ma a nők minden apróságért válnak, mert ők boldogok akarnak lenni."

Na ülj le a sarokba és gondolkodj el magadon!

2014. okt. 3. 21:13
 5/24 anonim ***** válasza:
87%
Egyedülállóként sokkal könnyebb találni valakit, mint gyerekkel. Na meg a gyerekre is kell költeni, és nem kétszer annyiba van mint a gyerektartás. A nőknek se idejük, se pénzük nincs nyaralgatni.
2014. okt. 3. 21:26
 6/24 anonim ***** válasza:
51%

Tényleg, milyen hülyeség otthagyni egy szerelmi partnert, akivel az élet rosszabb, mint nélküle.

:)

2014. okt. 3. 21:27
 7/24 anonim ***** válasza:
6%
Hát ez nálunk fordítva volt. Én utána férjhez mentem egy nálam 10 évvel fiatalabb jóképű pasihoz, a gyerekek is imádták, később újra férjhez mentem egy még jobb pasihoz, azóta is imádjuk a gyerekeimmel együtt. A volt férjem azóta is, 12 éve egyedül él és nem virult ki, borzasztó ronda lett és öreg. :)
2014. okt. 3. 21:29
 8/24 anonim ***** válasza:
58%

Hát én több olyan VOLT családot ismerek, ahol a válást az "anyuka" kezdeményezte, és ott maradt neki minden plusz gyerektartás, és tök jól elpasizgat, miközben az apuka meg albérletbe kényszerül, meg hasonlók.

Ha nem is mindenkinél ezt látom, de még SOHA nem láttam olyat, hogy az anyuka van összetörve a gyerekekkel és az apuka meg éli az életét.

Fordítva pedig sokszor.

2014. okt. 3. 21:38
 9/24 anonim ***** válasza:
91%

En mar a valas elott is magamra maradtam a problemakkal, igy valas utan igazabol csak egy haszontalan kolonctol szabadultam meg.

Tarsat meg azert nehezebb talalni, mert en munka utan rohanok haza , hazimunkat vegzek, foglalkozok a gyerekekkel. Ha van is esely randira, akkor vigyem a gyerekeket? Apuka meg eli vilagat.

2014. okt. 3. 21:42
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés, ez az én szüleimnél is így volt...

Kivéve, hogy nálunk már felnőtt korunkban váltak el, így gyerek nem maradt senkinek a nyakára. Édesapám nagyon nem akart válni, édesanyám pedig mindenáron...apukám pár hónappal a válás után talált magának partnert, azóta is boldogan élnek együtt, évi többször nyaralnak, élvezik az életet.

Édesanyám pedig csak siránkozik - holott rengeteg jó dolog történt az életében, előléptették azóta, fizetésemelés, ő maga is több időt fordít magára, eljár többet szórakozni, de semmi nem elég jó neki -, magába van zuhanva, partnert sem talál, elkölti az összes pénzét, holott bőven kijöhetne belőle egyedül (régen ennyiből 4 emberre vásárolt be pl.)...

És tegyük hozzá, hogy kettejük közül édesanyám néz ki 10 évvel fiatalosabban, szóval ezt meg végképp nem értem a partnerkeresés terén.

Furcsa, de tényleg így van.

2014. okt. 3. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!