Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láthatási időn kívül különélő szülő bemehet az óvodába és láthatja a gyereket? Mit lehet tenni, hogy ne kavarja meg a gyereket?
Fórumozók!
Különélő szülő most már heti rendszerességgel megjelenik láthatási időn kívül, bejelentkezés nélkül az óvodában mindig valami indokkal. A gyerek 3x találkozott is vele és megkavarta őt, nem értette miért van ott.
Megteheti?
És én mit tehetek hogy ne kavarja meg a gyerek óvodai életét?
Ha ennyire hiányzik neki a gyereke, miért nem engeded hogy heti 1 fix nap ő menjen az oviba a gyerekért és mondjuk 6-ra vagy 7-re hazavigye hozzád? Nem kavarná meg a gyereket ha tudná hogy minden szerdán4től 6-ig apával van. Játszótereznek egy jót vagy elmennek cukrászdába enni egy sütit, semmi baja nem lesz tőle.
Én örülnék heti egy fix ilyen napnak, mert akkor mindig el tudnám intézni nyugodtan a hivatalos ügyeimet, bevásárlást stb... munka után, ha nem kell rohanni a gyerekért.
A kicsit pszichológus vizsgálja mert problémák vannak vele láthatás után otthon és az oviban is. Pszichológus mondta hogy ellenmevelés felmerül a különélő szülő részéről ezért hosszabb megfigyelés szükséges.
Ezért reagálok úgy, ahogyan.
Az ovi sem tud mit tenni mert bejelentkezés nélkül megjelenik és bemegy, hiába mondják, hogy kérjen telefonon időpontot és aszerint érkezzen.
gyámhatósághoz fogok menni, úgy döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!