Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Baba kérdés. Kinek ment rá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baba kérdés. Kinek ment rá a kapcsolata, házassága?

Figyelt kérdés

úgy értem, hogy az egyik fél akart gyereket, a másik nem. meddig voltatok türelmesek?

ha végül minden jól alakult, azt hogy sikerült véghez vinni?

2010. febr. 1. 13:52
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
45%
17.18-asnak:Te félelemből nem mersz gyereket vállalni?Neked valami lelki sérülésed lehet a leírtak alapján és félsz, hogy ha terhes maradsz, vagy megszülöd végül egyedül kell felnevelned.Én először terhes voltam(16 évesen), persze abortusz lett a vége.Aztán évekig nem akartam gyereket, amíg lett saját ház meg az élethez az alapok, aztán amikor úgy döntöttünk, hogy na mostmár jöhet, akkor képzeld nem jött a baba és én kétségbe voltam esve.Végül sikerült és amikor megszületett, akkor azt kérdeztem magamtól, hogy mit csináltam én eddig?Tulajdonképpen semmit, mert igazán akkor éreztem magam igazi nőnek, amikor anya lettem.Én mostmár tudom, hogy ezért születtem nőnek, mert ez a dolgom, hogy gyereket szüljek gondozzak neveljek.Azóta már 3 gyerekem van és előtte évekig karrierista voltam, de nincs az a pénz és siker, meg karrier, amire lecserélném azt a pillanatot, amikor a saját gyermekem átölel és azt mondja:Nadon szejetjek.És hülyeség a pénz miatt ne legyen gyerek, meg ilyenek...Igaz én a 3.-kal is gyedet kapok, így családival együtt havi 100.000.-fölött kapok.És jól élünk, habár sokmindent magunknak termelünk meg.Több a munka, de nagy az öröm is.És nem sírunk , mint az átlag magyar.Nekem is vannak csekkeim, amiket hetekkel később fizetek be , mint kéne, de megoldom.Egy abortusz többe kerül, mint felnevelni azt a gyereket.LELKILEG, mivel ismerem sajnos azt az oldalt is.Szaporodjatok!!!!!
2010. febr. 2. 12:59
 22/48 anonim ***** válasza:
72%

Már elnézést, de nem tudom miért állítasz rólam ilyen dolgokat, biztos ismersz. :) Az hogy elhagynak, azoknak szántam akik esetleg ki akarják erőszakolni a párjuktól a gyereket, és aztán meg egyedül maradnak ami nem jó a gyereknek sem, és engem is szokott idegesíteni amikor ilyet hallok mert miért kell olyannak szülni aki nem akarja, és utána meg sírni segítségért... Szerintem nagy bűn a semmibe gyereket szülni! Nem azt mondom hogy milliomos legyen aki szülni akar, dehogy gyalázatos hogy egyesek csak szülik a gyereket, közben nincs egy ruhája, éhezik, nem jár iskolába de akkor is megszüli... Szerintem gyalázat. Szeretetből nem lakik jól a gyerek, nem tanul, nem nő meg tőle... Én nem egy tenyészkanca vagyok akinek szaporodni kell, csak a magyarság csökkent, a bolygón túlnépesedés van. Szerintem csak az szüljön aki maga és a gyerek miatt akar szülni. Nem azért mert azt mondják, vagy mert kevesen vagyunk...

