Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy a férjem úgy képzeli el a gyerekekkel a kapcsolattartást, mint eddig, vagyis hetente 2-3 óra és slussz?
a normális válaszokat köszönöm,
nem igazán értem azokat a válaszolókat, akik úgy veszik, hoy én túrtam ki...hogy kell valakit kitúrni, aki eleve sincs ott??? komolyan, sose mondtam neki, hogy ne veygen részt a gyerekek életében, sőt, ellenkezőleg. nem tdom, ki az aki szerint normális hozzáállást takar az, ha valaki már a gyerek megszületése előtt kijelenti, hogy ő ugyan nem fog se pelenkázni, se semmi. Nyilván az embe rnem várja el, hogy rendszeresen csinálja, hiszen az anya van otthon a gyerekkel, satöübbi. na de hogy soha? na de hogy mondjuk mikor az anyának épp egyszerre lenne 10 dolga, és kapkod össze vissza, és még a gyereket is be kéne pelenkázni, akkor nem normális, hogy a másik meg ölbe tett kzzel nézi, vagy újságot olvas, sőtmég követelőzik is, hogy csináljon egy 11. dolgot is....na mindegy, erről részemről ennyi, a kérdés nem erről szólt. a közös felügyeletet amúgy ő akarta, kifejezetten. de hogy akarja, ha amúgy meg nem törődik velük?? amúgy, igen jobb most, senki nem piszkál fölöslegesen. és pont azért gondoltam, hogy jobb lesz a gyerekekkel a kapcsoalta, mivel ha közös felügyeletet akar, akkor az szerintem is jelent kötelezettséget. na mindegy, majd meglátjuk a bíróságon.
" ha valaki már a gyerek megszületése előtt kijelenti, hogy ő ugyan nem fog se pelenkázni, se semmi."
ezt tenyleg akkor tisztaztatok amikor mar jott a gyerek?
"mondjuk mikor az anyának épp egyszerre lenne 10 dolga, és kapkod össze vissza, "
Az apa nem dolgozik? nem keres? a te dolgod a kisgyerekek ellátása, nem? Miért 10 dolgod van? Hogy lehet, hogy régen 5-6 gyereket hogy neveltek szeretetben békében? Ha nagyobbak, akkor az apa is általában többet foglalkozik velük. Ha addig nem teszik tönkre az egész családot, mert viszket az alfelük. És teszik lelki nyomorékká a gyerekeket, mert ettől kezdve egy ide-oda rángatás az életük. Az otthon nyugalma és békéje helyett. Amit az anyának, feleségnek illene létrehozni.
Hát b+nem tudsz ellátni 2 gyereket?? - és ezért kitúrod mellőlük az apát. Igen, ezt fogják tudni felnőve a gyerekek, és majd megkapod érte remélem, ami jár. Szegény gyerekek. Már nem jár nekik édes Anya és édes Otthon. Apával.
Uramisten, milyen válaszok ezek?
A kérdezőnek: Ne egyezz bele a közös felügyeletbe és kérj gyerektartást. Ugyanez lesz a helyzet mint most de segít a gyerektartással az exférjed. Kitartás!
Többi okosnak akire vonatkozik:
Ne haragudjatok már de aki olyat ír hogy mi az hogy nem bír ellátni 2 gyereket egyedül annak biztos nincs gyereke! Egy anya nem robot hogy 0-24-ben nyomja! Nem mindenki olyan szerencsés hogy a nagyszülőkre hagyhatja néha a gyerekeket!
Minden kisgyerekesnél így van, hogy 10 dolgot csinálsz egyszerre, nekem egy átlagos 1 órám: Odarakom főni a kaját, de a gyerek közben betojik, a pelenka a lakás másik végében, a másik gyerek elesik, meg kell vigasztalni, közben a kaja elkezd leégni, a mosógép is lejárt, csörög a telefon, a másik gyereknek kakilni kell, tedd rá a wc-re, a kicsi kardozik a wc kefével, irány vele kezet mosni, a nagynak fenéktörlés, a férjem otthon dolgozik, épp megéhezett, kajacsinálás neki, a gyerekek játszani akarnak épp velem, a mosogató tele, mindkét gyerek kakaót akar... és így tovább.
És ez nem azért van mert bénák vagyunk, hanem mert tényleg mindent nekünk kell csinálni mert a kedves férj aki hazaesik 6-kor (az enyém este 7ig ül az irodában otthon) megérdemli a pihenést és mindenki hagyja békén hogy kikapcsolhasson. Szerintem ez k..va nagy igazságtalanság! Mert ki mondja azt hogy nekem nem jár fél óra szünet hogy legalább a híradót bámuljam kicsit mint egy zombi... Csak azért mert otthon vagyok nem a s.ggemet vakarom, én is elfáradok estére.
Az meg hogy régen hogy volt, senkit nem érdekel, régen nem kellett elmenni dolgozni a nőknek, mos meg igen, mégis sok pasi gondolja úgy hogy ugyanúgy nem segít be a házimunkába, gyereknevelésbe mint rég!
Tisztelet a kivételnek természetesen!
Hosszú voltam, tudom, de elég felháborító stílust üt meg pár okoska akinek fingja nincs a kisgyerekes életstílusról...
"aki olyat ír hogy mi az hogy nem bír ellátni 2 gyereket egyedül annak biztos nincs gyereke!"
Tévedsz! Nem igaz, hogy nem lehet 2 gyereket ellátni, mondom, 5-6 gyereket neveltek régen, és ma is sok ismerős boldogan teszi a dolgát, 3-4 gyerekkel és segítség nélkül. És nem zúzza szét a családot. Ez a telhetetlenség miatt van, ami ma elhatalmasodott sok dölyfös nőben. Egyébként nem lesz jobb, ezt mindenki írta. "kisfiamnak hiányzik " nyafogta az "édesanya" miután ő az, aki szétveti a köteléket
... és fog is hiányozni.
Meg 1x kerdezem: ez csak akkor derult ki amikor meglettek a gyerekek?
Megis mi a tokomert szultel ket gyereket egy ilyen ferfinak, ha nem birtad elviselni? ertem en hogy xar egyedul csinalni, de elotte ez nem latszott?
16-os vagyok.
Nem panaszkodom, megszoktam hogy egyedül látom el a két gyerekemet és nagyon sok mindent kell egyszerre megoldanom, de azért nekem is akad sz@r napom amikor igen csak jól jönne fél óra olvasás a kádban. De ezt nagyon ritkán engedhetem meg magamnak. Akinek jó fej a férje az megoldja hogy a felesége is kitudjon kapcsolni egy kicsit.
És sajnos nem biztos hogy a 2 gyerek előtt derül ki hogy gond van a férfivel hiszen az évek során rengeteget változhat valaki az életkörülmények hatására.
Példának mondanám a férjem, aki a házasságkötésünkig teljesen rendben volt, aztán elkényelmesedett és tojik arra hogy nőnek érezhessem magam, a lényeget megkapja este meg sokszor napközben is aztán helló. Régen nem volt ilyen. És persze jöhetnek a rosszmájú beszólások, de az az igazság hogy a két gyerek után lefogytam, megtanultam sminkelni és saját magamnak csinálom a szebbnél szebb körmöket. Sokkal jobban nézek ki mint amikor elvett. Mégis most egy más ember mint akihez hozzámentem.
Szóval én nem hiszem hogy a kedves kérdezőt ennyire kéne szapulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!