Nem a szüleikkel élők! Titeket is halálra etetnek, mikor hazalátogattok a szülőkhöz?
Figyelt kérdés
3 hetente járok haza vidékre, ilyenkor egész nap kajálás van nálunk, mert hogy én nem jutok főtt ételhez hétközben szerintük. (Amúgy minden nap étterembe járok a kollégákkal, hétvégén meg főzünk vagy rendelünk főtt ételt.)
Ti védekeztek ellene vagy zabáltok és majd visszaálltok a rendes étkezésre a saját életetekben?:)
26l
2014. júl. 6. 10:15
21/22 anonim válasza:
Inkább vigyél haza azokból az ételekből, ne ott edd meg helyben, mondd meg, hogy ne akarjanak meghizlalni, viszont otthon akkor nem kell főznöd. Miért nem tudsz megfőzni egy bablevest, vagy mit írtál? Meg kell tanulni. Inkább tanítsanak meg jobban szakácskodni, de ne etessenek agyon!
22/22 A kérdező kommentje:
utolsó: aki tud olvasni, az tud főzni is. Szóval nem kell semmit sem megtanulni.:)
Én nem fogom bebüdösíteni a kis konyhát meg áztatni a babot meg ott állni, amíg megfő.:) Szóval emiatt szeretek inkább otthoni enni kuriózumokat. (meg mert kettőnkre nem főzünk, kis adagot nagyon nehéz, és nem esszük még kétszer sajna ugyanazt)
jó ötlet, hogy hozzam inkább el! végülis le tudom őket fagyasztani!
2014. júl. 7. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!