Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjem úgy döntött elhagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem úgy döntött elhagy engem. Mi lesz a gyerekekkel? Többi lennt.

Figyelt kérdés
Két gyerek van 4 éves 9 hónapos. Itthon lévö édesanya vagyok. A ház nem a mienk, béreljük... Mik a kilátások? Természetesen szeretném ha a gyerekek velem maradnának. Férjem amúgy is 12 órát dolgozik egy nap, sokat utazik a munkája miatt külföldre is. Tehát ideje nincs gyereknevelésre... Nekem pedig munkám nincs. Azt se tudom hova megyünk így lakni? Segítségem szülöktöl nincs..
2015. jan. 31. 09:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
58%

Le leszek pontozva,de nem érdekel.

Mi a fenének kell a semmire szülni? Se munkahelyed nem volt,se félretett pénz vagy egy ingatlan,se szülők akik tudnák az embert legalább lakhatással támogatni egy ilyen helyzetben.Te teljesen csak a férjedtől függsz és képes voltál 2 gyereket szülni neki a nagy büdös semmire.Minek? Ráadásul a kicsi 9 hónapos,én nem hiszem el,hogy eddig minden szép és jó volt most meg borult a bili,de akkor egy gyerek után nem szülök még egyet hanem keresek munkát hogy a saját talpamon is meg tudjak állni. Ezt tanácsolom neked is.A férjed lehet 12 órát dolgozik,de van hol laknia,és van munkája,simán megfizet egy babysittert (vagy ha részéről vannak szülők akkor ők vigyáznak) neked normális munka,fizetés,és lakhatás nélkül nem fogja a bíróság oda ítélni a gyerekeket.

2015. jan. 31. 12:34
 12/32 anonim ***** válasza:
69%

Nem egyedi a helyzeted, és nem is egyszerű.

Hát nézd, ha se munkád, se pénzed, se lakhelyed, se segítséged, akkor egyetértünk abban, hogy nem vagy alkalmas 2 gyermek felnevelésére.

Szülni a ló is tud, a felelősségteljes szülő az ennél jóval több. A gyerekeiteket majd apuci felneveli, te pedig beállsz a munkakeresők táborába, reméljük, minél előbb találsz valamit. Van anyaotthon, megez-megaz, de nekem visszásnak hat, amikor egy felnőtt, egészséges, munkaképes ember a gyerekeire hivatkozva akarja eltartatni magát. Szóval tessék összeszedni magunkat, mert aki 2 gyereket vállal, annak észnél kell(ene) lennie minden helyzetben.

2015. jan. 31. 14:05
 13/32 anonim ***** válasza:
46%

Én soha nem fogom megérteni ezt a sok érzéketlen hozzászólót.

Miért van az, hogy ha egy apa elhagyja a családját, akkor mindenki nekiesik a nőnek, hogy egy házasságba x év után, miért szült gyerekeket.

Ilyenkor miért nem azzal jön mindenki, hogy az a senkiházi "apa" minek csinált két gyereket a feleségének, ha úgyis tudta, hogy ki fog lépni a házasságból, mert teszem azt összejött egy fiatalabb csajjal?

Bezzeg amikor meg a gyerekelhelyezésről, meg láthatásról lesz szó, akkor egyből jön mindenki azzal, hogy milyen sok joga van apukának a lepattintott gyerekeihez.

Úgyhogy álljon már le mindenki azzal, hogy egy bajban lévő embert minősítenek olyanért, ami nem csak az ő felelőssége. Ti. ketten vállalták a gyereket.

Kérdésedre válaszolva, amit tudsz tenni, ha segítséged nincsen, hogy albérletbe mész, támogatásokat kérsz, illetve fizesse férjed a gyerektartást. 9 hónapos baba szerintem kicsi ahhoz, hogy bölcsibe menjen, de ez az én magán véleményem, én nem szívesen adnám be ilyen hamar. Gyedet nem kapsz? Miért nincsen munkád? Milyen a kapcsolatod a férjeddel?

