Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Csökkentik a gyerektartást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csökkentik a gyerektartást?

Figyelt kérdés
Az apuka vagyok. Jelenleg külföldön élünk és a jelenlegi feleségem dolgozik. Csökkenteni akarjuk a gyerektartást,mivel a volt feleségem állandóan bántja a jelenlegi páromat. Megjegyezném,hogy nem miatta váltunk el,évekkel a válás után ismerkedtünk meg. Amúgy anyagilag ez a gyereket nem terhelné,mert az anyja meg az új párja is jól keresnek. Csak nem tartjuk igazságosnak,hogy a párom fizeti a gyerektartást és a volt feleségem meg állandóan paraszt vele. Amúgy megcsaltam annak idején azért váltunk el,de nem a jelenlegi párommal. Akkor miért nem velem szemétkedik? Szóval csökkentik a gyerektartást,ha pert indítok,mert hogy nekem nincs keresetem,csak a páromnak (van közös gyerekünk is).

2015. jan. 4. 15:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Én megértem a kérdezőt,mert bizony vannak a világon hálátlan gyerekek,akik csak kihasználják a szüleiket.

És a kérdésedre válaszolva,igen kérheted a csökkentést és meg is fogod kapni.

2015. jan. 4. 23:07
 12/24 anonim ***** válasza:
56%
Szép ember vagy. Aki nem a neked tetsző kérdést válaszolta azt elküldöd a fenébe? Senki se tanácsot osztogatott, de csak mert te az exedet akarod büntetni attól még a magyar állam azt lefogja tojni. De ha így világosabb csak akkor kaphatsz csökkentést, hogyha nincs munkahelyed, de még akkor se 100%ig, mert vagy felfogod azzal a primitív kis agyaddal, hogy a gyerektartás a gyereket illeti és nem az anyát, vagy nem, az már a te bajod.
2015. jan. 4. 23:16
 13/24 anonim ***** válasza:
Ja, és tévedsz nem vagyok elvált.
2015. jan. 4. 23:23
 14/24 A kérdező kommentje:
Utolsó,olvasd már el,hogy már a kérdésem alatt oda van írva hogy NINCS munkahelyem meg az is hogy NEM nem fizetni semmit,hanem csökkentést kérni akarok. Tanuld meg értelmezni az írott szöveget,mielőtt okoskodsz.
2015. jan. 4. 23:56
 15/24 anonim ***** válasza:
59%

hányszor utaztál haza a szülinapjára vagy karácsonyra hívtad meg a nyári szünetre...

gondolom azt várod hogy azt is az ex fizese vagy a mostani nejed mert neked büdös a meló

2015. jan. 5. 00:24
 16/24 anonim ***** válasza:
52%
14: aha, és te tudsz olvasni? Mert nem úgy fest. Ha tudnál észre vetted volna, hogy sehol nem írtam olyat, hogy nem nem fizetni akarsz. De, azért no comment a továbbiakban, ilyen primitív emberrel, mint amilyen te vagy nincs értelme normálisan beszélgetni!
2015. jan. 5. 00:34
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kerdezo!

En nem vagyok elvalt viszont anyuka igen. A ferjem kulfoldon dolgozik. Havi 1-szer jon haza par napra. A kisfiam mindig ugy varja mint a messiast. Nem ker semmit csak az apukajat. Ez atmeneti nalunk de fenall. A te lanyod valoszinuleg dacbol ilyen mert annyit lat hogy apu elkoltozott egy masik novel kulfoldre es anyagilag (laptop) akarta potolni a szeretetet. Mert a gyereknek kell hogy szulinapjan karacsonykor ott legyen az apja. Ti akartatok kulfoldre menni senki sem kerte es a ti hibatok hogy nem ugy mentetek hogy a munka fix. Akkor miert a gyerek szenvedjen hianyt az apukajabol? A csokkentes meglesz. De a szeretet nem. Es hidd el ha sose latod a gyereked mar egy ido utan nem is fogod erdekelni mert nem a skype alapjan itel meg hanem hogy ki volt ott a felkepeseken pl vagy az unnepeken. Ez tobber er mint a penz. De ufy latszik csak neki. Ha te nem torekszel a talalkozasra ne vard hogy a nyakadba boruljon.

2015. jan. 5. 08:13
 18/24 A kérdező kommentje:

Miről beszéltek? Én nem írtam olyat hogy nem fix munkára mentünk ki,ki az aki ezt gondolja? A feleségem osztrák-magyar és azért dolgozik most ő,mert neki az anyanyelve a német,én pedig itthon vagyok a jelenleg 1 éves babánkkal.

Amúgy igen,minden születés,névnapján és karácsonyán ott vagyok a gyereknek és a nyári szünetben pedig a szüleimnél voltam vele 2 hónapot,mert az anyja nem engedte ki hozzánk. Senki semmit sem tud az életünkről,de okoskodik. Egy kérdést tettem fel,de a "kedves" anyukák nem arra válaszolnak. Közben már beszéltem egy ügyvéddel és igen csökkenthetem a gyerektartást,de a jelenlegi párommal úgy döntöttünk hogy inkább gyerekelhelyezési pert fogunk indítani,mivel úgy gondoljuk hogy a gyereknek nem a megfelelő nevelés az,amit az anyja biztosít neki.

Na és most azért lehet itt írogatni,hogy mekkora k@csog vagyok hogy elveszem a gyereket az anyjától.

2015. jan. 5. 12:21
 19/24 anonim ***** válasza:
Mindenki megírta neked itt kérdező, hogy mire kérhetsz csökkentést, senki nem írt olyat neked, hogy nem tehetsz, de neked a fő indokod más volt, na arra írtak többen is rajtam kívül mást is még. Nem okoskodás folyt itt, a viselkedésed minősíthetetlen, nem viseled jól a kritikát, vagy ha nem segg nyalós és neked tetsző választ kapsz. Ez elég sok mindent elárul egy emberről, pl. hogy még te magad is gyerekesen gondolkodsz.
2015. jan. 5. 12:36
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Mar ne is haragudj. De a kerdesedbol nem derult ki hogy a babatok 1 eves es azert vagy otthon. Csupan annyit irtal hogy nem dolgozol es a parod tart el. Mert igy mar mas a helyzet. Azt se irtad hogy o magyar osztrak. A kerdesedre valaszt kaptal mi csupan arra reagaltunk hogy te leirtad hogy csak azert csokkentened mert az exed bunko de mindegy is mivel ok jol keresnek. Nem birod a kritikat. Ha pedig mindig a gyerekkel vagy amikor neki fontos akkor az o viselkedese sem helyes es megerne egy beszelgetest. Az elhelyezes jo otlet ha olyan szinvonalat is tudtok biztositani nekik amibe a lanyod eddig is elt. De ha szerinted az exednel nincs jo helyen es ez tenyleg igy van akkor remeljuk jo dontes fog szuletni. Ami a kislanynak a legjobb. De hidd el es ez nem kioktatas..de ha nalatok lesz akkor bar nem tudom mennyit fizetsz de tobb lesz. Az anyja fizet x ezret de ha egyeb szakkorre vagy masra akar jarni vagy kulon nyelvorara az tobbe fog kerulni mint amit most fizettek. S a megitelten kivul az anyja nem koteles tobbet fizetni. De ha nem perfekt nemet a gyerek akkor kell a nyelvora mert lemarad.
2015. jan. 5. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!