Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miert van az hogy a legtobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy a legtobb ferj kivirul a valas utan a no meg osszetorve egyedul marad a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
Ha megnezem az elvalt ismeroseimet azt tapasztalom hogy a ferj hamar megismerkedik egy novel aztan nyaralgatnak,boldogak a feleseg meg egyedul marad a gyerekkel,gyerekekkel alig tud megelni es a gyerektartas mellett szinte teljesen magara van utalva. Ezek olyan hazassagok ahol nem a szereto miatt valtak el. Miert van az hogy egy ferfi konnyebben talal tarsat mint egy no?
2014. okt. 3. 20:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindegy, hogy férfi, vagy nő, hozzáállás kérdése. Ha valaki csak siránkozik, az nem fog előre jutni.
2014. okt. 3. 22:14
 12/24 anonim ***** válasza:
71%
Páromat a felesége hagyta el egy 3. miatt, ettől függetlenül a barátom költözött el másik lakásba, igaz ő nem albérletbe, hanem vásárolt egyet. Pár hónap múlva a nő a gyerekkel oda is cuccolt az új pasijához, párom eladta a régi lakást is, most pedig építkezik, mert kertes házba vágyik. 2 évig volt egyedül, pontosabban rövidebb kapcsolatai voltak, és egyéjszakás kalandjai, velem fél éve van együtt. Ő elmondása szerint az első egy évben elégé maga alatt volt, nagyon családcentrikus és rosszul érintették a történtek, hiányzik neki a gyerek azóta is, habár sokat látja, ez mégsem olyan. Mióta velem van tényleg kivirult a környezete szerint is. Mi is utazgatunk, jól elvagyunk, később pedig meglátjuk mi lesz. Párom családra vágyik, én még egyelőre nem, de ezt ő is tudja. Nála ketyeg a biológiai óra, nálam még bőven nem, sok köztünk a korkülönbség, de azt mondta, szerinte megéri várni rám. Majd meglátjuk.
2014. okt. 3. 22:15
 13/24 anonim ***** válasza:
61%

baromi egyszerű.

nők esetében a párválasztás során a fiatalság, és a szépség preferált, míg férfiaknál az anyagi helyzet, karrier, dominancia.

35-40 éves korban egy nő, gyerekekkel már elég nehezen talál párt, mert a férfiak nem ilyen nőket keresnek. Aki családra vágyik, menekül az idősebb, gyermekes nőktől, akik már nem nagyon hajlandóak szülni, és így a férfi meg nevelhetné más gyerekeit.

egy 35+ os férfi meg ha nem is néz ki úgy mint egy 25 éves bika, még mindig vonzó tud lenni akár a fiatal nők számára is, mert nagyobb valószínűséggel van karrierje, jó fizetése, mint a kortárs férfiaknak.

Amúgy ez az igazság helyreállása a világban. a huszonéves fiatal férfiaknak sokkal nehezebb csajozni, mert nagyobb a verseny, az idősebb, pénzesebb faszik is konkurencia. A nők meg élvezik, hogy ennyi idősen bomlanak utánuk a férfiak.

Aztán ez átfordul, idővel az idősebb férfiak lesznek jobb helyzetben, egyre több nő érdeklődik utánuk, csökken a versenyhelyzet (nem lesznek idősebb pénzes pasik, mert ők azok), mert a kortárs fiúkat a domináns státusszal lenyomják.

2014. okt. 3. 22:25
 14/24 anonim ***** válasza:
47%

21:29

" Én utána férjhez mentem egy nálam 10 évvel fiatalabb jóképű pasihoz, a gyerekek is imádták, később újra férjhez mentem egy még jobb pasihoz, azóta is imádjuk a gyerekeimmel együtt"

...és te arra vagy büszke, hogy van egy rakat gyereked, az aktuális "apukák" meg kéthetente cserélődnek?!

Gratulálok!

Jó példát mutatsz a gyerekeidnek.

Csak elképzeltem hogy azt mondja az osztályfőnök valamelyik gyerekednek, hogy

-küld be apádat.

-Melyiket? Mindegyiket?

2014. okt. 4. 07:56
 15/24 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó: az apuka a gyerekek előtt vert. Két gyerek van. A második férjem 10 évvel fiatalabb volt, ezért egy idő után már fiatalabb pipi után nézett. A harmadikkal tökéletes a kapcsolatom 8 éve.
2014. okt. 4. 08:14
 16/24 anonim ***** válasza:
Az osztályfőnöknek nem kellett ilyet mondania, nagyon jó gyerekeink vannak, maguktól tanultak és szorgalmasan. :)
2014. okt. 4. 08:15
 17/24 anonim ***** válasza:
43%
Ja és az apuka azért maradt egyedül, mert egy nő sem bírná ki mellette, olyan a természete. Én lehúztam mellette 12 évet, bár ne tettem volna.
2014. okt. 4. 08:16
 18/24 anonim ***** válasza:
62%
Nálunk is pont fordítva van,én kezdeményeztem a válást,kiköltöztem a közös házból is a gyerekekkel,azóta(4 éve)van egy 8 évvel fiatalabb élettársam,apuka botladozik a nők között,valahogy mindig hülyéket fog ki ahogy ő mondja,magába nem hajlandó nézni.Úgyhogy ő folyamatosan kesereg,megvan zuhanva,én jól érzem magam boldog vagyok,nyaralgatok :))
2014. okt. 4. 09:23
 19/24 anonim ***** válasza:
57%

Azért nem minden fiatal nő prosti.Engem sem érdekeltek soha az idősebb pasik, lehet akármennyi pénzük.

És az érett férfiak között is sok van, aki inkább hasonló korút választ, aki egy szinten áll vele, mind intellektuálisan, mind érzelmileg. Egy értelmes férfi felfogja, hogy a fiatal fruskák csak a pénzére utaznak.

2014. okt. 5. 08:07
 20/24 anonim ***** válasza:
41%

"a fiatal fruskák csak a pénzére utaznak."

...meg a nem fiatalok is!!

2014. okt. 5. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!