Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a válásnál hivatalosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a válásnál hivatalosan rögzítve lett, hogy a láthatásokkor nekem is részt kell vennem akkor a felmerülő költségeimet kinek kell állni?! (Belépő, étkezés)

Figyelt kérdés

#láthatás #Láthatási költségek
2014. júl. 12. 07:07
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
65%

Kedves 25!

"1: bírói határozat van arról, hogy a láthatás napján felügyelni kell az apát, mert gyermekbántalmazó."

Az apa ellen a gyermekbantalmazasi per masodfokon van, tehat jelenleg csak az anya szerint bantalmazo. Ha a birosag szerint is az lenne, a birosag valodi felugyelt lathatast itelt volna meg, amit kizarolag erre kijelolt helysegben -nevelesi tanacsado, csaladvedelmi szakszolgalat- kizarolag szakerto -pszichologus, pszichiater, stb- jelenleteben kerulhet sor. HA az iteletbe az kerult, hogy az anya jelenleteben es hely sem volt kikotve, akkor ezt a biro csupan "jofejsegbol", az apa beleegyezese miatt vette bele az iteletbe. Jelenleg az apa nem bunos az igazsagszolgaltatas szemeben.

"2: Az APA VINNÉ el drága programra a gyerekét, így az anya pénztárcájának is köze van a dologhoz, mert nem mindenki teheti meg mondjuk, hogy felnőtt jegyet vegyen az állatkertbe, utána moziba. "

Tehat ha az apa olyan jo fej, hogy a maximumot akarja nyujtani a gyerekeinek, akkor nehogymar, hat az anya nem teheti meg, o se tegye alapon legyen megoldva.

"3: Az anya megkérdezte, ha már kötelező elkísérni a gyerekeit a drága programra, amit az apa talált ki, akkor kinek kell fizetnie? Vagy esetleg szabhat-e keretet az áraknak, ha nem fér neki bele a keretbe?"

Nem, nem kotelezo elmennie a draga programra egyaltalan. Der akkor ne haborogjon, ha az apa megy a gyerekekkel.

"4: Az apa nemhogy az anya belépőjén akadékoskodik (amivel nincs baj, csak kötne kompromisszumot, amivel igazodik az anya pénztárcájához) de a gyerek/gyerekek belépőjét se nagyon akarja kifizetni."

Ez nyilvan annak koszonheto, hogy a ferfi sertve erzi magat anyuka "testorkodese" miatt.

"Ezek után nem hinném, hogy szidni kellene a kérdezőt. Olyan, mintha köteleznének titeket, hogy minden hónapban kétszer több ezer forintot fizessetek valami miatt, amire nem is akartok elmenni. Megjegyzem, ez a felügyelet furfangos akadályozni próbálása, hátha nem tudja kifizetni az anyuka a jegyet, és akkor nem felügyel. Cseles."

Nem, nem kellene szidni. Max a butasaga miatt. Ugyanis ha az apa valoban bantalmazo, akkor foggal korojmmel kuzdenie kellene a valodi felugyelt lathatasert. Ez, amit o leir, messze nem az.

Amugy az is erdekes, hogy milyen gyermekbantalmazo lehet az, akivel megis szeret es akar egyutt lenni a gyereke, barhol.....

2014. júl. 12. 20:16
 32/51 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy az igazságszolgáltatás szemében még nem számít bántalmazónak, mint ahogyan a rendőrség addig nem lép amíg közvetlen életveszély vagy vér nem folyik, de azért az elgondolkoztató vagy nem, hogy az ügyész az első ítélet ellen rögtön fellebbezett?!

Az apa olyan dolgokat művelt 6 éves korától a lányával éveken keresztül aminek 10 éves korában egyszer szemtanúja is voltam, mert úgy tettem mintha aludtam volna de fent voltam és léptem is! Konkrétan vízbe akarta folytani! Ha baja történt, még rátett egy lapáttal és kiröhögte nemhogy segített volna! Öcsét is felemelte a feje fölé és úgy ejtette le a földre, hogy baja nem történt a lányom lélekjelenlétének volt köszönhető! Többször engem is megütött különösebb magyarázat nélkül, mert szerintem maga sem tudta miért, de jól esett neki! Szerinted normális az ilyen?! Többek sem találták normálisnak finoman szólva!

2014. júl. 12. 22:56
 33/51 A kérdező kommentje:
Te elengednéd csak azért, mert te nem tudsz drága programot biztosítani a gyerekeidnek egy ilyen elmebeteggel?! Ja te biztos pasi vagy aki 100 éves koráig tudsz gyereket csinálni míg nekem már rég becsukódtak a kapuk! A nagyobbik nem akar találkozni az apjával, a kisebbik sem hülye, mert az apja semmi perc alatt le fogja írni magát akárhogyan is szépítem a helyzetet! Amiért találkoznak - bár sokan nem is értik miért?! - merthogy joga van! Hallottam olyan esetről ahol konkrétan megerőszakolta a lányát az apa és mivel joga van hiába ugrik szerencsétlen gyermeknek a gyomra, ha nem megy őket büntetik meg miatta! Ehhez mit szólsz?!
2014. júl. 12. 23:04
 34/51 anonim ***** válasza:
76%

Kedves kerdezo!

Tévedsz. No vagyok es nem engedném el, ha valoban gyermekbantalmazo az apa.

Tisztában vagyok vele, higy a torvény szerint joga van látni a gyerekeit. Azzal is, hogy amit privát uzenetben küldtel:"A láthatás gyerekjólétinél ilyenkor csak az elején van utána szeretik ajtón kívül tenni, mert sajnos sok ilyen eset van :(" nem létezik. A felügyelt lathatas lényege a szakértői felugyelet es a hivatalos helység. Nem a masik szulo, nem szabadtéri program es nem, a gyermekjóléti nem "tesz ajtón kívülre", ha a birosag megitelte.

