Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a válásnál hivatalosan rögzítve lett, hogy a láthatásokkor nekem is részt kell vennem akkor a felmerülő költségeimet kinek kell állni?! (Belépő, étkezés)
Evidens, hogy semmit nem köteles fizetni neked.
Neked csak a jelenlét van biztosítva, semmi egyéb, ami menet közben felmerül.
A gyerek költségeit neki kell állnia, hiszen akkor vele van a gyerek, és ő szervezi a programot.
Kivéve, ha te szervezed meg, hogy hova akarsz menni a gyerekkel.
Ha ragaszkodsz olyan helyekhez, ami pénzbe kerül, az egyértelműen a te költséged!
A te költségeiket neked, a gyerek koltsegeit neki. Te fizeted a te belépőket, a te étkezésedet, a te utikoltsegedet, az apa meg a gyerek belépőjet, étkezeset es úti költségét.
Amúgy ilyet meg nem hallottam, hogy a gondozó szülőnek jelen kell lennie. Miért van ez?
Kosz a privát üzenetet. En nem szoktam privátban írni, ne haragudj.
Igy sem ertem, hogy hogy lehet. Nem a gondozó szulo szokott ilyen esetben jelen lenni, hanem szakember es a lathatas hivatalos helységben tortenik, nem "szabad pályán".
1-es vagyok.
Tudom, hogy te vagy az anya. Elvaltal, orulj, hogy megszabadultal a ferjedtol. Most meg o fizessen neked? Kulon vagytok. A birosagon mikor a dontest hoztak, hogy felugyeleted alatt tortenhet meg a latogatas, akkor miert nem kerdeztel ra a te koltsegeidre? Biro is azt mondta volna, hogy "asszonyom, ez az on kiadasai. Nagyon akadoskodo noszemely lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!