Vannak itt olyanok, akik nem beszélnek a szüleikkel? Nálatok mikor jött el az a pont, amikor azt mondtátok, hogy mostmár elég?
Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 22:01
1/7 anonim válasza:
amikor 17eves koromban meghaltak....
amig vannak addig nem becsulod, de ha mar nem lesznek nagyon megbanod, meg ezt a kerdest is...
2/7 anonim válasza:
tarts bűnbánatot és a lelked megkönnyebbül a sok feszültségtől.
3/7 anonim válasza:
En többször eldöntöttem, hogy nem beszélek az anyámmal, de mindig megbékéltem, és ujra kezdtem, mert nem tudtam megállni, hogy ne beszéljek vele.
4/7 A kérdező kommentje:
Kedves "ember embernek farkasa":
Én becsülöm őket, ők nem vesznek még emberszámba se engem.
Kedves második, kedves ajánlat, majd fontolóra veszem...
2013. szept. 17. 22:23
5/7 anonim válasza:
1 Kicsit alkalmatlan ez a téma ehhez a hozzászóláshoz, mivel teljesen más helyzet a kettő...
Én apámmal nem beszélek már több év óta, mert mindenkin csak uralkodni akar. Kezdetben kedves, de utána jön a piszkálódás.
6/7 DeAnn válasza:
apám minket is sok-sok évig semmibe nézett, barátom ideköltözött hozzánk pár hónap után persze őt is kikezdte, ezért párom fogta magát, és hazaköltözött még akkor este. én abban az időben koleszos voltam, szüleim bizonygatták, hogy biztos hazajövök. nem jöttem. 1,5 évig nem beszéltünk egymással, aztán 3-4x eljöttem hozzájuk, utána pedig úgy alakult, hogy párommal még messzebbre költözünk, ezután kiderült, hogy babát várok, teljesen megváltoztak. azóta már kb. fél éve a szüleimnél lakunk, és semmi gond. az unokájukat imádják, apám teljesen megváltozott mióta megszületett a lányom. én úgy gondolom, hogyha nem lenne baba, a mai napig nem beszélnénk egymással.
7/7 anonim válasza:
Apám nem tart semmire, valószínűleg utál is. Az lenne a legjobb ha soha többé nem látnám és nem is beszélnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!