Az altalad felvázolt helyzet életszerűtlen. Nincs olyan, hogy párszor a gyermekjólétiben van a lathatas, utana meg hopp, bárhova mehetnek újabb jogerős itelet nelkul. Plane másodfokon levő bántalmazási pernel. Ilyen esetben kizárt, hogy ne hivatalos helyen legyen a lathatas, hiszen ezzel az összes szereplőt védik.

2014. júl. 13. 05:41
 35/51 anonim ***** válasza:
76%

Egyebkent erdekes egy anya vagy: "Az apa olyan dolgokat művelt 6 éves korától a lányával éveken keresztül aminek 10 éves korában egyszer szemtanúja is voltam, mert úgy tettem mintha aludtam volna de fent voltam és léptem is! Konkrétan vízbe akarta folytani! Ha baja történt, még rátett egy lapáttal és kiröhögte nemhogy segített volna! Öcsét is felemelte a feje fölé és úgy ejtette le a földre, hogy baja nem történt a lányom lélekjelenlétének volt köszönhető! Többször engem is megütött különösebb magyarázat nélkül, mert szerintem maga sem tudta miért, de jól esett neki! " 4 évig engedted, hogy bántalmazza a gyerekeidet.... Hat tudod, ilyenkor nem csak a bántalmazó a hibás, hanem az is, aki ezt lehetővé teszi es itt egyértelműen nem a gyerekekre gondolok.....

Az en gyerekemhez max egyszer nyulhatna igy valaki, másodikra mar eselye sem lenne, az biztos.

2014. júl. 13. 05:45
 36/51 A kérdező kommentje:

Kedves Nagyokos!

Akkor te eddig nem találkoztál ilyen alamuszi, önimádó, magát megjátszó emberrel! Örülj neki! Azt, hogy éjjelente mit művel amikor én hulla fáradtan - mivel nap közben minden porcikámmal azon igyekszem, hogy szegényke nehogy elfáradjon, mert akkor igencsak érdekesen reagál és a gyerekeket megpróbálom megvédeni tőle - ilyet tesz még álmomban sem gondoltam volna! Azt hogy mióta művelte én is csak később szereztem tudomást róla! Ha tudom én is hamarabb cselekedtem volna! De azt is érdemes volna átgondolnod ill. meghallanod , hogy akik hasonló helyzetben vannak és szeretnének lépni mennyi valós esélyük van! A rendőrség csak akkor lép, ha vér folyik! Menetközbe el kell látni a gyerekeidet( logisztika,háztartás, iskolai stb. elvárások), dolgoznod kell minimálbérért, ráadásul a szüleim menetközben meghaltak, az ő szüleire nem számíthatok, mert nagyon betegek és öregek, bébiszitterre nincs pénzed, küzdesz az orvosokkal, mert a kisebbiknek komoly betegsége van, küzdesz, mert a bürokrácia oda akarja sorolni ahova neki a legkényelmesebb és a gyógyulása tőled és a leleményességedtől függ! Szegről végről szerzett infók alapján a kis hijján autistának minősített gyerek normális lett! Nagyon jól hangzik amit mondasz, de kivitelezni közel se egyszerű! Most sikerül kiugranunk! Sok harcot kellett megvívnom/vívnunk, hogy védelmet kaphassunk és lábra tudjunk állni! Sokaknak nem sikerül! Nem véletlenül lett a Kállai Saunders dalának témája ez! Úgy látszik vagy szerencséd volt, vagy nincs is gyereked és azért okoskodsz, vagy "csak a szépre emlékezel"?!

2014. júl. 13. 06:44
 37/51 A kérdező kommentje:

Mielőtt bárki megvádolna érdemes lenne eme bibliai szöveget értelmét is átgondolnia!

"Az vesse rá az első követ aki önnön maga nem vétett!"

"Ne ítélj, hogy ne ítéltess!"

2014. júl. 13. 07:05
 38/51 anonim ***** válasza:
75%

Jaj én ezt úgy imádom a,mikor minden hülyeségre ezt idézik a Bibliából aztán kb évente egyszer mennek templomba, és kb ezt ismerik csak belőle.

Tudod ez azt is jelenti, hogy férjednek meg kellene bocsátanod, és engedni a felügyelt nélküli láthatást. Na akkor semmi gond itt tovább.

2014. júl. 13. 11:37
 39/51 anonim ***** válasza:
82%
Tehát allitasod szerint akkor bántalmazta a gyerekeket, amikor te aludtál. Egyaltalan nem életszerű. Direkt fennmarad éjjel, csak azert, hogy a gyerekeit bántsa, amit te évekig nem veszel eszre, semmi nem utal ra. Akkor döbbentel csak ra, amikor "Az apa olyan dolgokat művelt 6 éves korától a lányával éveken keresztül aminek 10 éves korában egyszer szemtanúja is voltam, mert úgy tettem mintha aludtam volna de fent voltam és léptem is! Konkrétan vízbe akarta folytani! " Ezt megis hogy kell elképzelni? Felkeltette a 10 eves gyereket az éjszaka közepén es vitte a fürdőszobába, hogy vizbefojtsa? Egyre inkabb belekeveredsz a mesedbe. Ha valoban ilyen beteg lenne az apa, azt mar kiszúrta volna a pszichiátriai vizsgalat es rég zárt intézetben lenne.
2014. júl. 13. 12:33
 40/51 A kérdező kommentje:

[link]

Szíves figyelmedbe ajánlom mielőtt véleményt alkotsz!

2014. júl. 13. 16:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!