Mindenkinek annyira megromlott a kapcsolata a parjaval, a baba szuletese ota mint az enyem?
Szia!
Sok párnál előfordul ez. A legtöbb férfi folytatja úgy az életét mint baba előtt. Ugyanúgy eljárnak a maguk kis szórakozására (foci, horgászat, bulizás,stb)mint amikor nem volt manó. Valami miatt úgy érzik, hogy ez nekik jár. Ha szól érte a nő, akkor fel vannak háborodva, és leházisárkányozzák az asszonyt. Eszükbe sem jut, hogy az anyuka hetekig, hónapokig össze van kötve a babával, csak együtt tudnak menni bárhová. Nem esik le nekik, hogy az anyukának is járna egy kis pihi, szórakozás. Hiszen nekünk most ez a "munkánk", babát gondozunk, anyukák vagyunk.
Az én párom is ilyen. Én már nem szekálom, azt csinál amit akar. Ha majd nagyobb lesz a manóm, akkor megyek én is csavarogni. Ha majd újra dolgozni járok, akkor szépen megosztjuk a kicsi felügyeletét, és lesz bizony hogy én megyek hétvégén bulizni.
Hazakényszeríteni úgysem lehet, és mintaférjet sem tudok csinálni belőle azzal hogy veszekszem. Ha ő nem vágyik velünk tölteni a szabadidejét, hát akkor menjen isten hírével!
Nekünk nem, sőt...! Mindig is tudtam, hogy a férjem imádja a gyerekeket, de hogy ennyit fog vele foglalkozni, a rengeteg munka mellett, azt nem gondoltam. Mi mindent megbeszélünk egymással, nagyon sokat segít, ha fáradt vagyok azt figyeli mit tud ő megcsinálni, helyettem.
Pedig reggel 7-től este 5-6-ig dolgozik, kemény fizikai munkát. Nagyon szeretjük egymást, ha lehet még jobban, mióta kislányunk megszületett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!