Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges mostohatestvérek és mostohaszülök kapcsolata hogyan alakulhat?
Feltételezem megkérdezik a lányt, hogy mit akar. Van igazság abban, hogy egy számára ismeretlen ellenkező nemű gyerekkel összeköltözni nagyon kellemetlen tud lenni. Hála istennek nekem sosem kellett ebben a helyzetben lennem. Az apa helyzete más,ott egy felnőtt nőről van szó, aki az apa felesége,nem mostohatestvér, hanem mostohaanya státuszban van és generációs különbség van közötte és a fiú között.
A kislány nem kicsi, feltételezem meg fogják kérdezni.
Én ezt nem értem...
Minek kell az elvált feleknek egymást perelgetni?
Miért nem lehet megegyezni, hogy mi hogyan legyen?
Nehogy már a 3 évvel idősebb mostohatestvér ekkora gondot okozzon.
Milyen messze vana két város egymástól?
És nehogy már egy 13-14 éves gyerek ne tudjon utazni a testvéréhez...vagy az apuka, anyuka a másik gyermekéhez...
Az pedig egyenesen nevetséges, hogy azért pereljöük a másikat, mert az új mostohaanya csak 24 éves....
Én a bíróság helyében még jól fenékbe is rúgnám ezt a szülőpárt, de komolyan...nincs jobb dolguk, mint új párral az oldalukon is egymást csesztetni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!