Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek megromlott a házassága / kapcsolata, hogy látja, mik vezettek oda, voltak-e erre utaló jelek, és egyáltalán hogy történt?
Köszi a válaszokat! Pont azon gondolkodtam saját kapcsolatunkat elemezgetve, hogy azt hiszem, már sejtem hogy romlanak el a dolgok, és vezetnek váláshoz.
Azóta vannak a bajok, hogy itthon vagyok a kicsikkel, és úgymond megváltoztak az erőviszonyok. Már semmi sem elég és jó, amit csinálok, elvárások persze vannak! Ez csak azért pálfordulás, mert pont azért szerettem meg az embert, mert nem ilyen volt, hanem segített és támogatott mindenben. Ha ilyen lett volna, nem is kezdek vele, mert én nem ilyen "kisfeleség" típus vagyok sajnos.
Köszönöm a kedves és megnyugtató sorokat!
Sokszor már az is ad egy kis erőt, ha tudom, hogy nem vagyok egyedül, és nem kizárólag az én hibám, hanem a helyzet maga tesz próbára erősen. Most nagyjából az tartja bennem a lelket, hogy ha visszamegyek dolgozni, legalább találkozok régi ismerősökkel, nem lógnak rajtam egész nap a bébik (imádom őket tényleg, de másfél év különbség van köztük, nagyon kimerítőek tudnak lenni, mert nem tudom megtenni, hogy ne foglalkozzak velük annyit, amennyit csak szeretnék). A páromnak többek közt ezt nehéz megmagyarázni, hogy szívesebben játszom a babákkal, mint hogy nekiálljak port törölgetni. A por megvár, a babák felnőnek. Nem szeretném, hogy az legyen a gyerekkoruk, hogy "Anya sose ért rá játszani velünk, mert mindig takarított meg főzött" A kettő együtt meg van, hogy nem sikerül, én sem vagyok tökéletes :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!