Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15000 Ft gyerektartás csak szerintem kevés?
Volt férjem szakácsként dolgozik, minimálbérre bejelentve, a tényleges fizetése 180e ft. 2008 óta 15000 Ft gyerektartást fizet a 12 éves fiam után, amit a fizetésből vonnak.
Mi jelenleg albérletben élünk a második férjemmel, van 2 közös gyermek, így 3 gyermeket nevelünk albérletben.
Volt férjemmel nagyon jó a kapcsolat, hetente többször jönnek az élettársával. Együtt ünnepeljük a szulinapokat, a két picinek is hoznak ajándékot. Szóval jól megvagyunk, együtt járunk fesztiválra és sok közös program van.
Jogosan keveslem a 15000 Ft gyerektartást?
7-es
Egy szóval sem mondtam, hogy nyomorgunk.
Azért vagyunk albérletben mert még kell pár év, hogy tudjunk családi házat venni kp-ra. Hitelt nem szeretnénk. Férjem építész, ezért sok minden olcsóbb lenne.
Csak az érdekel, hogy tényleg kevés e a havi 15000.
Nagyon tévedsz, nem teher. Csak van apja is akinek nem csak a jóból kellene kivennie magát.
Ha teher lenne akkor nem jaratnam különórára, nem érdekelne, hogy van e ruhája, és egyáltalán nem foglalkoznék vele.
A gyermek szükségleteit közösen kell szerintem fedezni, tehát az anyuka is 15000 számolva már 30000-nál Tartunk , ha beleszámoljuk az utána járó családi pótlékot akkor kb 42000 az összeg, mivel három gyerek után adómentesek vagytok ezért az adókedvezmény egyharmada is a gyerekre vonatkoztatható, most akkor menyit is hoz a konyhára az a gyermek???
Ugye , hogy nem csak 15000 ft, kb minimun 50000ft jár csak utána.
Remélhetőleg ez tényleg a gyermekre fordítódik.
Mit akar még?
Az apa tartsa el az egész családot???
Utolsó!
Nem értem a problémád . . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!