Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baba kérdés. Kinek ment rá a kapcsolata, házassága?
úgy értem, hogy az egyik fél akart gyereket, a másik nem. meddig voltatok türelmesek?
ha végül minden jól alakult, azt hogy sikerült véghez vinni?
Figyelj ez béna indok (hamost azt kívánod ezzel hogy bár ne élnék az sem érdekel mert megszoktam és nem engem minősít). Ezerszer hallottam. Csakhát az a nagy helyzet, hogy ha anyukám engem nem szült volna meg akkor én most nem lennék -->nem éreznék--> nem lenne nekem rossz, pontosabban semmi lenne--> nem is sajnálnám hogy nem lennék és nem is akarnék lenni. Na mindegy bonyolult. Ennyi. :) Anyukám akart gyereket, ez az ő dolga, én meg nem, és a családomnak elfogadja.
Ha állat lennék akkor baj lenne velem mert nem az ösztönöm irányít. De onnantól kezdve hogy az ember képes dönteni hogy igen vagy nem, attól kezdve teljesen természetes hogy lesz aki a nem mellett dönt. Sajnálom, ha ez hibás, akkor a természet alakítsa másként. Én csak választottam a felkínált opciók közül, arról nem tehetek hogy ez a ritkábbik.... Az emberek mindigis kiutálják a különcöket. De ez nem azt jelenti hogy igazuk van... Mert pl mi rosszat csinál az a ki vega, vagy jól tanul a sok link között stb? Semmit. Mégis csúnyán néz rá a többség. Ez van, ilyen az emberi természet, megy a kolompszó után... Na de bocs, tényleg elnézést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!