2015. febr. 1. 11:29
 14/32 anonim ***** válasza:
Miért? Mert a férfiak 70%-a megbízhatatlan,önző disznó azért! Legalább a nők legyenek észnél.Vagy annyira elvakította a lila köd,hogy bele se gondolt,hogy basszus,ha a férjem elhagy mondjuk,akkor itt fogok állni pucér seggel? Miért nem dolgozott? Miért nem tartalékolt pénzt? Miért nem csak egy gyereket szült akkor? Apuka egy szemét,anyuka meg naiv volt,ennyi! Mélységesen sajnálom őt,és remélem fel tud állni a szarból,de igen is,ő is hibázott!A kicsi menjen bölcsibe,p meg keressen munkát.Semmi baja nem lesz a gyereknek attól,hogy bölcsis.Ha az anyjától elszakítják akkor már inkább...
2015. febr. 1. 13:04
 15/32 anonim ***** válasza:

14! Való igaz, így kell gondolkodni sajnos.

De azért elég nonszensz. És fenntartom azt a véleményem, hogy válás ellenére apuka is ugyanakkora felelősséggel tartozik a gyerekei iránt, mint az anya.

2015. febr. 1. 13:40
 16/32 anonim ***** válasza:
Igen ebben igazad van,de sajnos nagyon kevés apuka az aki ugyanakkora részt vállal.Sokan gondolják úgy,hogy leléphetnek és megtehetik úgy,mintha sose lett volna családjuk.A nők felelőssége sokkal nagyobb a gyakorlatban,nekünk kell beáldozni sok mindent a gyerekeinkért!
2015. febr. 1. 13:51
 17/32 anonim ***** válasza:
Ugy látom mi hasonló cipőben járunk. Valóban így van. Apuka lelkiismeretfurdalás nélkül éli világát. Az érzelmi megnyilvánulása is csak arra korlátozódik, hogy "b@ssza meg gyerektartást kell fizetnem".
2015. febr. 1. 14:12
 18/32 anonim ***** válasza:
71%
Nem kötelező anyukánál elhelyezni a gyermekeket. Nevelheti apuka is őket (más kérdés, hogy akkor anyukának kell csengetnie havonta a pénzt, anyuka nem fog kapni CSP-t, oda az adókedvezmény, egyéb támogatások, az meg már nem járja!).
2015. febr. 1. 14:21
 19/32 anonim ***** válasza:
90%
Ferkó! Gondolom te is egyike vagy azon apukáknak, aki havi 110ezerből neveli egyedül gyermekét és akinek anyuka nagy cirkuszok árán csengeti a gyerekének a kemény havi 20ezret. Feltételezem, onnan e nagy élettapasztalat.
2015. febr. 1. 15:28
 20/32 anonim ***** válasza:

Engem most kövezzen meg itt a sok fröcsögő, de vállalom!

2 gyerekes anya vagyok, a fiatalabb 2 éves. A lakás hitelmentes, és az enyém.

amikor a kicsivel teherbe estem, azonnal elküldtek a munkahelyemről... hosszú történet de bárkivel megtörténhet. Sehol nem tudtam elhelyezkedni!!!!!!!!!

Soha egyetlen másodpercre se fordult meg a fejemben hogy elvetessem csak mertnincs munkahelyem. Veszélyeztetett terhesként rengeteget feküdtem kórházban.

Kapok gyest, csp-t. + a férjem fizetése.

de ha egyik nap úgy döntene lelép nagyon nehezen élnénk meg. Nyilván lenne hol laknunk oszt jó napot. DE! Mivel együtt vagyunk szeretetben a férjemmel nem gonfolkodom abban mi lenne ha egyedül lennék, nem tudokbés nem is akatok tartalékolni egy egyedüli életre. Mégis miből??? Hónapról hónapra élünk. Rezsi+kaja+csekkek+ a gyerekeknek megtakarítás +egyebek aztán volt pénz nincs pénz.

A kicsit meg nem fogom bölcsibe adni csak hogy tartalékolhassak!!!!!!!!!!!!!

Most mrllettem a helye, én akarok gondoskodni róla, nekem mondja az első szavakat stb. ne egy idegennek a bölcsiben. Kb. bele is zavarodnék ha idegenek közé kellene bedugnom vsak mert pénzt kell hajszolnom. A pénz nem helyettesíti az anyát az együtt töltött időt. Olxan gyorsan felnőnek és már nem lesz szükségük ránk. Ha ovis lesz majd akkor elmegyek dolgozni. És dolgozhatok és hajszolhatom a pénzt életem végéig. De most nem! Most nem ennek van itt az ideje! Egy édesanyànak nem!!!!

2015. febr. 1. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!