Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szerintetek a megcsalásnál miért mindig a férfiak a hibásak? (bővebben lent)
Szóval ha a férfi lép félre, akkor ő egy utolsó szemétláda, aki nem bír magával, és csak a farka után megy a pillanatnyi örömökért.
Ha meg a nő lép félre, akkor is a férfi a hibás (A nő szegény áldozat), mert az biztos elhanyagolta meg nem foglalkozott az asszonnyal, nem éreztette a nővel, hogy szereti, nem érezte a nő "nőnek" magát mellette, stb...
Hogy van ez? :D
Megcsalásnál mind a két fél hibás. Így van ez.
Egyik fél elhanyagol, a másik meg csal. Teljes mindegy a férj-e, vagy a feleség.
Ki mondta ezt, hogy mindig a férfi a hibás? Talán abból gondolod, hogy a férfiak többet csalnak? Ez a tényen nem változtat.
Én nem vagyok szegény áldozat. Csalok. Azért, amit a kérdésedben leírtál indokként. Egy gyáva gerinctelen ember vagyok. Beismerem. Azt viszont nem, hogy csupán én lennék a hibás. Mindketten azok vagyunk a férjemmel
Persze, hogy a férfiak a hibásak. Ugyanúgy, mint mindenért.
Aki nem így gondolja, az mondjon már egy sztorit, amiben a nő elismerte volna, hogy "ok, ezt én qrtam el."
Naugye....
F/45
Kedves 31-es!
Nem lehet hogy ahelyett, hogy elhanyagol a férjed, inkább az a hiba, hogy "egy gyáva gerinctelen ember vagy"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!