Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a válásnál hivatalosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a válásnál hivatalosan rögzítve lett, hogy a láthatásokkor nekem is részt kell vennem akkor a felmerülő költségeimet kinek kell állni?! (Belépő, étkezés)

Figyelt kérdés

#láthatás #Láthatási költségek
2014. júl. 12. 07:07
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
92%
Ne koss bele, oka van, hogy felügyelt lathatast ítéltek meg. En nem mondanám el, hogy mit irt a kerdezo privát uzenetben, majd megosztja o, ha akarja. Nézz utana, milyen esetben ítélnek ilyet.....
2014. júl. 12. 07:58
 12/51 A kérdező kommentje:
Első pár alkalommal! De nem örökre!
2014. júl. 12. 07:58
 13/51 anonim ***** válasza:
7%
Mi elso par alkalommal? Ezt mire írtad?
2014. júl. 12. 08:00
 14/51 A kérdező kommentje:
Ebben csak az a pofátlanság, hogy még az apa van felháborodva, hogy miért olcsó programokon kell rész venni mikor Ő klasszisokkal többet keres és 14 napból csak egy napot kell kibírnia! Ja és a gyerekek költségeit is át akarja passzolni mondván, ha lemondok erről a kitételről akkor majd fizet! Gyerekbántalmazás miatt van, szerinted épeszű ember lemondana erről a jogáról?!
2014. júl. 12. 08:04
 15/51 anonim ***** válasza:
26%

Nézd, meg mindig nem ertem, hogy miért neked kell jelen lenni. Életemben nem hallottam meg ilyet. Felügyelt lathatast a nevelesi tanacsado, vagy a családsegítő helyiségében szoktak tartani, gyermekpszichológus felügyelete mellett. A gyereket gondozó szulo nincs is jelen. Ha valoban gyermekbantalmazo az apa -tehat jogerős birosagi itelet mondja ki- akkor ez a menete.

Ha a birosagi ítéletbe a gondozó szulo jelenléte lett bele foglalva, akkor szó nincs hivatalosan gyermekbantalmazasrol. A biro max "jofejsegbol" az apa beleegyezésével hozhatott ilyen ítéletet. Ha igy volt, akkor kutya kötelességed fizetni a sajat költségeidet. Az, hogy neked nincs ra pénzed, nem az apa gondja, te nem szabhatod meg, hogy o milyen programra vigye a gyereket.

Nem derült ki mekkora a gyerek.

2014. júl. 12. 08:11
 16/51 anonim ***** válasza:
88%
Nincs ilyen, higy "ajtón kívülre teszik". Jogerős birosagi itelet van rola, akkor kötelesek helyet es felugyeletet biztosítani.
2014. júl. 12. 08:13
 17/51 A kérdező kommentje:
Jó múltkor a gyerekeknek rendelt pizzát és maga is evett, Én miután a gyerekek tele lettek és az apjuk sem akarta a maradékukat megenni voltam olyan pofátlan megenni a maradékot - amit a gyerekek ajánlottak fel - és volt olyan szíves a "kedves" kifizettetni velem! És még Én vagyok kicsinyes?!
2014. júl. 12. 08:18
 18/51 anonim ***** válasza:
71%
Nos, eleve rendeltem volna magamnak is.... Amúgy az en apám is ilyen volt - nem bántalmazó, hanem kicsinyes. Sose gpfelejtem el, teli szalámit vett nekünk, hogy "legyen mit enni". A gond csak annyi volt, hogy mi gyerekek utaltuk, igy anyám ette meg, hog ne kelljen kidobni. Mi naivan elmeséltuk neki, mire kifizettette anyánkal....
2014. júl. 12. 08:22
 19/51 anonim ***** válasza:
32%

Te jo Isten, most mar a pizzanal tartunk? Mindenki jol jart, hogy elvaltatok. Nem, hogy kicsinyes, hanem sz...revok vagytok mind a ketten. Szegeny gyerekek, hogy ket ilyen luke szulo jutott nekik. Pizzabol is a vita megy.

Na jo, megyek, lapozok.

2014. júl. 12. 08:24
 20/51 A kérdező kommentje:
Nos ennyit a "nagy magyar apákról"
2014. júl. 12. 08:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!