Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik-e olyan eset, hogy, ha az egyik szülő beadja a válókeresetet a bíróságra, de a másik nem akar válni, ezért nem írja azt alá, nélküle is kimondják a válást?
Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 08:40
2/12 anonim válasza:
Igen.
Sőt ha az alperes nem megy el, akkor is kimondják a válást, csak valószínűleg a 2. tárgyaláson.
3/12 anonim válasza:
Létezik.
Ha aláírja, az közös akarat, ha nem, akkor alperes.
Akkor is elválasztják.
4/12 anonim válasza:
Bakter ha ezt előbb tudom egy évvel előbb elváltam volna :D
5/12 anonim válasza:
Nem is kell aláírnia. Csak akkor nyilván nincs közös megegyezés.
6/12 anonim válasza:
Hat persze, ha valaki nem akar hazassagban elni, azt nem kenyszeritik, hogy egyutt maradjon a parjaval. A valast kimondjak akkor is, ha a masik terden allva konyorog hogy ne.
7/12 anonim válasza:
Kimondják..valamikor. De ha odamegy es nem akar válni..és a gyerekelhelyezést is máshogy gondolja mint te, na akkor sok idő. Akkor nincs 2.tárgyaláson válás!! Kivéve ha addig ráveszed hogy egyezzetek meg- akkor mindegy hogy nem írta alá,úgyis nyilatkoztok ott a bíróságon.
8/12 anonim válasza:
Teljesen mindegy, a másik fél aláírja-e vagy sem, sőt, ha azt írja le, hogy ő aztán csak azért se válik, akkor is kimondják a válást. Senkit sem kényszerítenek házasságban élni, ha nem akar.
9/12 anonim válasza:
7es vagyok miért kell lepontozni,2éve válok csak azért mert a másik fél nem akar..És csak gyerekkérdésben kell dönteni, Csak tudom hova járok 2-3havonta...-targyalasokra!!
10/12 anonim válasza:
7 és 9. A gyermekelhelyezés teljesen más. Az elhúzódhat, de a válást kimondják előbb is. Nem kell senkinek házasságban maradni olyannal, akivel nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!