Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láthatási időn kívül különélő szülő bemehet az óvodába és láthatja a gyereket? Mit lehet tenni, hogy ne kavarja meg a gyereket?
Fórumozók!
Különélő szülő most már heti rendszerességgel megjelenik láthatási időn kívül, bejelentkezés nélkül az óvodában mindig valami indokkal. A gyerek 3x találkozott is vele és megkavarta őt, nem értette miért van ott.
Megteheti?
És én mit tehetek hogy ne kavarja meg a gyerek óvodai életét?
Nálunk az óvodában senki nem lehet be csak ugy napközbe az oviba mindig szólni kell ha nem én viszem vagy hozzom!
Nálunk egyszer volt olyan,hogy csak ugy be ment a dédi az oviba mert arra járt és hozzánk nem akart be jönni.Mikor mentem szoltak is,hogy bent volt és ilyen többet ne legyen én akkor haza hoztam a lánykám és telefonáltam a dédinek,hogy az óvoda nem arra való,hogy ott zavarja a gyereket hanem ha kiváncsi rá Jöjjön hozzánk!Szerencsére meg értette!Te is beszélj apukával ha nem ért gyámügyre be mész biztos segitenek!
nehezen értem meg, hogy a sok okos válaszoló mit nem ért: az óvodába a szülő napközben még véletlenül se menjen be ... a gyermekben felborítja a megszokott rendet, és arra számít, hogy haza fogja vinni a szülő (mindegy, hogy melyik ment be) ... ha ezt többször megteszi, akkor a gyerek egész nap várni fogja, és nem az ovis dolgokkal foglalkozik
próbáld megértetni a volt pároddal, hogy ezzel a gyereknek tesz rosszat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!