Mi a véleményetek azokról a dolgozó felnőttekről, akik a szüleikkel élnek?
Okosan teszik. Ha van elég hely a szülői házban, akkor sokat megtudnak így spórolni. Nem kell fenntartani, berendezni egy külön lakást, külön rezsit fizetni, külön háztartást vezetni. Ha hozzájárulnak az otthoni költségekhez, akkor nincs ezzel semmi baj.
Régen sem mentek külön az egyedülálló felnőttek a szülőktől. Csak ma tartják ezt annyira rossznak.
Én is ilyen vagyok.
Hiába dolgozom, nem tudnék egy kis bérlakást sem fenntartani. Sajnos, ilyen a mai helyzet - szerintem nem vagyok egyedül.
Itthon viszont megvan a régi szobám, sőt, az egész emelet az enyém. Nem zavarjuk egymást, és teljesen jóban vagyunk édesapámmal. Ketten lakunk a nagy házban. Abszolút nem is látom értelmét, miért kellene nekem külön fenntartani egy lakást (még, ha tegyük fel, menne is), neki meg itt lenni teljesen egyedül a nagy házban. Szerintem így gazdasági és emberi szempontból is sokkal logikusabb.
27/N
Én dolgozó felnőtt férfi vagyok (22 éves) Szüleimmel élek. Pénzt sem kell leadnom (de ettől függetlenül mindig beszállok a kaja költségekbe, bár sosem kérték) Az én szüleim mindig azt mondják, hogy amíg otthon élek velük, gyűjtsem a pénzt, hogy később ha úgy döntök hogy önállósodni akarok akkor legyen tőkém az induláshoz. Szerintük amíg nincs kimondott oka a költözéshez addig felesleges pénzkidobás lenne az egész. Eddig is elvoltunk, most is elvagyunk..
Végül is igazuk van. Minek költöznék el amikor meleg lakásban van külön szobám (ahová sosem jönnek be kopogás nélkül) van mindig kaja itthon. van tévé, net, telefon, meleg víz, minden. Anyám és nevelőapám meg lökötten jófejek...Vita nem nagyon van. Anyámra néha rájön az 5 perc, és morog, de többször röhögünk mit veszekszünk.. Így maradok, és spórolok.. Majd ha lesz miért elköltözni, elköltözöm..
22/F
ma 16:07
attól hogy valaki a szüleivel él, még lehet párkapcsolata. Nekem is van. Sokszor alszik nálam a barátnőm, sőt sokszor én alszom nála( ő is a szüleivel él)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!