Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 15000 Ft gyerektartás csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15000 Ft gyerektartás csak szerintem kevés?

Figyelt kérdés

Volt férjem szakácsként dolgozik, minimálbérre bejelentve, a tényleges fizetése 180e ft. 2008 óta 15000 Ft gyerektartást fizet a 12 éves fiam után, amit a fizetésből vonnak.

Mi jelenleg albérletben élünk a második férjemmel, van 2 közös gyermek, így 3 gyermeket nevelünk albérletben.

Volt férjemmel nagyon jó a kapcsolat, hetente többször jönnek az élettársával. Együtt ünnepeljük a szulinapokat, a két picinek is hoznak ajándékot. Szóval jól megvagyunk, együtt járunk fesztiválra és sok közös program van.

Jogosan keveslem a 15000 Ft gyerektartást?

2015. jan. 7. 08:46
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
38%
Az utolsó írásodból véve nekem az jön le, hogy neked az egész gyerek egy hatalmas teher - ha így van, miért nem mondod neki hogy vegye magához? Lehet mindketten jobban járnátok.
2015. jan. 7. 09:01
 12/39 A kérdező kommentje:

7-es

Egy szóval sem mondtam, hogy nyomorgunk.

Azért vagyunk albérletben mert még kell pár év, hogy tudjunk családi házat venni kp-ra. Hitelt nem szeretnénk. Férjem építész, ezért sok minden olcsóbb lenne.

Csak az érdekel, hogy tényleg kevés e a havi 15000.

2015. jan. 7. 09:01
 13/39 anonim ***** válasza:
44%
Jó! Akkor nem kevés! Ennyi jár!
2015. jan. 7. 09:02
 14/39 A kérdező kommentje:

Nagyon tévedsz, nem teher. Csak van apja is akinek nem csak a jóból kellene kivennie magát.

Ha teher lenne akkor nem jaratnam különórára, nem érdekelne, hogy van e ruhája, és egyáltalán nem foglalkoznék vele.

2015. jan. 7. 09:04
 15/39 Trafó1 ***** válasza:
40%

A gyermek szükségleteit közösen kell szerintem fedezni, tehát az anyuka is 15000 számolva már 30000-nál Tartunk , ha beleszámoljuk az utána járó családi pótlékot akkor kb 42000 az összeg, mivel három gyerek után adómentesek vagytok ezért az adókedvezmény egyharmada is a gyerekre vonatkoztatható, most akkor menyit is hoz a konyhára az a gyermek???

Ugye , hogy nem csak 15000 ft, kb minimun 50000ft jár csak utána.

Remélhetőleg ez tényleg a gyermekre fordítódik.

Mit akar még?

Az apa tartsa el az egész családot???

2015. jan. 7. 09:05
 16/39 A kérdező kommentje:
Minden hónapban rakunk megtakarítást mindhárom gyereknek. Kértem, hogy rakjon ő is valamennyit, hogy könnyebb legyen majd elindulnia. De azt mondta ő nem hisz az ilyen dolgokban.
2015. jan. 7. 09:06
 17/39 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező írásai alapján még saját magával sincs jó viszonyban, nem hogy a volt férjével.
2015. jan. 7. 09:07
 18/39 anonim ***** válasza:
39%
11. Az ilyen apukák meg is érdemelnék ezt, csak az anyák általában a gyerek érdekeit nézik. Egy gyerek minimum havi fenntartása, ha "szűk tartáson" van, akkor olyan 65-70 000 ft között van, ebben ruházkodás, és egyéb igények nincsenek benn. De ennél azért a valóságban több megy el rájuk, ugyanis vannak igényeik is a gyerekeknek, mint minden normális embernek. Ugyanis azt sokan hagyják figyelmen kívül, hogy mosni, főzni rá is kell, fürdeni is szoktak, meleg is kell nekik, vagyis, a rezsi a gyerekre eső részét általában nem számolják. És igenis, szégyellje magát minden külön élő szülő, aki nem képes gondoskodni a saját gyerekéről megfelelően! Nem elég, hogy semmi gondja rá azon kívül, hogy láthatásra viszi, de még le is tojja az anyja miből tartja el.
2015. jan. 7. 09:09
 19/39 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Nem értem a problémád . . .

2015. jan. 7. 09:09
 20/39 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentem a 17-esnek szólt
2015. jan. 7. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!