Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjem úgy döntött elhagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem úgy döntött elhagy engem. Mi lesz a gyerekekkel? Többi lennt.

Figyelt kérdés
Két gyerek van 4 éves 9 hónapos. Itthon lévö édesanya vagyok. A ház nem a mienk, béreljük... Mik a kilátások? Természetesen szeretném ha a gyerekek velem maradnának. Férjem amúgy is 12 órát dolgozik egy nap, sokat utazik a munkája miatt külföldre is. Tehát ideje nincs gyereknevelésre... Nekem pedig munkám nincs. Azt se tudom hova megyünk így lakni? Segítségem szülöktöl nincs..
2015. jan. 31. 09:33
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
76%

Ajjaj! Sajnàlom nagyon!

Mennyi bevèteled van 1 hónapban? + ehhez mèg hozzàteszed a gyerektartàs összegèt. Azt gondold àt hogy ezekből tudnàd-e egyedül fizetni az albèrletet+rezsit+ kaja+pelenka stb.? Nehèz lesz, de nem lehetetlen.

Fèlretett pènzetek, bàrmilyen megtakarítàsotok nincs?

A gyerekeket csak extrèm helyzetben veszik el anyàtól, bàr az egyik ilyen ha a lakhatàsotok nem megoldott. Ha kell bèrelj 1 szobàs albit az olcsóbb.

2015. jan. 31. 09:47
 2/32 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon sajnálom :( Nem tudjátok megbeszélni, hogy addig maradjatok "együtt", amíg a kicsi legalább egy éves nem lesz, és bölcsibe nem mehet, te pedig munkába állhatsz? Gondolom azért érdekli a gyermekei sorsa, és ha magához venné őket is bölcsibe kellene adnia a kicsit, ott meg amúgy sem maradhat napi 12 órát. Hacsak nem egy gerinctelen féreg, meg fogja érteni, hogy ezeket a gyermekeket ti közösen vállaltátok, és te emiatt adtad fel a munkád, a legkevesebb, hogy megvárja, míg újra a talpadra állsz, mielőtt lelép.
2015. jan. 31. 10:18
 3/32 anonim ***** válasza:
5%

bekuljetek ki szered a ferjed ujra.

Es vond le a tanulsagot : egy no mindig ugy alakitsa az eletet hogy el tudja magat es a gyereket tartani mindenhol mindig.

Gyereket szuleidhez vidd majd menj el dolgozni.

Csak magyarorszagon ulnek evekig otthon az anyukak kiszolgaltatott helyzetbe hozva magukat.

2015. jan. 31. 10:20
 4/32 anonim ***** válasza:
66%
Anyaotthon? Ott lehet lenni 1 évig és segítenek munkát és lakhatást találni, persze ingyen.Elég kulturált körülmények között.
2015. jan. 31. 10:26
 5/32 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó, nem tudsz olvasni??? Azt írta, hogy a szüleihez nem tudja vinni (vagyis nincs segítsége!!)

Kérdező, nagyon sajnállak, tudom ez nem ér semmit. Nincs senki akihez mehetnétek (barát, barátnő, testvér, unokatestvér, akárki)? Ha nincs és a férjed sem hajlandó segíteni, akkor vannak anyaotthonok, ott tudnak segíteni. Keresgélj a neten!

2015. jan. 31. 10:26
 6/32 anonim ***** válasza:
74%
A harmadiknak írtam amúgy...
2015. jan. 31. 10:27
 7/32 anonim ***** válasza:
24%
Lehet hogy tul sok rajta a teher (megertem!) Menj, keress szepen munkat, a gyerekekert te is felelos vagy!
2015. jan. 31. 10:41
 8/32 anonim ***** válasza:
35%
Kiegészíteném az anyaotthonos bejegyzésemet, mert félreérthető. A segítség és az ott lakás ingyenes.
2015. jan. 31. 10:48
 9/32 anonim ***** válasza:
43%
Mennyi érzéketlen válaszoló van. Persze mert ma Magyarországon olyan könnyű munkát találni, főleg kisgyerekkel annyian kapkodnak az ember után nem győz válogatni, hol éltek ti? Kérdező talán jó lenne ha beszélnél a férjeddel arról hogy a gyerekek miatt valamennyi anyagi segítséget nyújtson, vagy lakjatok egy házba míg egyenesbe nem jön az életed a gyerekek miatt. Anyagilag neki is jobb lenne, meg írtad hogy nincs sokat itthon.
2015. jan. 31. 10:56
 10/32 anonim ***** válasza:
35%

Kifogasok mindig vannak es lesznek is.

Ha ennyire nehez a helyzet mi a fenenek kell gyereket vallani egymas utan?

Komolyan egy no soha ne fuggjon senkitol es tanulja meg eltartani azt amit a vilagra hozott.

nem lehet az elet elol a felelosseg elol gyesre gyedre menekulni es a gyerekkkel burkolozni tehetetlensegbe.

Ha peedig igy alakitod az eleted akkor vallald es bekulj ki a ferjeddel szugseged van ra hiszen egyedul nem boldogulsz.

2015. jan. 31. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!