Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsalt a férjem egy regény,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem egy regény, nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az mondta csak arra kellett neki a csaj, utána dobta.Csak engemet néz,. Csak a kíváncsiság hajtotta milyen leht mással is.Csaképpen a csaj terhes lett és nem akarja elvettetni a gyereket.Zsarolja a férjemet a gyerektartással, meghogy látogassa a gyereket, Vegye A nevére.De Erol a férjem hallani sem akar.Mit tegyek?
2010. jan. 20. 12:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
100%

Itt a legkevésbé a gyerektartás miatt kell aggódni. Ugyanis emellett van még három lánya meg egy fia. Ha ezek még gyerekek vagy nappalin tanulnak, akkor öt gyerek felé ugrik a jövedelme fele, azaz a nem várt jövevényre max. 10%-ot fog megítélni a bíróság.

Itt a "hogyan tovább" sokkal nagyobb kérdés.

2010. jan. 20. 13:28
 22/64 A kérdező kommentje:
Nem egyszer feküdt le vele többször is.kb egy hónapig tartott de én rájöttem utána szakitott vele.
2010. jan. 20. 13:29
 23/64 A kérdező kommentje:
A másik gond amit nem emlitettem 6 hónapos terhes vagyok
2010. jan. 20. 13:30
 24/64 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha megtudta a gyereket csinálni,és nem védekezett, akkor legyen arra is esze, hogy a gyerek után fizessen.

Én elhiszem, hogy szereted és megbocsájtasz neki,megbízol benne de KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALONNA!

Sajnálom az ilyet, mert ez a gyerekeitek kárára, egészségér fog menni.

2010. jan. 20. 13:30
 25/64 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a baromságot, hogy a zaklatás miatt otthagyta a munkahelyét!!! Nem mondod komolyan!!!

Birkák vagytok ti, vagy mi az isten???

Semmi köze a hölgyhöz, a telefont fel se kell venni, majd perel a hölgy, nincs vele miről beszélgetni!

Ha meg zaklat, akkor fel kell jelenteni a rendőrségen és akkor majd abbahagyja a zaklatást.

A rendőrségen nyugodtan el lehet mondani mindent, egy numera nem kötelezi őt arra, hogy tűrnie kelljen egy zaklató hülyeségeit.

Azonnal szakítsatok meg vele MINDEN kapcsolatot, majd a bíróságon találkoztok és ennyi. Kérjetek apaságit, ha pozitív, akkor szigorúan ÁTUTALÁSSAL pontosan fizetni és kész.

Nehogy már felnőtt emberek ne tudjatok kezelni egy mániákus hölgyet! Állj a sarkadra, a férjed meg ne csak az ágyban legyen nagylegény, küldje el a hölgyet a helyére! Ez az ő KUTYA KÖTELESSÉGE!

Ajtót ne nyissatok neki, telefont SOHA ne vegyétek fel.

2010. jan. 20. 13:32
 26/64 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnállak, de készüljetek fel, egy életen át zaklatni fog benneteket.
2010. jan. 20. 13:35
 27/64 A kérdező kommentje:
Sajnos én a múlkor visszahivtam a saját telefonomról azt véletlen kiirta a számot azt azóta enegmet is hivogat
2010. jan. 20. 13:37
 28/64 anonim ***** válasza:
86%

Kit érdekel, hogy tudta a csaj, hogy nős és gyerekes??? Nem az ő dolga ezzel törődni, hanem a férjedé. Ha őt nem zavarta a felesége meg a gyerekei a numera közben, akkor a csajt miért kellett volna zavarnia??? Úgyhogy ne a csajt hibáztasd, ezt már kértük. A férjed attól fenn tarthatta volna a gatyáját, ha akarta volna. De nem akarta.

Lassan idje lenne megtanulnotok, hogyan kell védekezni. Nem akarnék beleszólni a magánéletedbe kéretlenül, de az ötödik gyereketeket várjátok, a férjed munkanélküli és gyerektartási per lesz... Mondjuk tényleg nem kell aggódni, a hatodik gyerek nem fog neki sokba kerülni... Pár ezer forintnál többet nem tudnak megítélni havonta.

A férjed azonnal rendezze a zaklatást, nagyon keményen, különben tényleg egy életen át fog zaklatni titeket.

Fenyegesse meg a rendőséggel, majd ha folytatódik, akkor tényleg irány a rendőrség. Leveleket, híváslistát gyűjteni, nyomtatni, satöbbi, hogy legyen bizonyíték.

2010. jan. 20. 13:38
 29/64 anonim ***** válasza:
100%

A telefont te se vedd föl, viszont küldhetsz neki egy SMS-t, hogy ha mégegyszer meg meri csörgetni a számodat, feljelented zaklatásért, nincs vele beszélnivalód.

Te mi az istenért hívtad??? Ahelyett, hogy próbálnátok elfelejteni!!!

TELEFONT NEM FELVENNI, SOHA!!!

2010. jan. 20. 13:40
 30/64 anonim ***** válasza:
100%
telefonkártya csere.
2010. jan. 20. 13:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!