Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Csökkentik a gyerektartást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csökkentik a gyerektartást?

Figyelt kérdés
Az apuka vagyok. Jelenleg külföldön élünk és a jelenlegi feleségem dolgozik. Csökkenteni akarjuk a gyerektartást,mivel a volt feleségem állandóan bántja a jelenlegi páromat. Megjegyezném,hogy nem miatta váltunk el,évekkel a válás után ismerkedtünk meg. Amúgy anyagilag ez a gyereket nem terhelné,mert az anyja meg az új párja is jól keresnek. Csak nem tartjuk igazságosnak,hogy a párom fizeti a gyerektartást és a volt feleségem meg állandóan paraszt vele. Amúgy megcsaltam annak idején azért váltunk el,de nem a jelenlegi párommal. Akkor miért nem velem szemétkedik? Szóval csökkentik a gyerektartást,ha pert indítok,mert hogy nekem nincs keresetem,csak a páromnak (van közös gyerekünk is).

2015. jan. 4. 15:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
72%
szóval gyt ra nincs pénz de utazgatni van hiteles....
2015. jan. 5. 18:50
 22/24 A kérdező kommentje:
Mi az hogy utazgatni van pénz gyerektartásra meg nincs?Nem azt írtam hogy nincs pénz rá,de mindegy. Amúgy határmentén laknak ők is,mi is,nem egy hosszú út. Megfog kapni mindent a gyerek ha nálunk lesz,most se csak a gyerektartást kapja,hanem azon felül mi is veszünk neki ruhát,jár úszni meg táncra. A táncot mi az úszást az anyjáék fizetik. Amúgy annak idején az anyja lépett le mert új pasija lett,aztán meggondolta magát és vissza akart jönni hozzám 2 év múlva,de akkor már együtt voltam a párommal és én már nem akartam felmelegíteni a káposztát az anyjával. Ezért utálja a páromat a volt feleségem. És ezt a gyereknek is mondogatja hogy a párom miatt nem lehet együtt anya meg apa. Azt nem meséli el,hogy ő lépett le és én ezért már nem fogadtam vissza. Bár ettől függetlenül még azóta is ugyanazzal a pasival él. Csak nem tartjuk jogosnak,hogy a párom fizet mindent a gyerekre,közben hozzánk nem jöhet el a gyerek mert a párommal nem találkozhat,mert akkor a volt feleségem kiveri a balhét és ebből már elegünk van,ráadásul mindennek elhordja őt,persze a pénze meg jó. A gyerek egyébként szereti a páromat,de az anyjának nem meri elmesélni ha találkozik vele amikor ő is jön a szüleimhez velünk,mert ott szoktam találkozni a gyerekkel. Csak ez nekünk sem jó így,pl mikor a szünetek felét a gyerek nálunk tölthetné,akkor a mi családunk szétszakad,mert a párom dolgozik,én elmegyek a szüleimhez és ott vagyok a gyerekkel,a babánkra a sógornőm vigyáz,amíg a párom dolgozik,aztán hétvégente jönnek ők is a szüleimhez. Egyszerűbb lenne,ha a gyerek nálunk lehetne. Az ügyvéd szerint biztos hogy nálunk fogják elhelyezni a gyereket,mert a törvény tiltja hogy a különélő szülő ellen legyen nevelve a gyerek. És erre rengeteg email,sms bizonyítékunk van.
2015. jan. 5. 19:53
 23/24 anonim ***** válasza:
Akkor vágj bele. De mindenek előtt azt nézd, hogy a gyermeknek mi a legjobb. Ahogy írták előttem is, ha pl. nem tud németül beszélni nem biztos, hogy neki olyan jót tenne, ha kiszakítanád a megszokott környezetéből, még ha az anya olyan is, amilyen. Ezt is írtam korábban már nem tudom, h itt vagy privibe, de az is lehet, h csak utaltam rá, hogyha a gyerektől elveszed, ami törvényileg jár neki gyerektartás tőled, ill. jó csökkented, ez most mindegy, ha az anya gonosz ezt is elfogja mondani a gyereketeknek, és ebből is az ő szemében te fogsz rosszabbul kijönni.
2015. jan. 5. 19:57
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Na várj. Először azt írtad, te csaltad meg, ezért váltatok el. Aztán meg azt írod, az anyja lépett le.

És a szavaiddal élve, a qrv@ @nyja b'szná meg azt is, aki inkább félelembe taszít egy gyereket azzal, hogy el akarja venni a gyereket az anyjától és ki akarja emelni a megszokott környezetéből, ahelyett, hogy a megítélt gyerektartást fizetné. Nem tudom, hol élsz, gondolom német nyelvterületen, nem volt nehéz kikövetkeztetni, és mivel határterület, ezért gondolom Ausztria, de akkor te most gyedet kapsz, ami magyar viszonylatokhoz képest, sokkal jobb. Fizess abból. Szóval csak a tisztánlátásért: kevesebbet akarsz fizetni a gyerekednek, sőt nem is akarsz, de magadhoz akarod venni, hogy kitolj vele meg az anyjával. Elárulok valamit, tuti nem fogod megkapni. Hogy miért? Majd a bírói is elmondja, de külföldre nem viheted élni a gyereket, csak az anya hozzájárulásával. Nincs munkád. Egy idegen nő tart el. Van egy másik kiskorú, aki sok figyelmet igényel, ő vele többet foglalkozol. Idegen nyelvterület, a gyerek teljesen kész lenne, az tuti. De szánalmasak az ilyen szemetek, akik kitolásból eszközként tekintenek a gyerekre. Az, hogy lesz@r téged a gyerek, annak biztos oka is van. Ha te olyan jó hétvégi apuka lennél, nem lehetne ellened ágálni.

Mégis hány éves ez a gyerek?

2015. jan. 5. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!