Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a válásnál hivatalosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a válásnál hivatalosan rögzítve lett, hogy a láthatásokkor nekem is részt kell vennem akkor a felmerülő költségeimet kinek kell állni?! (Belépő, étkezés)

Figyelt kérdés

#láthatás #Láthatási költségek
2014. júl. 12. 07:07
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

Ne megy vita, fizettem, de ez volt az utolsó ilyen húzása!

Azért az durva, hogy a gyerekei előtt játsza el a kicsinyes játékait aztán meg Ő van felháborodva, ha ki vannak rá akadva a gyerekei?!

2014. júl. 12. 08:27
 22/51 anonim ***** válasza:
62%
Te valasztottad a "nagy magyar apakat"!
2014. júl. 12. 08:29
 23/51 A kérdező kommentje:
Igazából csak a jogaimmal szeretnék tisztába lenni mindenfajta személyeskedés nélkül!
2014. júl. 12. 08:54
 24/51 A kérdező kommentje:
Viszont, ha nem fizeti a gyerekek kiadásait akkor Én nem akadályoztam a láthatást, de viszont szerintem jogom van meghatározni a kereteket és Neki elfogadni, ha már ilyen surmó paraszt!
2014. júl. 12. 08:56
 25/51 anonim ***** válasza:
76%

Összegzem, hogy a gyengébbek is megértsék:

1: bírói határozat van arról, hogy a láthatás napján felügyelni kell az apát, mert gyermekbántalmazó.

2: Az APA VINNÉ el drága programra a gyerekét, így az anya pénztárcájának is köze van a dologhoz, mert nem mindenki teheti meg mondjuk, hogy felnőtt jegyet vegyen az állatkertbe, utána moziba.

3: Az anya megkérdezte, ha már kötelező elkísérni a gyerekeit a drága programra, amit az apa talált ki, akkor kinek kell fizetnie? Vagy esetleg szabhat-e keretet az áraknak, ha nem fér neki bele a keretbe?

4: Az apa nemhogy az anya belépőjén akadékoskodik (amivel nincs baj, csak kötne kompromisszumot, amivel igazodik az anya pénztárcájához) de a gyerek/gyerekek belépőjét se nagyon akarja kifizetni.

Ezek után nem hinném, hogy szidni kellene a kérdezőt. Olyan, mintha köteleznének titeket, hogy minden hónapban kétszer több ezer forintot fizessetek valami miatt, amire nem is akartok elmenni. Megjegyzem, ez a felügyelet furfangos akadályozni próbálása, hátha nem tudja kifizetni az anyuka a jegyet, és akkor nem felügyel. Cseles.

2014. júl. 12. 10:13
 26/51 anonim ***** válasza:
14%

Koszonjuk osszegezesedet. Nem hiszem, hogy szukseg volt ra, mindenki erti a szitut.

Mondjuk a gyerekeknek sem art, ha ket hetenkent egyszer elmennek valahova. Allatkert, cirkusz, stb. Anya fizesse a sajat reszet, gyerekeknek felet, mi itt a baj? Dehogy mar a maradek pizzan is megy a vita. Ugyanugy, anyuka is lehet furfangos. De, hogy kicsinyes, biztos. Anyuka jobban tenne ha ugyvedtol kerdezne mindezeket, sot mar a birosagon kellett volna. Kicsinyes mind a ket szulo. szegeny gyerekek. Viszont anyuka szerint, gyerekek bunkonak tartjak az apjukat. Anyuka befolyasai alatt allnak. En mint anya, velem vannak a gyerekek, behunynam a szeme, a lenyeg az lenne, hogy a gyerekek erezzek jol magukat. Nem egy egesz eletre szol ez a latogatas muri.

2014. júl. 12. 10:19
 27/51 anonim ***** válasza:
85%

Elvált apaként mondom, hogy apuka tökhülye, és nagyon rossz irányba halad.

Mondjuk azt se értem, hogy ha gyerekbántalmazás az ok, akkor miért nem kutyákkal tépeti szét a bíró, de hát ilyen szar világában élünk.

A gyerek nem szereti, ha cseszegetik az anyját, ha valaki visszaél pillanatnyi anyagi fölényével, ha az apjának fontosabb az anya gyalulása, mit, hogy ő jól érezze magát.

Mi buta, durva módon váltunk, szerencsére időben észre tértem, hogy kooperatív, és egyenes viselkedéssel sokkal többet lehetek a gyerekekkel, nekik könnyebb a válás utáni macera halmaz...

Nagyon, nagyon jó és szoros a kapcsolat velük, és nem lenne ilyen, ha úgy viselkedtem volna mint nálatok a tapló.

Ezt kockáztatja.

(Amúgy... az anyagi erőviszonyok, akkor nálunk is hasonlóan álltak, - de hát amilyen a világ: mára meg épp megfordult

2014. júl. 12. 13:52
 28/51 anonim ***** válasza:
34%

Minek kell minden alkalomkor valami külön fizetős programot kitalálni?

Te választottad ezt az embert gyerekeid apjának, nem más. Nem minden férfi ilyen.

2014. júl. 12. 16:06
 29/51 anonim ***** válasza:
79%

Az apa választja a fizetős programot,

mert:

1. azt hiszi, hogy gyerekeknek ez imponál

2. nincs nagyon más ötlete

3. az anyát akarja kellemetlen, illetve zsarolható helyzetbe hozni.

Egy időben ezt csinálták a részvénytársaságok nagy tulajdonosai, ha le akarták rázni a kisebbeket, mindenféle egzotikus helyszínre hívták össze a közgyűlést... máris nem ment, akit nem láttak volna szívesen.

Sokba tud ám kerülni egy ilyen egész napos lődörgés, kalandpark, állatkert, játszóház, pizza, fagyi, két gyerekkel egy 20-ast simán el lehet cseszni.

Szóval én tökre értem az anya problémáját.

2014. júl. 12. 16:19
 30/51 anonim ***** válasza:
84%
Akkor miért nem kérdte,hogy a gyámhivatalon legyen a láthatás?
2014. júl. 12. 18:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!