Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a válásnál hivatalosan rögzítve lett, hogy a láthatásokkor nekem is részt kell vennem akkor a felmerülő költségeimet kinek kell állni?! (Belépő, étkezés)
Nos távolról jött ember azt mond amit akar :)
A facén sok erre vonatkozó nagyon idevágót tudnék másolni!
Könnyű egy karosszékből, kellemes körülmények között, kipihenten ítélkezni! Időnként magam sem tudom, hogy tudtam mindezt túlélni és mindazt a jót ebből a sok durva dologból kihozni rövid idő alatt! Nekem sajna nem volt meseszerű, hanem kemény munka!
Ő éjjeli bagoly típus tehát nem volt nehezére fent maradni!
Nos hogy ember miért viselkedik úgy hogy belédrúg - szó szerint - mosolyogva és nem érti, hogy miért is nem bízol meg benne?! Szerinted ép elméjű gondolkozás?! A legszebb, hogy a családgondozóban családterápián is kiakadtak tőle! Egy komolyabb összetűzés alkalmával kivonuló rendőrök sem értették az esze járását stb.!
Mivel lehet bizonyítani a négy fal közti fenyegetést, agressziót? Valakinek sikerült ez?
Érdekes lenne ezt a topikot megnézned mielőtt valamit meseszerűnek hiszel.........
Bocsi, de a gyerek eltartása közös feladat még, ha nem is jönnek ki egymással a szülők vagy nem?! Én adom a természetbeni részét plussz a fizetésem egy részét Ő meg Hawaii-ozik 13 napot. Akkor kel fel amikor akar, csak a saját tolaettjét kell gardírozni, úgy vállal munkát ahogy tetszik, nem kell tartania attól, hogy a magadfélék mikor utálják ki a munkahelyéről mert gyereke van! Kíváncsi lennék, ha te lennél ilyen helyzetben hogy viselkednél?!
Szerintem nyüszítve menekülnél, ha a kozmetikusodat le kéne mondani mert a gyerek beteg!!!! Gondolom te eddig mindig a másodhegedűs szerepében tetszelegtél :)))))))
Kérdező!
Mekkora egy ostoba tenyészp**a vagy! Komolyan mondom, félelmetes. Akkora kellett volna gondolkodnod az apáról, mikor világra tojtad a gyerekét.
36/n
Utolsó:
Úgy érzem, hogy nagyjából választ kaptam a kérdésemre és itt ne a mocskolódó, okoskodókra gondolok!!!
Ugyan ez amit megjártam már abba a kategóriába tartozik amit normál lelkületű ember még az ellenségének sem kíván, de úgy látom van aki megérdemelné és akkor nem a fenti módon reagálna rá! Sajnos a többi hasonló topicnál is ugyanezt láttam így nem vagyok meglepődve!
A többiek valós problémára való reagálását pedig köszönöm :)
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!