Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsalt a férjem egy regény,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem egy regény, nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az mondta csak arra kellett neki a csaj, utána dobta.Csak engemet néz,. Csak a kíváncsiság hajtotta milyen leht mással is.Csaképpen a csaj terhes lett és nem akarja elvettetni a gyereket.Zsarolja a férjemet a gyerektartással, meghogy látogassa a gyereket, Vegye A nevére.De Erol a férjem hallani sem akar.Mit tegyek?
2010. jan. 20. 12:51
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
69%
Szépen csomagold össze a férjed cuccait és dobd ki.
2010. jan. 20. 12:53
 2/64 A kérdező kommentje:
De én szeretem.és tudom szakitott a csajjal
2010. jan. 20. 12:54
 3/64 anonim ***** válasza:
82%

A férjed egy barom! Ez tény!

Viszont, ha szereted és úgy érzed a jövőben is meg tudsz bízni benne, akkor maradj vele.

A gyerektartással, meg azzal, hogy nem veszi a nevére, hát bizony nem sokmindent tud kezdeni, mert a csajszi kér egy apaságit és minden bizonyított.

Ha a férjed kíváncsi volt akkor azért bizony illene vállalni a felelősséget, mert a gyerek nem tehet róla.

Gyerektartást illene fizetnie!! Még akkor is ha nem akar kapcsolatot tartani a gyerekkel.

Apropó: közös gyereketek van?

2010. jan. 20. 12:59
 4/64 anonim ***** válasza:
95%
Jó nagy lúzer a férjed! Hát most akkor fizessen, meg is érdemli!
2010. jan. 20. 13:01
 5/64 A kérdező kommentje:
igen van 3leány meg egy fiú
2010. jan. 20. 13:05
 6/64 anonim ***** válasza:
67%
Persze, hogy szakított... mert új barátnője van! Dobd ki, és felejtsd el!
 7/64 A kérdező kommentje:
De most nincs neki,időben hazajár stb...
 8/64 anonim ***** válasza:
45%

Lúzerek vagytok mind a hárman.

Irány a "mounika só"

2010. jan. 20. 13:07
 9/64 anonim ***** válasza:
89%

Én el tudom képzelni, hogy igazat mond a párod, hát, így járt sajnos.

A gyereket azért nem kell elismerni, mert azért nem biztos, hogy a párodé, szóval azért majd egy apasági után természetesen fizet, ezt kell mondani.

Látogatni a gyereket nem kell, a nevére venni pláne nem, hiszen ha el se ismeri születés előtt, akkor anya nevére anyakönyvezik.

Anyát elfelejteni, a gyereket anyagilag támogatni azzal, amit a bíróság megítél, de azzal becsületesen, szegény gyerek ne igya legalább anyagilag a levét a dolognak. De soha nem látogatni, én ezt javaslom, ez borítja fel legkevésbé a családotokat, amennyiben megbocsátottál neki. Mert a szavaidból azt veszem ki, hogy megbocsátanád a dolgot. Szerintem jól teszed.

Akik meg csak annyit tudnak mondani, hogy dobd ki, azok bizony nem gondolnak bele a helyzetbe...

2010. jan. 20. 13:09
 10/64 anonim válasza:
61%
Majd lesz neki. A fizuja felét meg fizetheti gyerektartásra
2010. jan. 20. 13:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!