Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy a legtobb ferj kivirul a valas utan a no meg osszetorve egyedul marad a gyerekekkel?
Figyelt kérdés
Ha megnezem az elvalt ismeroseimet azt tapasztalom hogy a ferj hamar megismerkedik egy novel aztan nyaralgatnak,boldogak a feleseg meg egyedul marad a gyerekkel,gyerekekkel alig tud megelni es a gyerektartas mellett szinte teljesen magara van utalva. Ezek olyan hazassagok ahol nem a szereto miatt valtak el. Miert van az hogy egy ferfi konnyebben talal tarsat mint egy no?2014. okt. 3. 20:51
21/24 anonim válasza:
"Egy értelmes férfi felfogja, hogy a fiatal fruskák csak a pénzére utaznak."
38 éves párom jó nagy barom lehet, ha még nem jött erre rá, hogy én, a 20 éves kedvese csak a pénzéért vagyok vele... Majd mondom is neki, ha hazaért, ebéd közben megvitatjuk a témát.
22/24 anonim válasza:
Jajj 21-es maradj már nyugton, még kb. gyerek vagy ennyi idősen... azt sem tudod mit akarsz.
23/24 anonim válasza:
De, elég jól tudom, mit akarok... Elég jó vagyok a tervek készítésében, és a célkitűzésekben, ezek motiválnak a mindennapokban, és ezek hajtanak előre. Egy 20 évesre pedig azt mondani, hogy gyermek... Egy 18 éves is lehet felnőttebb egy 25-30 évesnél, nem a születési dátum határozza meg, hanem az érettség. Sajnos a korosztályomban való igaz, hogy rengeteg éretlen van, nem véletlenül nem találom velük a közös hangot, és keresgélek az érett, felnőtt emberek között magamnak mind társat, mind pedig barátokat.
24/24 anonim válasza:
nyilván egy gyerekkel, akivel foglalkozni kell, ellátni stb napi szinten, meg esetleg ellehetetlenülő munkaerőpiaci helyzettel , anyagi gondokkal kevéssé él valami nagy társasági életet a nő, hát még megismerkedni valakivel, aki szereti annyira, hogy a gyereket is elviseli. az exférjnek könnyű, megvan, hogy néha vele van a gyerek, aztán annyi, a mnkája sincs veszélyben emiatt, anyagilag is jobban fenn tud amradni. egyszerű képlet szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!