Én azért nem akarok gyereket, mert nem érdekel. Nem vonz, nem tetszik ez az életforma. Hiszem hogy sok más szép, csodás, nagyon nehéz dolog van a világon. Nem csak akkor lehetek felelősségteljes ha gyereket szülök, illetve attól hogy nem szülök még nem menekülök a felelősség elől, mert én azt másban vállalom fiatal korom óta. És egyén rossz tulajdonságaim (amikkel dobálóznak elfogadásra nem képes személyek) sem azért lesznek, ha lezsnek mert nem szülük, rossz ember, önző, buta az is lehet aki szül, illetve önzetlenséget nem csak gyerekvállalás formájában lehet kimutatni. Sosem érdekelt igazán a gyerekvállalás, amikor még megfordult a fejemben kicsi koromban, akkor is csak az utolsó dologként és mert mások is azt csinálják. Nem azért mert nincs anyai ösztönöm (mert van pl a barátommal kapcsolatban, vagy ha kölyökállatokat látok), vagy mert nem tudnám megcsinálni, mert meg tudnám, csak minek amikor engem más érdekel, más dolgokkal vagyok boldog. Nem 20 éves vagyok, nem fogom magam meggondolni, én ezt választottam, ez egy komoly döntés volt, és így teljes az életem. Én teljesen nőnek érzem magam, az a te bajod ha te csak gyerekkel. Ja, amúgy meg önálló vagyok teljesen, el tudom látni magam, tehát legközelebb gondold meg mielőtt neten keresztül ilyen kijelentéseket teszel. Te érezd jól magad úgy, én meg így. :)

2010. febr. 2. 15:19
 23/48 A kérdező kommentje:
én nem éreztem senki válaszában indulatot. lehet, hogy rosszul gondolom? nem értem, min háborodtál föl.
2010. febr. 2. 15:35
 24/48 anonim ***** válasza:
34%
Attól szép a világ, hogy sokan sokfélék vagyunk én maximálisan elfogadom a döntésed, elvégre a te döntésed.De azon légyszíves gondolkodj el, hogy te ott legbelül a lelked mélyén mit kaptál gyerekkorodban és úgy általában mi értelme az életednek?És ezt most abszolút nem rosszindulatból kérdezem, de alapvetően az emberekben bennük van a szaporodási ösztön, hogy a saját génjeiket továbbörökítsék.Így leszünk szerelmesek is, de ezt nagyon sokáig ragozhatnám....Én úgy érzem nem bántottalak meg és most már 100%-ig biztos vagyok a te lelki sérülésedben.Mivel a gondolkodásod nem követi az ösztöneid.És én nem azt mondom, hogy te attól nem vagy jó nő, mert nem szültél, de én csak azóta érzem magam igazán nőnek.És nagyon sokan élik le az életüket gyerek nélkül, mert vagy nem akarnak, vagy nem lehet és mégis értelmes életet élnek.De engedtessék meg nekem az is, hogy meséljek olyanokról , akik 70-80 éves korukra teljesen egyedül maradva azon sóvárognak, hogy miért nem született soha gyerekük, vagy ha volt is 1 már meghalt és nagyon magányosak.Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja te úgy én így, azért még nem kell elharapni a torkom.És most is azt mondom, hogy nálad valami történt gyerekkorban.Az tuti.
2010. febr. 2. 18:11
 25/48 anonim ***** válasza:
65%

Jaj istenem százszor végigjátszottam ezt elfogadni nem képes emberkkel! Semmi értelme. Te meg vagy győződve róla hogy tudsz rólam valamit, én meg tudom hogy helyesen döntöttem és ebben senki nem fog visszahúzni... Úgyhogy felőlem mondhatsz akármit. Már olyanokat kaptam tisztes anyáktól és más emberektől hogy a hajad kettéállna ha hallanad, pusztán azért mert nekem nem kell gyerek. De ez csak titeket minősít. Ezek után igen idegesít hogy te közlöd velem hogy lelki sérült vagyok de hasztalan az értetlenekkel harcolni, elég ha én tudom amit tudok. :)

Erőlködj csak, de szerintem a neten keresztül olvasásodon még javíthatnál egy kicsit, talán szülnöd kell még gyereket hogy elég okos legyél. :D Azt nem mondanád meg hogy hol van vízér a szobámba? :P

2010. febr. 2. 18:52
 26/48 anonim ***** válasza:
29%
De pontosan a párnád fölött az agyadban és behálózza az egész agytörzsed.Én még véletlenül sem akartalak rábeszélni gyerekvállalásra, sőt mint írtam elfogadom a döntésed, elvégre a te életed.Nagy az isten állatkertje, sok önző és primitív ember lakja, de hát ugyebár ettől szép a világ, hogy ennyifélék vagyunk.
2010. febr. 2. 22:17
 27/48 anonim ***** válasza:
86%

Sok a szűklátókörű is! :D De még mennyi! Akkor most közlöm, hogy gyerekkel is lehet valaki önző, és gyerek nélkül is tehet tanúbizonyságot az önzetlenségéről! Én azért önző vagyok mert nem érdekelnek a gyerekek???? Nem félek attól ami vele jár hanem egyszerűen nem érdekel ez a téma! Fel lehet fogni? Két különböző dolog!

