Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Láthatási időn kívül különélő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láthatási időn kívül különélő szülő bemehet az óvodába és láthatja a gyereket? Mit lehet tenni, hogy ne kavarja meg a gyereket?

Figyelt kérdés

Fórumozók!

Különélő szülő most már heti rendszerességgel megjelenik láthatási időn kívül, bejelentkezés nélkül az óvodában mindig valami indokkal. A gyerek 3x találkozott is vele és megkavarta őt, nem értette miért van ott.

Megteheti?

És én mit tehetek hogy ne kavarja meg a gyerek óvodai életét?

2014. okt. 21. 15:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Valószinű,hogy oka van amiért apuka az oviban is találkozik a gyermekével.Az pozitiv,hogy sürün akarja látni,de nem jó a gyermeknek.Az ovodán kívűli ídőben biztositsd számára,hogy többet tudjon a gyerekkel lenni.Nem tudom az előzményeket,de ha az előírt láthatást biztositod(mert erről egy szót sem írtál! )plusz ezen felűl is segítőkészen állsz az apa-gyermek kapcsolattartáshoz(értelmes felnőtt módjára),akkor lehet,hogy apuka nem az oviba szaladgál.
2014. okt. 22. 08:24
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

Ha ennyire hiányzik neki a gyereke, miért nem engeded hogy heti 1 fix nap ő menjen az oviba a gyerekért és mondjuk 6-ra vagy 7-re hazavigye hozzád? Nem kavarná meg a gyereket ha tudná hogy minden szerdán4től 6-ig apával van. Játszótereznek egy jót vagy elmennek cukrászdába enni egy sütit, semmi baja nem lesz tőle.

Én örülnék heti egy fix ilyen napnak, mert akkor mindig el tudnám intézni nyugodtan a hivatalos ügyeimet, bevásárlást stb... munka után, ha nem kell rohanni a gyerekért.

2014. okt. 22. 12:56
 23/27 A kérdező kommentje:

A kicsit pszichológus vizsgálja mert problémák vannak vele láthatás után otthon és az oviban is. Pszichológus mondta hogy ellenmevelés felmerül a különélő szülő részéről ezért hosszabb megfigyelés szükséges.

Ezért reagálok úgy, ahogyan.

2014. okt. 22. 13:07
 24/27 anonim ***** válasza:
Ezzel a részlettel mindjárt más:( Akkor az óvodában is beszélj a nevelőkkel, hogy semmiképp se engedjék be. Jogi lépéseket amúgy csak az óvoda tud tenni, hisz olyankor ők felelnek a gyerekért. Esetleg családsegítőben is kérhetnél segítséget. Létezik olyan láthatás, hogy a családsegítőben egy ottani dolgozó felügyeletével zajlik. Érdemes lenne utánakérdezned, hátha jó megoldás lenne.
2014. okt. 22. 13:10
 25/27 A kérdező kommentje:

Az ovi sem tud mit tenni mert bejelentkezés nélkül megjelenik és bemegy, hiába mondják, hogy kérjen telefonon időpontot és aszerint érkezzen.

gyámhatósághoz fogok menni, úgy döntöttem.

2014. okt. 22. 15:47
 26/27 anonim válasza:
Egyet értek azzal a hozzászólóval, aki szerint megkavarja a gyereket és egyébként sem kell bejárkálni. A láthatási idő igen arra van, hogy akkor KÖTELEZŐ, s humbuk az, hogy azon kívül bemehet. NEM! Igenis tartsa magát mindenki a döntéshez, azaz maradjon a külön élő szülő a seggén!!!
2015. máj. 4. 18:42
 27/27 A kérdező kommentje:
Bárcsak így lenne kedves utolsó! Ezek a hatalomharcok nem a gyerekről szólnak. Sajnos. Hanem az "akkorismegmutatom" hogy én vagyok az apja a gyereknek történetről.
2015. máj. 6. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!