Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy a legtobb ferj kivirul a valas utan a no meg osszetorve egyedul marad a gyerekekkel?
baromi egyszerű.
nők esetében a párválasztás során a fiatalság, és a szépség preferált, míg férfiaknál az anyagi helyzet, karrier, dominancia.
35-40 éves korban egy nő, gyerekekkel már elég nehezen talál párt, mert a férfiak nem ilyen nőket keresnek. Aki családra vágyik, menekül az idősebb, gyermekes nőktől, akik már nem nagyon hajlandóak szülni, és így a férfi meg nevelhetné más gyerekeit.
egy 35+ os férfi meg ha nem is néz ki úgy mint egy 25 éves bika, még mindig vonzó tud lenni akár a fiatal nők számára is, mert nagyobb valószínűséggel van karrierje, jó fizetése, mint a kortárs férfiaknak.
Amúgy ez az igazság helyreállása a világban. a huszonéves fiatal férfiaknak sokkal nehezebb csajozni, mert nagyobb a verseny, az idősebb, pénzesebb faszik is konkurencia. A nők meg élvezik, hogy ennyi idősen bomlanak utánuk a férfiak.
Aztán ez átfordul, idővel az idősebb férfiak lesznek jobb helyzetben, egyre több nő érdeklődik utánuk, csökken a versenyhelyzet (nem lesznek idősebb pénzes pasik, mert ők azok), mert a kortárs fiúkat a domináns státusszal lenyomják.
21:29
" Én utána férjhez mentem egy nálam 10 évvel fiatalabb jóképű pasihoz, a gyerekek is imádták, később újra férjhez mentem egy még jobb pasihoz, azóta is imádjuk a gyerekeimmel együtt"
...és te arra vagy büszke, hogy van egy rakat gyereked, az aktuális "apukák" meg kéthetente cserélődnek?!
Gratulálok!
Jó példát mutatsz a gyerekeidnek.
Csak elképzeltem hogy azt mondja az osztályfőnök valamelyik gyerekednek, hogy
-küld be apádat.
-Melyiket? Mindegyiket?
Azért nem minden fiatal nő prosti.Engem sem érdekeltek soha az idősebb pasik, lehet akármennyi pénzük.
És az érett férfiak között is sok van, aki inkább hasonló korút választ, aki egy szinten áll vele, mind intellektuálisan, mind érzelmileg. Egy értelmes férfi felfogja, hogy a fiatal fruskák csak a pénzére utaznak.
"a fiatal fruskák csak a pénzére utaznak."
...meg a nem fiatalok is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!