Te lennél katona/külföldön dolgozó férj felesége?
3. vagyok
így félreérthető: a válaszomat szigorúan csak a külföldi missziót teljesítő katonára értettem. ha más munkát vgez külföldön s ritkán jöhet haza, azt elviselném. de ezt nem.
én misszióba járó katona felesége vagyok, nagyon jó nekünk együtt. Nem hogy eltávolodnánk egy-egy pár hónapos távollét után, hanem még közelebb hoz. És mikor meg itthon van egyfolytában akkor sem érezzük úgy, hogy csak akkor jó, mikor külön vagyunk és pár napra találkozunk.
nem tudom mi ebben olyan érdekes.
Köszi hogy válaszoltatok!
Utolsó! Én is így vagyok, nem tartom családnak aki így él.
A család az én szememben akik ott vannak egymás mellett és együtt élik az életüket.
Elég fiatal lehetsz, ha csak így vagdalkozol, hogy az nem is család.
Nem neked kell megfeleljenek, hál' istennek.
Ráadásul sose tudod az életed folyamán mikor kerülsz oda, hogy így kell éljél, mert pl. itthon a férjed nem tud elhelyezkedni, muszáj neki külföldre menni, de neked még nincs hova utána menni például. Persze, meg is lehet neki tiltani, aztán majd ültök együtt a Lánchíd alatt de elmondhatjátok, hogy nektek "igazi" családotok van, mert mindennap együtt vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!