Nem a szüleikkel élők! Titeket is halálra etetnek, mikor hazalátogattok a szülőkhöz?
3 hetente járok haza vidékre, ilyenkor egész nap kajálás van nálunk, mert hogy én nem jutok főtt ételhez hétközben szerintük. (Amúgy minden nap étterembe járok a kollégákkal, hétvégén meg főzünk vagy rendelünk főtt ételt.)
Ti védekeztek ellene vagy zabáltok és majd visszaálltok a rendes étkezésre a saját életetekben?:)
26l
Igen. :)
Mindig Azt mondják, hogy Nagyon vékony vagyok, ennem kell! És tömnek mint valami nem tudom mit. :D
A legjobb az, hogy tudják, hogy azért nem hízok, mert pajzsmirigy problémáim vannak. :D De azért etetnek. :D
20/L
utolsó: ez vicces sztori:))
én 2-3 kilókat szoktam "hízni" ilyen hétvégéken, de mivel én magam nem tudom ezeket megfőzni otthon (pl. bableves meg hagymás rakott hús, rántott hús), ezért úgy érzem, ki kell használni az alkalmat, hogy ilyesmit egyek:)))
Mondd, hogy csomagolják el, majd otthon este megeszed. De ha normálisan szólsz, hogy köszönöm, de nagyon teli ettem már magam, majd egy kicsit később, azon se sértődhet meg senki. Vagy puszta udvariasságból szinte hányásig zabálod magad? Bármennyit tolnak eléd, megeszed, mert bociszemekkel néznek?
Amúgy nem értem, miért annyira megvetendő az, hogy én nem eszek mindent, csak mert elém raknak, ha egyszer már elég volt, hogy 0%-ot kapjak, de mindegy, nem ezen múlik az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!