Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csökkentik a gyerektartást?
Igen csökkentik,főleg mert a jelenlegi párodnak nem kötelessége eltartani a te gyerekedet. Rendes tőle hogy eddig megtette,főleg,ha a volt feleséged csúnyán viselkedett vele.
Az új törvény szerint,ha az apa nem tudja fizetni a gyerektartást,akkor kötelezhető rá,a gyerek más hozzátartozója,tehát az anya.
Ráadásul ha a jelenlegi pároddal is van közös gyerek és annak a neveléséhez sem járulsz hozzá,mert nincs kereseted,akkor főleg csökkentik.
Első válaszoló nincs igazad,miért ne csökkentenék,ha az apának nincs keresete? A másik,közös háztartásban lévő gyerekére se fizet semmit. Az új pár pedig nem kötelezhető arra hogy fizessen helyette. Ha akarja megteheti,de ha parasztul viselkednek vele akkor miért tenné meg? Gondolkozzon el az anya a viselkedésén!
Ráadásul egy fizetésből egy családnak plusz meg még gyerektartást is fizetni,még külföldi fizetésből is nagyon nehéz lehet. Mivel külföldön sokkal drágább minden.
Igen én is úgy gondolom mivel nincs keresetem,így csökkenteni fogják. És tényleg nem sok egy fizetés külföldön.
Köszönöm a válaszokat
Kedves utolsó,köszönöm a kioktatást,de te nem látsz bele az életünkbe.
A gyerek meg teljes másolata az anyjának,havi szinten nem tud írni egy emailt,hiába írok neki akár hetente 3-szor is. Direkt laptopot kapott tőlünk mielőtt külföldre költöztünk,hogy tudjunk beszélni skypeon. A laptopot elvette tőle az anyja,mert az övé elromlott és szerinte elég 1 laptop a családnak,azért nem vesz újat magának meg a pasijának.
Mindegy,nem látsz ide,a gyerek is megéri a pénzét,ha kell neki valami akkor rögtön megtalál,ha meg nem ,akkor hetekig le se sz@r,hiába keresem.
ja szegény munkanélküli apuka az áldozat aki külföldön is összebaszot egy családot...
a gyereknek kel a te lelkedet ápolgatni...
Na látom túl sok itt az elvált nő.
És utolsó a qurv@ @nyád b'szott össze téged,te szerencsétlen.
Amúgy egy kérdést írtam ki és nem azt kértem hogy véleményt alkosson bárki is arról amit tenni akarok.
Na persze a szájbab'szott elvált nőknek,minden meg van engedve.
Aki nem a kérdésemre válaszol,az menjen innen a pics@ba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!