Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsalt a férjem egy regény,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem egy regény, nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az mondta csak arra kellett neki a csaj, utána dobta.Csak engemet néz,. Csak a kíváncsiság hajtotta milyen leht mással is.Csaképpen a csaj terhes lett és nem akarja elvettetni a gyereket.Zsarolja a férjemet a gyerektartással, meghogy látogassa a gyereket, Vegye A nevére.De Erol a férjem hallani sem akar.Mit tegyek?
2010. jan. 20. 12:51
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:
De nincs neki semmilye,a házasságivagyoni szerződést ezért csináltuk.Ugyhogy a végrehajtó nem tud mit csinálni.
2010. jan. 20. 14:53
 52/64 anonim válasza:
Nyugi! Nekem a volt férjem nem fizette a gyerektartást, és nekem kellett beperelni, és visszamenőleg a bíróság csak 6 hónapra ítéli meg. Ráadásul az asszonynak kell bizonyítania, hogy hol dolgozik a férjed. Ha munkanélküli, akkor nem kell fizetnie. Végrehajtót az én volt uramra sem küldtek ki a bíróságtól. Nálunk csak törvényhozás van, igazságszolgáltatás nincs. Már bocs, hogy ezt írom, de ha már tényleg felcsinálta a férjed azt a nőt, akkor abban mindketten hibásak voltak, mert nem két kiskamaszról van szó, hanem gondolom felnőtt emberekről. Illett volna az uracskádnak megkérdeznie a szeretőjétől, hogy drága mivel is védekezünk? Egyébként az összes járandóságának (fizetésének) csak a felét vonhatják le maximum, de ha nektek van 4-5 gyereketek, akkor nagyon keveset fognak annak a nőnek megítélni, mivel a bíróság a gyermek valós szükségleteire és egyéb eltartottak számára tekintettel állapítja meg a havi díjat. Nem kell a párodnak a nevére vennie, erre nincs törvény, de apaságival a nő bizonyíthatja, hogy tőle van e a gyerek, addig meg ne fizessetek semmit. Egy ilyen per évekig is elhúzódhat, és akkor is csak 6 hónapra visszamenőleg kell fizetnetek pár ezer forintot havonta, és azt is csak akkor, ha lesz munkahelye a férjednek. Ha az asszony meg nem tudja meg, hogy hol dolgozik az urad, akkor szinte soha nem fog hozzájutni a gyerektartáshoz. Én már csak tudom, én is nyomoztattam az uram után, hogy megtudjam hol dolgozik. Bár ha őszinte akarok lenni, a tisztességes az lenne, ha az urad, ha tényleg övé a gyerek, fizet, mint a katonatiszt, mert azt a kis jövevényt nem szabadna büntetni.
2010. jan. 20. 15:17
 53/64 anonim ***** válasza:

Érdekes, nálunka az ex beadta a bíróságra a tiltásra vonatkozó kérvényt (pedig fizettünk) és automatikusan tiltották a pénzt. A biróság megnézte hol dolgozik a férjem.

Ha van végrehajtási ítélet a végrehajtót már mindenki magának intézi.

Egyébként meg egyszerű 6havonta bíróságra újabb kérvény.

2010. jan. 20. 15:39
 54/64 anonim ***** válasza:
38%

Egyébként kérdező, neked a születendő gyere eszedbe sem jut? Pedig a férjed elvileg az apja.

Felneveltél 4gyereket és jön az 5dik, mégsincs benned egy szemernyi sajnálat sem a legártatlanabb jövevény iránt? Mert az a gyerek tényleg nem tehet a férjed és a nője marhaságáról!

2010. jan. 20. 15:41
 55/64 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy akkora kamu kérdés...
2010. jan. 20. 17:43
 56/64 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés.Ez tényleg komoly.De ugy látom valaki leszedte innen a kérdésemet és ujjból kiirta csak éppen másképpen kicsit.
2010. jan. 20. 18:43
 57/64 anonim ***** válasza:
31%

Na persze...levette...feltette másként...

Miaz? Valami érzékenyen érint?

Nem bántani akarlak, mindenesetre ez a látszat.

2010. jan. 20. 19:19
 58/64 anonim ***** válasza:
63%

Tavaly ilyenkor pont volt egy ugyanilyen kérdés, ugyanezzel a szituval, aztán kiderült, hogy mind a ketten/hárman mindenféle társkeresőre beregeltek és szexpartnereket kerestek. Még a helyesírás is hasonló...

Egyébként meg ha arra volt eszetek, hogy házassági szerződést kössetek, nehogy már egy ilyen nem tudnátok megoldani, unalomból idejössz, ahelyett, hogy a férjeddel beszélgetnél el. Itt komoly sérelem ért téged a kapcsolatodban, de úgy látszik fel sem fogod. És csak a csajt szapulod. Ki a fene csinált neki gyereket? A kovászos uborka? Szegény-szegény férjed...

2010. jan. 20. 20:33
 59/64 anonim ***** válasza:
2010. jan. 20. 20:38
 60/64 anonim ***** válasza:
Vannak különbségek azért, de valóban hasonló. "Figyelmesen" olvasva a kérdező kommentjeit, rájöhetünk, hogy más a kérdező... :)
2010. jan. 20. 20:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!