Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy a férjem úgy képzeli el a gyerekekkel a kapcsolattartást, mint eddig, vagyis hetente 2-3 óra és slussz?
Figyelt kérdés
A gyerekek 6 és 3 évesek. a Fő ok, ami miatt elválunk, hogy nem igazán vett részt semmiben (meg persze emellett mindenbe bele akart szólni,, hiszen én szar anya voltam a szemében), a gyerekekkel is alig volt, ilyenekt kell elképzelni, hogy semmi együtt játszás, esi mese, fürdetés, stb. nyáron néha elmentek a strandra, vagy ilyesmi, de ezek csak pár órás dolgok, 2-3 hetente egyszer, vagy ha időben haazjött , kiment velük 20 percre biciklizni, labdázni, ezt is ritkán, persze saját magáramindig megtalálta az időt, kirándulás, fallabda, stb. A válás folyamatban van, az első tárgyalás már megvolt, a következő várhatóan januárban lesz. Közös felügyeletről megegyeztünk, de ő amikor rákérdeztem, hogy gondolja ezt a témát a továbbiakban, azt mondta, hogy ahogy eddig. Szerinte az elég. Én meg azt látom, hogy a gyerekek nagyon szenvednek attól, hogy az apjuk elhanyagolja őket, nekik szükségük lenne rá. a kislányom már ott tart, hogy rövid haj, kék színek az öltözésben, ő kimondottan mindig úgy akar öltözni, ahogy az apja...gondolom, ha nincs meg az életében, akkor valahogy önmagában akarja pótolni. amúgy már külön élünk 2,5 hete. a kisfiamnak is hiányzik. a férjem úgy képzeli el, hogy elviszi őket továbbra is pár órára, semmi hétvége....arra hivatkozik, hogy ahol most lakik, (egyben az irodája is, vállalkozó), és az kcisi, nem tudja megoldani. van ott fürdőszoba, és főzési lehetőség is egyébként, nyáron pedig vendégül látott ott 3 felnőttet egy nyaralás alkalmával....hozzáteszem, hogy mi most hárman, én meg a gyerekek 30 nm-en elférünk, életvitelszerűen. ezt engedni fogja a bíróság vajon? az első tárgyaláson a bírónő elég karakánnak tűnt, kihangsúlyozta, hogy a láthatás stb nagyon részletesen meg lesz beszélve a következő tárgyaláson...el nem tudom képzelni, hogy ez így legyen, így maradjon. ezt kaphatják az apjuktól csak? amióta külön vagynk összesen ha 3 órát töltött velük nettóban, részletekben....nagyon nagy szükségük lenne arra, hoyg érezzék, kellenek az apjuknak. ezt ugyanis már régóta nem érzik szerintem, vagy legalábbis össze vannak erősen zavarodva. ...2014. dec. 10. 00:50
1/23 anonim válasza:
erre nem lehet kényszeriteni senkit
ennek belülről kellene jönnie
2/23 Salx Narval válasza:
Ha közös felügyeletet jegyeznek be, bizony kötelezhető a szülői kötelességek betartására, ennek elmulasztása a közös felügyelet megszüntetésével, szélsőséges esetekben büntetéssel is járhat. A határozatban pontosan meg lesz jelölve a láthatási idő, elosztva hétköznapokra, hétvégékre, ünnepekre, stb ennek betartása nem csak jog, hanem kötelesség is mindkettőtök részére. Nem tudom nem e lenne szerencsésebb mindjárt az elején tisztázni, hogy ő mennyit akar, tud felvállalni (a bírónő előtt természetesen). A leírtak alapján nem biztos, hogy a közös felügyelet a legjobb megoldás nálatok.
3/23 anonim válasza:
Már mitől gondolná másképp, mint eddig szerinted?
Nem is értem.mi volt a célod ezzel a válással.
4/23 anonim válasza:
Ez nagyon szomorú :( Sajnos én is éppen ezzel a problémával küzdök :( A gyerekek az apjukhoz 2x(!) mennek egy évben,és még akkor sem oldja meg,hogy velük legyen a nagyszülőkre hagyja a gyerekeket.Szóltam neki,erre most a 6 nap ottlétből 2 nap lett...2 napra viszi el a gyerekeket,pedig utoljára júliusban volt velük .Nem apa az ilyen,hanem egy önző dög :(
5/23 anonim válasza:
" a Fő ok, ami miatt elválunk, hogy nem igazán vett részt semmibe"
Megérdemelnéd, hogy eltűnjön a világ másik felébe, mert kitúrtad telhetetlenségedben a gyerekek apját a családból.
6/23 anonim válasza:
Mitől változott volna meg pozitív irányba? Attól, hogy elváltatok? Még az is elképzelhető, hogy hatalmas szabadságként éli meg az elválást.
7/23 anonim válasza:
Ne félj kitalálta ezt a férjed, bekamuzza a közös felügyeletet, hogy ne kelljen gyerektartást fizetnie, aztán még annyit sem lesz velük mint a kétheti hétvégi apukák.
8/23 anonim válasza:
". a Fő ok, ami miatt elválunk, hogy nem igazán vett részt semmiben "
Most jobb?
9/23 anonim válasza:
Ha rákényszeríted, hogy vigye el a gyerekeket csak még rosszabb lesz.. Így legalább azt a kis időt jól töltik el együtt.. A gyerekek kicsik nem buták, megérzik, ha az apjuk csak kötelességből van velük, csak nyűgként kezeli őket. Azt egyáltalán nem értem, miért hitted, hogy a válás után többet lesz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!