Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsalt a férjem egy regény,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem egy regény, nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az mondta csak arra kellett neki a csaj, utána dobta.Csak engemet néz,. Csak a kíváncsiság hajtotta milyen leht mással is.Csaképpen a csaj terhes lett és nem akarja elvettetni a gyereket.Zsarolja a férjemet a gyerektartással, meghogy látogassa a gyereket, Vegye A nevére.De Erol a férjem hallani sem akar.Mit tegyek?
2010. jan. 20. 12:51
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:

Tényleg csak beleolvastam, és hirtelen gyanús lett.

Elnézést, ha tévedtem!

2010. jan. 20. 21:15
 62/64 A kérdező kommentje:
Akkor is minek ir ki valaki rövidel miután felrakom a kérdésemet hasonlot.Talán kamuzik az illető?Ellopta a kérdésemet!Amugy a 88%-os nemtudom miröl beszél én a nyáron reggeltem be ide, elötte nem is tudtam volna nem volt internetőnk.De azért az durva amit irsz másokról,ugyhogy nem is ismered öket !
2010. jan. 21. 06:52
 63/64 anonim ***** válasza:
73%

Ha ez egy úgymond kamu kérdés akkor se lenne semmi baj.

Éppenséggel egy fiktív kérdésre is lehet válaszolni.Annál is inkább, mert elég sokan elolvasták és reagáltak. Tehát akár egy "gyakorlatnak" is fel lehetne fogni.

Én elolvastam a válaszokat és igenis érdekes, hogy ki hogy reagál, mit gondol.

Egy dolog viszont nagyon nem tetszik. Két tábor van. És ezt teljesen természetes. Én a "maradj vele táborba" tartozom.

A kérdező azt kérdezte, mit csináljak. Erre elmondhatja mindenki az álláspontját a saját gondolatait.

De hogy egyesek itt lehülyézzenek másokat, ostobának nevezzenek, mert pont a másik táborba tartoznak mégis csak nonszensz.

2010. jan. 21. 09:38
 64/64 anonim ***** válasza:
65%

Senki nem hülyézett le senkit. Arra próbáltam célozni, ha házassági szerződést meg tudták oldani ügyvéddel, akkor ehhez miért nem kérnek ismét ügyvédtől segítséget.

A zaklató hölgyeményt egyébként fel is lehet jelenteni, mivel a zaklatást bőven kimerítette, akármi is áll a háttérben. Vagy esetleg beszélj a férjeddel, hogy üljön le ezzel a nővel és kérje meg, hogy téged ebből hagyjon ki, mivel ennek te szenvedő alanya vagy így is, ezért ne tetézze még a bajodat.

2010. jan. 21. 13:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!