De látom olyan vagy mint más értetlenek! Ha nem hat szépen akkor beszólsz mert tudod hogy semmi rosszat nem teszek, de neked akkor sem tetszik hogy valaki nem úgy él mint te! :)

Tudod te egyáltalán mit jelent az elfogadás? Hát nem azt amit te mondasz, mert ha elfogadnál akkor nem foglalkoznál velem (és nem lenne de, meg ilyen vagy olyan vagy, biztos bajod van "de azért én elfogadom..."), nyugtáznád hogy van ilyen ember és nem gondolnál semmit, nem szólnál a teljesen pártatlan első válaszomba! De hát ezt nem bírod ki... :)

2010. febr. 2. 22:25
 28/48 anonim ***** válasza:
68%

Nem is értem hogy mi bajod van amikor én írtam egy teljesen normális választ, a kérdezőnek sem volt vele semmi baja. És te meg jöttél és közölted velem hogy lelki sérült vagyok... Hát persze mivel ez az ezredik beszólás az életmódomra jóhogy nem tetszik, és reagálok rá!

Lehet hogy önző vagyok és minden más, de egyrészt annak semmi köze ahhoz hogy van-e gyerekem, másrészt ennek következtében nem tartozik ide, harmadrészt meg te vagy az utolsó akinek a véleménye érdekel, mivel ez egy netes oldal, nem itt fognak az emberek megismerni! Ide mindenki azt ír amit akar és ahogy akar...

Úgyhogy ne légy azon felháborodva amit te csináltál..

És elnézést a kérdezőtől... Nem tudja milyen idegesítő folyton, folyton ezt hallgatni főleg ha nincs is benne logika! :(

2010. febr. 2. 22:34
 29/48 A kérdező kommentje:
annyit fűznék hozzá, hogy elfogadom, hogy te így gondolkodsz. de azt én sem állítom, hogy egy nőnek ez a normális állapota. valami oka biztos van. de ha jól érzed így magad, akkor nem kell a miértekkel foglalkozni.
2010. febr. 3. 08:43
 30/48 anonim ***** válasza:
31%
Távol álljon tőlem, hogy bántsalak téged , de neked vagy a szüleiddel nagyon rossz a kapcsolatod, vagy ha imádod is anyádat, akkor fogsz rádöbbenni, hogy mennyire egyedül vagy a világban ha elveszíted őt.A pasikat ,barátaidat, a kutyákat , a madarakat és az összes házikedvencet csere berélheted életed során akár többszázszor is, de soha sem fogod megtapasztalni az igazi anya-gyerek köteléket, ami pótolhatatlan.Ennek ellenére kívánom mínél teljesebb életet élj és légy boldog.A témán pedig nem értem, hogy miért te lovagolsz ha tényleg nem érdekel.Viszont ha már tényleg olyan sokan nem értettek veled egyet ebben a témában, akkor még sosem gondolkodtál el azon, hogy lehet, hogy tényleg te gondolkodsz furcsán?Általában az ilyen emberek, mint te aki kézzel lábbal tiltakozik a dolgok ellen, végül elsőként hajtják a fejüket igába és bevallják, hogy ők csak bosszantani akarták a környezetüket a viselkedésükkel.Ez egyfajta figyelemfelhívás.És ne mondd soha, hogy soha, mert én sosem akartam 3 gyereket és mégis itt vannak.Van úgy, hogy az élet cselekszik és te úgysem fogsz tudni tenni ellene semmit.Nálam is így volt, és már egyáltalán nem bánom.
2010. febr. 3. 15:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!