Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Baba kérdés. Kinek ment rá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baba kérdés. Kinek ment rá a kapcsolata, házassága?

Figyelt kérdés

úgy értem, hogy az egyik fél akart gyereket, a másik nem. meddig voltatok türelmesek?

ha végül minden jól alakult, azt hogy sikerült véghez vinni?

2010. febr. 1. 13:52
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
85%
A volt férjem nem akart gyereket, de ez nem az esküvő előtt derült ki, hanem x évvel az esküvő után. Én akartam volna. Összesen 10 évig tartott a házasság, ebből kb. 6-7 év volt rossz. Már hamarabb is végetért volna, csak mindig valami közbejött, így maradtam (pl. após betegsége, kutyánk betegsége). Így utólag örülök, hogy nem született abból a házasságból gyerek, most szerencsére egy teljesen más, nagyon jó ember a férjem és már van egy közös másfél éves kislányunk.
2010. febr. 1. 14:55
 12/48 A kérdező kommentje:

az én férjem is szereti a gyerekeket. talán,(bevallom) jobban rajong is értük, mint én.

ezért is gondoltam régebben, hogy majd ő fogja felhozni a témát először. de nem így történt. először csak vártam rá titokban, hogy mondja, hogy gyereket akar, aztán rájöttem, hogy én akarok. és mivel ő nem mutatta ennek jelét, én hoztam föl a témát. meglepődött és időt kért. én meg koppantam... azt hittem, hogy 6 éves kapcsolatban, ráadásul házasságban ez nem lesz neki meglepő.

bár a kérdés nem úgy hangzik, de váláson egyáltalán nem gondolkodom. egyszerűen csak csalódtam. érdekelne, hogy ez másoknál, hogy történt. és semmiképpen sem gondolkodom olyasmin, hogy a háta mögött, hogy cselezzem ki. mert egy gyereket ketten kell, hogy akarjanak.

25 és 27 évesek vagyunk. nem vagyunk dúsgazdagok, de rendezettek az anyagi körülményeink.

2010. febr. 1. 15:11
 13/48 anonim ***** válasza:
92%

érdekes ez a téma.

nálunk úgy volt, hogy egészen az esküvőnk napjáig minden nap meghallgattam, hogy ő gyereket akar tőlem. én meg akartam várni mindenképp az esküvőt.

összeházasodtunk és elgondolkodtam. van férjem, lakásunk, mire várjak. szóltam a férjemnek, hogy ok, benne vagyok. ő meg szabályosan megrettent. megijedt a felelősségtől. vártunk pár hónapot, rendeződtek kicsit a dolgaink és most rajta vagyunk közös akarattal a baba témán.

érdekes hatással van a gyerektéma a pasikra....

2010. febr. 1. 15:18
 14/48 anonim ***** válasza:
81%
én 32 vagyok a párom 35 . még nincs gyerekünk és nem is valszinű hogy lesz. Párom férjem mindig kifogásokat keresett én meg már feladtam, és belenyugszom ennyi...már nem is érdekel
2010. febr. 1. 15:21
 15/48 A kérdező kommentje:

15:21

sajnálom. de mégis azt mondanám, hogy egy beszélgetés kéne, ahol kivesézitek, hogy mi a valódi ok. valahogy arra kéne rávenned, hogy ne kitérő válaszokat adjon, hanem mondja el, miért nem akarja igazából. mondd el, hogy ez neked mennyire fontos.

ha ennek ellenére sem akar és te szereted annyira, hogy lemondasz a gyerekről, akkor maradjatok együtt. remélem boldogok lesztek így is, úgy is. de azért kívánom, hogy teljesüljön a vágyad, hátha nincs még veszve!

2010. febr. 1. 15:29
 16/48 anonim ***** válasza:
75%

Én nem akartam, megmondtam neki az elején, ő elfogadta és helyeselt. Később meggondolta magát, velem akarta. Én még mindig nem hiszen már rég eldöntöttem, és elváltak útjaink, meg mindkettőnknek joga van ahhoz az élethez amit terveztünk. Nagyon erőszakoskodott de én határozott voltam. Sz*r volt mert szerettük egymást. De azóta neki van gyerekmániás párja, nekem meg alakul egy szép kapcsolatom egy olyan emberrel aki tényleg olyan mint én. És most megbotránkozhatsz: én vagyok a nő a történetben. :)

Szerintem semmiképp nem szabad erőltetni a dolgot, mert aztán baj lehet belőle, pl egyedül hagyhat a gyerekkel. Viszont rizikós, mert lehet hogy később mégis ő lenne a legjobb szülő. Ez egy nehéz, kockázatos döntés.

2010. febr. 1. 17:18
 17/48 anonim ***** válasza:
81%

ez tényleg érdekes téma. A szó szoros értelmében nem tudok a kérdésre válaszolni mert nem ment rá a kapcsolatunk. De elmondom nálunk hogy volt. Mondta a párom régebben, hogy majd szeretne tölem gyereket de csak ha megvan már mindenünk. Aztán történt egyszer tavaly, hogy egy hétig sokat voltam rosszul és mondtam neki, hogy a megszakítás ellenére lehet, hogy terhes lettem. És nagyon örült!!! Mondta, hogy reméli, hogy így van. Amikor megjött akkor rettenetesen csalódott volt, mert már beleélte magát. Aztán beadtam a derekam, mondtam neki, hogy ezentúl próbálkozhatunk. Most 7 hetes terhes vagyok. Majdnemhogy jobban várja mint én!:) Rajong érte, sokszor simogatja a hasam, puszilgatja ami néha már sok is mivel hányingerrel küszködök, nem éppen a legszerencsésebb. És mondta nekem, hogy így lesz miért keményen dolgoznia. De a lényeg, hogy van olyan férfi, akit nem riaszt el semmi, söt méginkább motiválja a baba. Ritka de van:) Fel a fejjel szerintem elöbb-utóbb a te férjed is meggondolja magát! Van, akinek idö kell...

22/L

2010. febr. 1. 17:30
 18/48 anonim ***** válasza:
66%
A megszakítás nem védekezés, hanem felelőtlenség egy gyerekkel kapcsolatban, mert nem biztos hog örült volna neki...
2010. febr. 1. 17:42
 19/48 anonim ***** válasza:
65%
17.18-as: Első mondatodból kitaláltam, hogy nő vagy :). Mert a férfiak nem nagyon írnak ilyen "figyelmesen"[?]
2010. febr. 1. 18:40
 20/48 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy leírta mindenki a saját kis történetét. kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyunk egyedül. így már könnyebb is. :)
2010. febr. 2. 12:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!