Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Baba kérdés. Kinek ment rá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baba kérdés. Kinek ment rá a kapcsolata, házassága?

Figyelt kérdés

úgy értem, hogy az egyik fél akart gyereket, a másik nem. meddig voltatok türelmesek?

ha végül minden jól alakult, azt hogy sikerült véghez vinni?

2010. febr. 1. 13:52
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
37%
Én már elmondtam mindent, ti meg gondoljatok amit akartok engem nem érdekel tovább. De azt jobb ha tudjátok, hogy a "számunk" egyre növekszik, nézzetek utána. Úgyhogy hajrá. :) Na viszlát, elnézést hogy élek :D
2010. febr. 3. 20:35
 32/48 anonim ***** válasza:
36%
Na éppen ez az, hogy a számotok csak növkszik, és ha az anyukád annak idején ugyanígy gondolkodott volna mint te, akkor most nem lenne kivel hosszasan levelezgetnem fölöslegesen.Minden jót.
2010. febr. 3. 22:31
 33/48 anonim ***** válasza:
69%

Figyelj ez béna indok (hamost azt kívánod ezzel hogy bár ne élnék az sem érdekel mert megszoktam és nem engem minősít). Ezerszer hallottam. Csakhát az a nagy helyzet, hogy ha anyukám engem nem szült volna meg akkor én most nem lennék -->nem éreznék--> nem lenne nekem rossz, pontosabban semmi lenne--> nem is sajnálnám hogy nem lennék és nem is akarnék lenni. Na mindegy bonyolult. Ennyi. :) Anyukám akart gyereket, ez az ő dolga, én meg nem, és a családomnak elfogadja.

Ha állat lennék akkor baj lenne velem mert nem az ösztönöm irányít. De onnantól kezdve hogy az ember képes dönteni hogy igen vagy nem, attól kezdve teljesen természetes hogy lesz aki a nem mellett dönt. Sajnálom, ha ez hibás, akkor a természet alakítsa másként. Én csak választottam a felkínált opciók közül, arról nem tehetek hogy ez a ritkábbik.... Az emberek mindigis kiutálják a különcöket. De ez nem azt jelenti hogy igazuk van... Mert pl mi rosszat csinál az a ki vega, vagy jól tanul a sok link között stb? Semmit. Mégis csúnyán néz rá a többség. Ez van, ilyen az emberi természet, megy a kolompszó után... Na de bocs, tényleg elnézést :D

2010. febr. 3. 23:39
 34/48 anonim ***** válasza:
25%
Első mondataidból kitűnik az a fajta lelki sérülés, amit korábban boncolgattam.Te egy életunt, minek jöttem én a világra, rossz nekem és ezért inkább nem is akarok gyereket, nehogy neki is rossz legyen-ember vagy.Sajnálom, hogy korábbi életedből kifolyólag jutottál erre a döntésre, pedig az ellenkező döntésed révén tudnád megmutatni, hogy lehet másként is.Jó éjt.
2010. febr. 3. 23:50
 35/48 anonim ***** válasza:
60%
Na jó... Figyelj... Szánalmas vagy... :D:D Én aki nem szülök gyereket nehogy neki rossz legyen... Úhúúh, hogy mit meg nem tudok magamról...? De te már csak tudod. Na jó, viszlát! Ne az én térítésemmel akarj vezekelni az abortuszodért!
2010. febr. 4. 00:07
 36/48 anonim ***** válasza:
28%
Te tényleg beteg vagy...
2010. febr. 4. 00:30
 37/48 anonim ***** válasza:
51%
Az lehet, de ahhoz semmi közöd. De nekem legalább van annyi eszem hogy nem beszélek úgy egy neten olvasott hozzászólásról, mintha ismerném azt aki írja! Lehet hogy csak nem vagyok olyan okos és nincs akkora arcom mint neked, hogy a hozzászólásodról megmondjam mi a neved és hogy hány kg van, és hogy anyád szeretett-e amikor csecsemő voltál! Na nehogymár ne írhassam le a válaszom úgy hogy egyszer az életben ne kössön bele valami túlbuzgó anyuka!
2010. febr. 4. 00:59
 38/48 anonim ***** válasza:
31%
*Vagy a lehet hogy előtt
2010. febr. 4. 01:04
 39/48 A kérdező kommentje:
csak azt nem értem: valahol írod, hogy szaporodik a számotok. az miért jó? miért jó, hogy egyre többen lesznek gyerek nélkül? azt értem, hogy te nem akarsz. de, hogy ezt még te kifejezetten pozitív dolognak is gondolod. bocs de ehhez már szőke vagyok. örülnék ha elmagyaráznád
2010. febr. 4. 08:42
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az a tapasztalatom, hogy nem vezet jóra... A volt párom mindaddig akarta a babát, amíg terhes nem lettem. Persze megtartottam. Ugye mondanom sem kell, hogy mi lett a vége? 4 éves lesz a gyönyörű kisfiunk, akinek a gyermekelhelyezési és gyermektartási pere márciusban lesz (2.tárgyalás, mert az 1. meg sem jelent az apuka). Szülés előtt 3 héttel tudtam meg, hogy a kedves apuka kibékült az előző anyukával inkább. Akivel természetesen megismerkedésünk előtt már jóval sokkal korábban szétmentek. Azóta megint született egy közös gyermekük. Az anyuka gondolta, hogy akkor majd apuka végérvényesen letáboroz mellettük. Mert hát apuka hol itt, hol ott próbálkozott - időnként sikerrel. És hát most mi van? Kb. 1,5 éve jött meg csak az eszem, azóta nem hagyom, hogy gyereklátogatás címen próbáljon kibékülni. A régi kapcsolat sem jött be neki, most talált egy 3. "okos" nőt, aki még hisz a mesékben... Tervezik a közös babát. Pedig nincs is aranyból, ahogy azt szokták mondani. Én azt mondom, hogy egy nő akkor vállaljon babát még akkor is, ha a másik fél is akarja, ha képes rá anyagilag és lelkileg is arra, hogy szükség esetén egyedül is megbírkózzon a gyermekvállalással. Én a világ legboldogabb anyukája vagyok. De biztos, hogy másképp csinálnám, ha újrakezdhetném. Megtartanám mindenképp, de az első alkalommal, amikor tudtomra jut, hogy apuka mégsem szeretné, biztos, hogy másnap már szakítanék vele olyannyira, hogy megszakítanék vele minden kapcsolatot. A gyerektartást, ha nem volna rá olyan nagy szükségem, mint ami van, inkább nem is kérném. Sajnos az a tapasztalatom, hogy az anyukák is és az apukák is arra fogják a szakítás utáni próbálkozásokat, hogy a gyerek érdekében teszik, ami nem igaz! Sok idő kellett ahhoz, hogy magamnak is képes legyek bevallani. De ez az igazság. Nehéz elviselni, hogy "alulmaradtam", nehezebb, mint egyedül megélni, kisfiamat ellátni. EGYEDÜL MARADT ANYUKÁK FIGYELEM! Ha még hihetetlen is, szerintem akár erényt is lehet kovácsolni az ember szerencsétlenségéből! Abszolút nincs segítségem (szülők, barát, pasi), kisfiamat 8 hónaposan bölcsibe adtam, visszamentem dolgozni. Mégis azt mondom,hogy BOLDOG VAGYOK. A kisfiam kiegyensúlyozott, sok rossz dologtól mentettem meg azáltal, hogy nem kell egy rossz légkörben élnie.
2010. febr. 5. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!